Dobrý den, jelikož u nynější práce mi došla trpělivost kvůli nepojízdným vozům, přetěžování a střídání na jednom autě v 6 lidech, hledám práci a zkusím štěstí zde. Řidíčský průkaz sk. C ( Chtěl bych si dodělat E ), platné psycho testy C+E, karta řidiče a čístý TR.
Umím plynule hovořit AJ, úroveň B1, věk 28 let. Další info i certifkátech atp. do zpráv nebo emailem.
Požadavky/podmínky pro představu ať každý víme co očekávat.
Každodenní návrat domů nebo obden, záleží na domluvě. Dodržování vah. Nepožaduji fungl nové auto, ale chci aby auto bylo provozuschopné a nezůstával jsem stát co týden s poruchou u krajnice. Nestřídat se s autem s dalšími 5 lidmi, kteří neumějí udržovat pořádek a chovaj se k autům jako prasata.
Jsem spolehlivý do práce vždy chodím v čas. V poslední práci jsem byl 8 let. Za celou dobu jsem nemarodil, neměl nemocenskou ani v práci nechyběl. Hledám společnost, kde vydržím dlouho a nebudu muset nic měnit a obě strany se dohodnou ke spokojenosti. Místo výkonu práce by mělo být Kladno nebo něco poblíž pokud by byl přecejenom zájem z jiné části republiky, nemáme s rodinou problém se přestěhovat.
Pokud by se našel zaměstnavatel, u kterého by bylo potřeba E, což bych chtěl, nemám problém si dodělat ať na vlastní náklady nebo dle domluvy v kooperaci s firmou. Záleží jestli by o mojí osobu měl někdo zájem.
Děkuji moc. (Profil je vytvoření pouze za účelem hledání práce)