VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Autohof Kirchberg
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
06.02.2020 / 21:15

Autopřepravník

Autopřepravník

Ahoj, jaký máte nazor na práci na autopřeprávníku ? vyhody/nevyhody co ta práce všechno obnaši kolik se tam da vydělat např o proti frigu,plachte, a vase zkusenosti ;-) diky

Zakladatel: Orbit 

O.BRADLEY
06.02.2020 / 23:17
Chvilema to nenavidis, chvilema milujes. Urcite stoji za to to aspon na par mesicu zkusit. Prachy jsou v prumeru o neco vyssi. Vyhoda je, ze se hejbes a tak si vic pripadas, ze zijes. Taky u toho musis premejslet a tesi te, ze jsi to dobre naskladal. Dalsi vyhoda, ze se skoro u zadny firmy na prepravniky nejezdi v noci.
Nevyhody, ze se tisnis v maly kabine nebo ze ti kvuli dlouhejm nakladkam/vykladkam utika vykon. Taky kdyz je hnusny pocasi, tak ty nakladky stojej za prd. A riziko urazu je nekolikanasobne vyssi nez treba na plachte. Clovek musi bejt opatrnej.

The Dog
09.02.2020 / 09:01
Ahoj,
Já začínal u Hödlmayr na prepravniku na osobacich. Když si to umíš už naskladat sám, tak je to pohoda, ale že začátku je to trošku o stresu. Já mám takovou zkušenost ale, že mě nikdy nikdo nehonil, jako kdy už tam budeš nebo co tam ještě děláš, ne. Až to bude, tak to bude...
Ta malá kabina je jak tu psal předchůdce strašná, když zmoknes tak si nemáš pomalu ani kam pověsit věci aby ti uschly...
Ale kdyz prekousnes všechny mínusy co tato práce obnáší, odměnou ti bude plat, Teda aspoň u mě... Já když jsem se to naučil, a všechno šlo jak na dratkach, tak jsem u této firmy nešel pod 65 000 s víkendem venku a druhým doma...
Na pásku zhruba polovina...
Ale musím říct že když jsi měl jet domů, tak se jezdilo svozama, a třeba jsi musel čekat do druhého dne do rána než ten dotyčný přijel, pokud jsi tam neměl svoje auto...
Pokud jsi svobodný, bavi tě u prace přemýšlet a chceš mít větší zodpovědnost a nevadí ti být venku turnus minimálně víkend venku a druhý doma tak do toho bez...
Já jsem po osobacich šel na přepravu velkých lkw, tam se alespoň u téhle firmy tehda moc lidí nedostalo, moc se to nestridalo, i ta práce byla zajímavější... Když tě bude ještě něco zajímat,ptej se...
Nevím jak teď, ale myslím že by tě určitě vzali... Berou a hledají všude..

Orbit
09.02.2020 / 11:31
Práce mě zátím baví rád bych zkusil něco jíneho než je Frigo , ale jde o to že jsem ještě roční zelenáč tak nevím zda je vhodné zrovna jít na autopřepravník . Hlavně kvuli těm škodám abych se nedostal ješte do dluhu,problému z toho ma člověk asi nejvetší strach . Jinak turnusy to neřeším doma mě nic nedrží těd jsem jezdil 3+1 a byl jsem spokojený.

The Dog
09.02.2020 / 12:38
Já jsem třeba měl samozřejmě za tu dobu několik skodaku, to se může stát i profikovi, nebo někdo to poskrabe a zamaskuje, nevsimnes si toho a dále ti to zkontrolujou a jde to za tebou, chci říct že mi nikdy nic nestrhl nikdo. A ani bych si nenechal nic strhnout protože mám pojistku na blbost a můj právník mi řekl že se to na tyhle škody vztahuje. Ale jak říkám nikdo po mě nikdy nic nechtel...
Co se týká praxe tak nemej obavy, oni tě nikam bez řádného proškolení nepustí. U hodlmayra to funguje tak že si měsíc na place a tam tě školí. Bydlíš na penzionu který platí firma. Jde ti plat a diety... Pak tě pustí do světa, ale třeba dvě tři jízdy ještě nakládá na místě kde jsou řidiči z firmy a oni tě hlídají třeba nebo ti poradí... Nemej strach!!!
A takové škody aby ses dostal do dluhu tam fakt nejsou... Musíš být pozorný, nikdo tě nikam nehoni... ????

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp