VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Kraichgau - Sud (Sinsheim)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
27.09.2019 / 00:40

Profesak plati?

Profesak plati?

Zdravim, poradi mi nekdo?Mam profesak,ktery jsem uspesne dokoncil v roce 2017/10 mesic platnost je do roku 2022.Pak jsem odjel pracovat do zahranici.Proste neco vydelat a jezdit 12t.Jeste jsem nebyl ani na jednom pravidelnem skoleni.Mam moznost jezdit mkd u znameho ,ale nevim jestli mam tedy platny profesak.Diky vse za rady.

Zakladatel: Mijahoo 

sibrsibr
27.09.2019 / 01:24
Platí, ale zajdi si nejdříve do autoškoly dodělat školení. Oni ti řeknou podrobnosti.

Mijahoo
27.09.2019 / 09:22
Moc dik,tak mohl bych teda zatim jezdit ?Nevim jestli maji u nas tady misto na skoleni.

sibrsibr
27.09.2019 / 09:34
Já bych se nejdřív poradil v té autoškole. Je to otázka jediného telefonátu. Podstatě jezdit můžeš, ale je otázkou co udělá pojišťovna v případě pojistné události. Profesák platí, ale taky stále platí, že školení má být pravidelně obnovováno.
Tisíc lidí ti tu napíše, že to není problém dodělat do 5 let vše najednou. Já bych ale se raději přece jen obrátil na tu autoškolu. Je to jistější než anonym z netu.
A pokud tě někdo honí k nástupu ihned a už se na školení nedostaneš, tak to moc terno nebude. Krom toho zaměstnavatel by měl kontrolovat, zda máš platné školení. Pokud ho to nezajímá, dej si pozor, kam lezeš. Měj se :-)

Mijahoo
27.09.2019 / 09:59
Diky za odpoved .Tak jdu volat.

D/r/iver
27.09.2019 / 15:02
Mijahoo
Sice už nějaký pátek za tou kulatou lopatou nesedím,ale co si panatuju,tak je to školení 35h za 5 let,takže každý rok 7h(slovem sedm hodin),takže cca jeden den i s pauzou na oběd,většinou to AŠ dělají v sobotu,stojí to cca+-1000kč,takže nevidím problém si to dodělat,at to máš v cajku.A jenom tak potichu,mezi náma,jak už to tady i jinde spousta lidí popsala,většinou to je tak,že zaplatíš,podepíšeš prezenčku,dostaneš štempl a hurá domů...nebo taky na cestu,protože chlebodárce bude tvrdit,že už jsi měl být na půl cestě do E a nějakým ,,blbým"školením(jak už tady párkrát bylo ke čtení)sabotuješ jejich perfektní práci disponenta.Že potom budeš v E čekat na vykládku do maňanamaňana,to je vedlejší..
Tak hodně zdaru,žádná firma nemá nožičky,aby do rána odkráčela jinam..

dami0001
27.09.2019 / 18:52
Já už bych jenom doplnil kolegu D/r/iver ( hergot to je taky přezdívka kdo se s tím má psát, ze mě si ber vzor :-)
Profesák Ti platí po celou dobu jeho vyznačení. Školení musíš mít, ale pouze v případě, že budeš po skončení jeho platnosti žádat o nový. Jinak když pak půjdeš dělat zedníka, je to jedno. Máš PLATNÉ osvědčení. Co se týče školení, tak to do SZ. Některý věci tady uvádět nebudu. Nevím kdo všechno to čte.

D/r/iver
27.09.2019 / 20:05
dami0001
Tak se omlouvám,ale když jsem se registroval,né na partnerství,ale na web,vyhodilo mi,že i diver i driver už je obsazené,tak jsem udělal kompromis,abych nebyl jenom ,,číslo"..Mohl by admin pouvažovat,jestli by se nedalo udělat něco takového,jako na xichtoknize,že máš kolonku odpovědět,klikneš a napíše to ,komu to patří i od koho,samo..
A jenom pro klid Tvojí duše,dnes jsem provedl zkušební ponoření,abych zjistil,o kolik se mi srazil sváteční smoking..teda o dost...ale udýchal jsem to..
Tak at se daří..dej potom echo,jak je v nové hokně..Třeba i po PM,at jsme IN..aj když ted prej letí retro,to by se zase mohla vrátit do módy morálka,etika,úcta,pokora slušnost,ochota a zase by se mohly začít používat zapomenutá slova,jako prosím,děkuji,byl by jste tak laskav,mohl bych požádat a podobné..
Pěkný víkend všem..

dami0001
27.09.2019 / 21:27
D/r/iver: teď jsem to kvůli Tobě psal natřikrát, protože jsem tak smál, až se mi furt klepali ruce. Já bych si to v tom smokingu rád dal, ale pod pět by jsi mě nedostal. Já tohle obdivuju. Dám vědět. Jinak dneska podržet ženský dveře už je sexuální harašení :-)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp