VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Area De La Selva
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

Jak si krátíte čas při cestách?

Jak si krátíte čas při cestách?

Tak mě tak napadá jak si krátíte čas při dlouhých několikahodinových cestách? Pouštíte si filmy, kocháte se krajinou, kecáte s parťákem nebo posloucháte hudbu? A jaká písnička nesmí chybět při takových dlouhých cestách, kterou máte nejraději?

Zakladatel: Michal82 

Michal82
30.11.2012 / 13:41
Pokud jde o mě já ujíždím na východech a západech slunce. Řízení při východu a západu slunce si přímo užívám. A v kombinaci s písničkou od Pepy Laufera ,,Sbohem lásko já jedu dál" je to paráda. :-)

zawinov
30.11.2012 / 17:10
tak určitě Kabáti.....a ti co si pouští filmy nebo čtou noviny jsou hovada sorry

O.BRADLEY
30.11.2012 / 22:10
Já si pustim trance, otevřu energeťák a zapálim cígo. Občas, když to na mě přijde, si na MP3 pustim vyuku angličtiny.

Daniela
01.12.2012 / 00:49
zdravím a dávám za pravdu zawinovi tak se snad někde potkáme

Michal82
01.12.2012 / 14:21
to zavinow: No pravda je že já osobně si neumim představit jak bych se díval na film a zároveń řídil. Nikdy jsem to nezkoušel. Faktem ale je že to vídám.

trucker40
01.12.2012 / 20:22
ja si pustím magnetak na plný koule, :))

Stralis
01.12.2012 / 20:57
to Michal82: Takovýho diváka je pak dobrý se zaptat na vzdálenost z bodu A do bodu B: dva a půl filmu:-)

pepark
02.12.2012 / 14:49
Jo dobrá muzika a pokud je na co koukat a kam se projít,lepší než sedět na zadku

zawinov
02.12.2012 / 18:33
to Daniela:třeba jo pár vašich aut už jsem v německu potkal

kokotZvysílačky (-neregistrovaný-)
21.03.2013 / 08:36
Kecam hovadiny do vysílačky. Sice mě všichni posílaj do prdele, ale myslím, že i jim díky mě cesta lépe utíká :-D

paragán
21.03.2013 / 09:09
Pro všechny, co odsuzujou koukání za jízdy na filmy:

Člověk, kterej nevěnuje veškerou pozornost jenom řízení, nemusí bejt hnedka lehkomyslnej. Třeba má jen daleko lepší zrak, vnímání, předvídavost, přehled, umí rychleji reagovat a podobně. Klidně může zvládat řízení líp s filmem, než Vy bez něj.

Osobně jsem držitelem zdravotní způsobilosti na dopravního pilota. Důkladná zdravotní prohlídka včetně psychotestů potvrzuje, že mam všechny výše zmíněné vlastnosti nadprůměrné a že vím, co dělám. S kamionem jezdím 10 let, na filmy za jízdy čumim furt, na internetu také bývám stále a nikdy jsem neboural. Je to náhoda? Není. Jen stíhám svou pozornost věnovat více věcem najednou.

barbar Onan (-neregistrovaný-)
21.03.2013 / 10:09
Já si honím čuráka

crazymouse3
21.03.2013 / 11:22
spím .-D

O.BRADLEY
26.10.2013 / 09:49
paragán by jistě ještě dodal, že např. v koloně před Norimberkem, která jede 80 a všichni jsou na sebe nalepený 5, 10 metrů, by na film v žádném případě nekoukal ! Takže filmy ANO, ale s rozumem. Např. Belgie v noci směr Calais, kamion 5 km před náma, 20 za náma, osobák žádnej..

Belzepop
20.12.2013 / 23:40
já se za jízdy kochám, nejradši koukám po holkách

hanusvl
21.12.2013 / 00:20
Se slovníkem v ruce a učím se. Za jízdy se věnuju řízení.

Pilot (-neregistrovaný-)
21.12.2013 / 00:25
paragán
21.03.2013 / 09:09
Pro všechny, co odsuzujou koukání za jízdy na filmy:

Člověk, kterej nevěnuje veškerou pozornost jenom řízení, nemusí bejt hnedka lehkomyslnej. Třeba má jen daleko lepší zrak, vnímání, předvídavost, přehled, umí rychleji reagovat a podobně. Klidně může zvládat řízení líp s filmem, než Vy bez něj.

Osobně jsem držitelem zdravotní způsobilosti na dopravního pilota. Důkladná zdravotní prohlídka včetně psychotestů potvrzuje, že mam všechny výše zmíněné vlastnosti nadprůměrné a že vím, co dělám. S kamionem jezdím 10 let, na filmy za jízdy čumim furt, na internetu také bývám stále a nikdy jsem neboural. Je to náhoda? Není. Jen stíhám svou pozornost věnovat více věcem najednou.

Proč teda řídíš kamion??? Když si absolvoval toto vyšetření, tak zřejmě máš i pilotní průkaz a můžeš lítat :) To je zase scifi.

alkáč (-neregistrovaný-)
15.04.2014 / 18:58
Jezdím 20let MKD a tvrdím, že šofér má být veselý! Proto věnuji maximální pozornost řízení hlavně se zbytkáčem... To už si dáte sakra pozor...)))

Jiří (-neregistrovaný-)
15.04.2014 / 19:39
Jezdím 30 let všude se vejdu nedělám škody,nařízení dodržuji,všechno dělám na 100 % akorát zapoměl na návěsu zavřít dveře,nacouval jsem do plotu,povolená kola nepřišel jsem na volné řemeny i když se to hřálo a tak stejně to není moje tak co Jiří

Pivrnec
15.04.2014 / 20:32
Mě pomáhá za volantem proti nudě mluvené slovo. Dobrý voják Švejk od Wericha(13h) anebo Cimrman.. to můžu poslouchat furt. Také jsem si stáh Ostravaka, Donutila, Holzmana, Mládka+Pitkina, Šimek-Grossman, Menšíka atd.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp