27.09.2019 / 00:40
Profesak plati?
Zdravim, poradi mi nekdo?Mam profesak,ktery jsem uspesne dokoncil v roce 2017/10 mesic platnost je do roku 2022.Pak jsem odjel pracovat do zahranici.Proste neco vydelat a jezdit 12t.Jeste jsem nebyl ani na jednom pravidelnem skoleni.Mam moznost jezdit mkd u znameho ,ale nevim jestli mam tedy platny profesak.Diky vse za rady.
27.09.2019 / 01:24
Platí, ale zajdi si nejdříve do autoškoly dodělat školení. Oni ti řeknou podrobnosti.
27.09.2019 / 09:22
Moc dik,tak mohl bych teda zatim jezdit ?Nevim jestli maji u nas tady misto na skoleni.
27.09.2019 / 09:34
Já bych se nejdřív poradil v té autoškole. Je to otázka jediného telefonátu. Podstatě jezdit můžeš, ale je otázkou co udělá pojišťovna v případě pojistné události. Profesák platí, ale taky stále platí, že školení má být pravidelně obnovováno.
Tisíc lidí ti tu napíše, že to není problém dodělat do 5 let vše najednou. Já bych ale se raději přece jen obrátil na tu autoškolu. Je to jistější než anonym z netu.
A pokud tě někdo honí k nástupu ihned a už se na školení nedostaneš, tak to moc terno nebude. Krom toho zaměstnavatel by měl kontrolovat, zda máš platné školení. Pokud ho to nezajímá, dej si pozor, kam lezeš. Měj se :-)
27.09.2019 / 09:59
Diky za odpoved .Tak jdu volat.
27.09.2019 / 15:02
Mijahoo
Sice už nějaký pátek za tou kulatou lopatou nesedím,ale co si panatuju,tak je to školení 35h za 5 let,takže každý rok 7h(slovem sedm hodin),takže cca jeden den i s pauzou na oběd,většinou to AŠ dělají v sobotu,stojí to cca+-1000kč,takže nevidím problém si to dodělat,at to máš v cajku.A jenom tak potichu,mezi náma,jak už to tady i jinde spousta lidí popsala,většinou to je tak,že zaplatíš,podepíšeš prezenčku,dostaneš štempl a hurá domů...nebo taky na cestu,protože chlebodárce bude tvrdit,že už jsi měl být na půl cestě do E a nějakým ,,blbým"školením(jak už tady párkrát bylo ke čtení)sabotuješ jejich perfektní práci disponenta.Že potom budeš v E čekat na vykládku do maňanamaňana,to je vedlejší..
Tak hodně zdaru,žádná firma nemá nožičky,aby do rána odkráčela jinam..
27.09.2019 / 18:52
Já už bych jenom doplnil kolegu D/r/iver ( hergot to je taky přezdívka kdo se s tím má psát, ze mě si ber vzor :-)
Profesák Ti platí po celou dobu jeho vyznačení. Školení musíš mít, ale pouze v případě, že budeš po skončení jeho platnosti žádat o nový. Jinak když pak půjdeš dělat zedníka, je to jedno. Máš PLATNÉ osvědčení. Co se týče školení, tak to do SZ. Některý věci tady uvádět nebudu. Nevím kdo všechno to čte.
27.09.2019 / 20:05
dami0001
Tak se omlouvám,ale když jsem se registroval,né na partnerství,ale na web,vyhodilo mi,že i diver i driver už je obsazené,tak jsem udělal kompromis,abych nebyl jenom ,,číslo"..Mohl by admin pouvažovat,jestli by se nedalo udělat něco takového,jako na xichtoknize,že máš kolonku odpovědět,klikneš a napíše to ,komu to patří i od koho,samo..
A jenom pro klid Tvojí duše,dnes jsem provedl zkušební ponoření,abych zjistil,o kolik se mi srazil sváteční smoking..teda o dost...ale udýchal jsem to..
Tak at se daří..dej potom echo,jak je v nové hokně..Třeba i po PM,at jsme IN..aj když ted prej letí retro,to by se zase mohla vrátit do módy morálka,etika,úcta,pokora slušnost,ochota a zase by se mohly začít používat zapomenutá slova,jako prosím,děkuji,byl by jste tak laskav,mohl bych požádat a podobné..
Pěkný víkend všem..
27.09.2019 / 21:27
D/r/iver: teď jsem to kvůli Tobě psal natřikrát, protože jsem tak smál, až se mi furt klepali ruce. Já bych si to v tom smokingu rád dal, ale pod pět by jsi mě nedostal. Já tohle obdivuju. Dám vědět. Jinak dneska podržet ženský dveře už je sexuální harašení :-)