21.03.2019 / 21:43
mařeni
Chlapi , můžete mi někdo prosím poradit. Exekutor mi sebral řidičák za dluh na alimentech ačkoliv jsem byl zaměstnaný jako řidič kamionu. Po 6.měsících čekání na soud mě chytli poliši v čechách a tak mi asi hrozý mařeni. Řidičák jsem jim nedal. Zjistí policajt v unii že mám maření ?
díky Hawkey
21.03.2019 / 22:24
Hochu, alimenty se platí! Ale pokud se tím živíš tak to nechápu.
22.03.2019 / 02:11
Asi myslíš maření úředního rozhodnutí (výkonu) exekutora a ten soud jsi asi aktivoval ty, aby rozhodoval, zda exekutor nepochybil. Pokud ten soud rozhodne, že úřední rozhodnutí exekutora bylo neoprávněné (neplatné), pak vznikne otázka, zda lze mařit neoprávněné (neplatné) úřední rozhodnutí. Asi bylo vhodné požádat soud o předběžné opatření.
Když to popisuješ takto nepřesně a neúplně, těžko lze přesně poradit.
22.03.2019 / 14:19
Jde mi o to když mě zastaví třeba bagouni a já budu mít soudem sebranej řidičák jestli na to příjdou nebo ne.
Já jsem měl asi vydržet neřídit až do toho soudu , ale 6. měsícu jsem čekal na ten debilní soud a nic a jasně že mě hned zastavila hlidka pcr . Tak čekám že dostanu od soudu maření s podmínkou na rok.
22.03.2019 / 19:33
Tys mel hlavne pouzit gumu nebo platit..Mozna s tou gumou mel zacit uz tata :o)
22.03.2019 / 22:03
Je třeba jít k německé firmě na německá čísla,jezdí se většinou po Německu a BAG je kontroluje minimálně. Nějakou dobu to riskneš a vyděláš si na dlužné alimenty,na soud a pak přežiješ v klidu finančně zabezpečený tu dobu v podmínce.