VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
AGIP Brodce, R10
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
17.09.2019 / 10:22

Policejni kontroly v anglii

Policejni kontroly v anglii

Nezda se vam kolegové ze v UK začíná byt nejak moc kontrol kamionů?a nemyslim tim hraničních. Dnes uz stojim druhý den zaplombovanej kvuli pretizeni napravy o 600kilo. Pokuta zaplacena jinak vse ok. Gol je ten ze anglani tady vazi kamiony ale nemaji tady žádné vzv na přeložení,tak jako treba u Dortmundu. Sef obvolal všechny firmy kolem a jediná firma ktera je schopna dovezt vzv a přeložit mi jednu paletu ma k dispozici ridice a vzv az v pátek. Stoji nas tady asi sest. Nechápu co tím ti Britové sledují. Doufám ze po brexitu uz jim tady nikdo jezdit nebude.

Zakladatel: (-deaktivovaný profil-)  

Horyn
17.09.2019 / 11:41
No prostě si nechtějí nechat ničit silnice... Já budu Anglii jezdit za 70 a víc.

(-deaktivovaný profil-)
17.09.2019 / 13:47
Ja to chápu,zadny stat si nechce nechat nicit silnice. Ja jen ze kdyz teda váží kamiony mneli by mit pripraveny alespon firmy,ktere vás přeloží. Ano,dali mi kontakty na nekolik firem,ale devet z deseti vam řekne ze na to nema vybavení a ta jedna vam sdeli že nejdřív v patek:-).

sibrsibr
17.09.2019 / 16:37
Není to zas tak dávno, co do Anglie jezdily jen třínápravové tahače…
Zřejmě se tato zaběhnutá praxe brzy vrátí. Jen co vidí tahač dvouosák, hned to váží.

(-deaktivovaný profil-)
17.09.2019 / 20:45
Doufam,ze po brexitu to bude tak na hovno,ze sem dopravci prestanou radeji jezdit

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp