VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de repos de Terreneuve
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
16.04.2020 / 20:24

3 000 000km

3 000 000km

Pokud se to pristi mesic rozjede a pujdem normalne do prace tak na konci cervna mam najeto 3míče s jednou nehodou kterou jsem nezavinil a skoda byla nepatrna. Myslim ze Koras je na tom skoro stejne.

Zakladatel: nnostromo 

Jiří offcacek
16.04.2020 / 20:43
Klobouk dolů.

sanchez666
16.04.2020 / 20:51
nnostromo
Mohu se zeptat kolik let jezdíš??

nnostromo
16.04.2020 / 20:52
24 s pulrocni prestavkou.

sanchez666
16.04.2020 / 21:01
Noo, já mám 27, ale čéče nějak takhle abych věděl, že zrovna budu mít tolik km? Cca možná bych se dopočítal ;-)

nnostromo
16.04.2020 / 21:08
Mam vse zapsany co jsem psal do stazky to do sesitu presne vim kde jsem byl treba pred 20 lety 5 kvetna v 18.00 hod. Je to jenom 7 sesitu ale hezky se v tom listuje a vzpomínám.

sanchez666
16.04.2020 / 21:12
nnostromo
No já taky mám pár sešitů, ale ne od začátku ;-)
Tak to aspoň zapij.
Já radši listuji v jiné knížce.... :-D

nnostromo
16.04.2020 / 21:14
Myslis vkladni a vyherni nebo tu erotickou?:-)))

mateo
16.04.2020 / 21:22
Ja tady 1 620 000 miles, z EU 2 000 000 km.Jeden ticket za parking.

sanchez666
16.04.2020 / 21:28
nnostromo
Obě :-D

koras
17.04.2020 / 03:35
Já to nepočítám a tu kulatou lopatu držím hodně dlouho,, aspoň si nepřipadám tak starej. 1984 z vojny domů. A když jsem byl ještě hodně malej se mi hrozně líbili velký auta, (Erena, V3S, Tatra 111) a máma mi říkala pořádně papej a až budeš velkej tak bude moci s tim velkým autem taky jezdit a JÁ BLBEC ŽRAL A ŽRAL. jinak nnostromo mám u tebe pivo že mi připomínáš jak jsem starej. Fuj.

nicky
17.04.2020 / 06:14
Tak se také hlásím do klubu starých dědků.
Spíš bych měl napsat, že já jsem zapařený, usraný, zazobaný, dementní dědek - jak mě tady několikrát nazval jeden nejmenovaný kolega na zdejším foru. Třeba se jednou této pocty dočkáte také. Někteří k tomu máte slušně našlápnuto......
Ale jinak jsem stále v provozu, nyní už jen na tři dny v týdnu. A nějaké km jsem už také odjel a zatím končit nehodlám, alespoň do té doby dokud udržím volant, moč a myšlenku, až jedna z těchto věcí vypadne pak to už asi vzdám. Jestli udržím volant, tak to pravidelně kontroluji sám, moč mě kontrolují při pravidelných ročních prohlídkách a to, jestli udržím myšlenku mě kontrolují co pět let při psychotestech.
Ale kdybych měl někdy začínat znovu, od začátku, šel bych do toho zase......

nnostromo
17.04.2020 / 06:22
Ok koras dej vedet az budes mit volno a zajdem.

koras
17.04.2020 / 09:42
Nicky, nebilo nám líp bez těch všech sítí, mobilu, navigaci. Koupil jsem tel. kartu (tu jsem prokecal s manželkou a jinými) pak se zapařilo a pak se teprve pracovalo, dnes je to všechno nějak rychlí. A je divný že vše fungovalo taky a hlavně ten nájezd km byl hodně podobnej. Že jsem skákal 13h na čáře mi nějak nepřišlo a teď to řeší dokonce vláda
Pravda na Brestu dnes čkačky 2. až 3. dny. Už jen můžeme jen nostalgicky vzpomínat. Jinak se zájmem sleduji Tvé rozepře s tím pánem. Ja do důchodu ještě chvilku musím pojezdit, snad se toho dožiju. Tak ať sedaří a tou anténou.........

koras
17.04.2020 / 10:07
Nnostromo, to pivo nevím nevím, tudle jsem se bavil se ženou a ta mi řekla že mě to pivo vlastně ani nechutná takže nemusím nikam chodit. A pak jsem zjistil že kecá, vždyť mě znáš.

nnostromo
17.04.2020 / 15:04
Prave ze te znam koras takze si dame poradne do trumpety.

LKW11
17.04.2020 / 15:31
Nazdar mládenci, jezdím od roku 1984, hned po návratu z vojny až dodnes, tak ani nevím, kolik km už mám najeto, ale pokud budu počítat 100tis ročně, tak bych ty 3 mega mohl mít taky :-)

koras
17.04.2020 / 17:56
Ono nás prďolů tady bude víc. Ono totiž tudle robotu mladý nechtěj dělat. A je to i o financích, můj mladej od malička jezdil semnou, o kamionech věděl víc jak já tak se vyučil autoelekrikářem udělal nástavbu a začal jezdit, nejdřív semnou ve dvojce a pak i sám a prohlásil než aby na mě řval stejně starej cucak za 10t cistyho tak se na to vyprdnul. Šel na dílnu a je spokojenej, občas se sveze se sklopkou a má pravdu. Nějakých 30t čistá ruka nějaká dieta a každý večer se tuli ke své přítelkyni. To ježdění dnes je řehole, a můžou to dělat jen pacienti jako mi.

nnostromo
17.04.2020 / 18:08
LKW11 vítej v klubu starych mládenců:-))

Zdenek74
18.04.2020 / 08:26
Kolegové s takovým pěkným nájezdem klobouk dolů a pokud to je bez nehody tak dvakrát klobouk dolů. Tak ještě spoustu ujetých km bez nehody. Tak to mám co dohánět. A pánové kde se vám nejvíce líbilo.
Pro Koras jenom by mě zajímalo (ze zvědavosti) co že jsi to papal když si dokázal ve V3S točit s volantem. Já byl loni na melouchu u stavební firmy dva dny na Tatra 148 a jeden den na jeřábu V3S a ještě dlouho na to budu pamatovat tak sem se u volantu nikdy nenadřel.

koras
18.04.2020 / 11:04
Jednoduchá ráda, když točíš na místě tak malinko popojíždět a hodně často mazat kulaky. Lepší byla Tatra 111 ta měla volat v průměru asi metr aby jsi to utahnul
i za jízdy. A pak specialita Erena, posilovač vzduchovej, takže když jsi brdííš tak si vyfokáš vzduch a pak nebrzdíš a nezatačíš, v celku adrenalin. Ale to jsem byl hodně mladej koláč, tak jsem to moc neprožíval.

koras
18.04.2020 / 11:18
Ještě jeden zážitek z vojny na Zylu 157 = 6tuna, ale sovětští soudruzi na to prosadily lokator který vážil cca18t, měli jsme přesun a já dostal naštěstí velitele vozu lampiona který fandil autům, Zyl měl šajtrpaky tak nějak jako 111 skoro u spolujezdce. Rozjel jsem se za 1 zmačknul spojku že prřeřadim (2x)a auto se zastavilo. Velitel zavelel, držto pod plynem! a věřte tu dvojku tam dostal pod plynem. (nechtěl bych dělat potom tu převodovku, na cestě z Prahy do Posteloprt nejvýšší zařazený kvalt 3 ono to ani moc nebrzdilo a po rovině za 2. Jj vojna byla krásná, ale krátká.

Zdenek74
18.04.2020 / 11:58
V porovnání s dneškem, kdy řídíš dvěma prsty v druhé cigárko když vypneš rádio tak klid je svezení RETRO auty docela dobrej zážitek. Kdyby něco takového bylo u nás jednou za rok na pouti určitě bych šel.

D/r/iver
18.04.2020 / 19:44
koras
Nic ve zlém,ale to tvoje ZYL rve oči.Byl a je to ZIL,zkratka od ZAVOD IMENI LICHAČEVA..Ted AMO ZIL..ale ofiko zanikl v r .2013..Přeji pěkný zbytek víkendu..

koras
18.04.2020 / 21:19
Sorry češtin být můj kobyl!!!! Já jsem tenkrát měl průjem když se to probíralo. Tak jsem chyběl. Možná těch překlepů bude víc, někdy to po sobě nečtu, tak jsem tě doufám nějak netento...... Je fak, když na to koukám zpětně je to hrůza.

D/r/iver
18.04.2020 / 21:55
koras
To nic,už jsem ve věku,když se ráno jako první podívám,jestli mi na palci u nohy nevisí jmenovka,takže už mě málo věcí dokáže překvapit..Jak často píšu v práci..A.i.O..alles in ordnung..

tyrak
19.04.2020 / 14:13
Taky už jsem prduch,teď jsem to přerušil,jezdím od 1977,Na MKD od Března 1993 začínal jsem v Hindelangu v D,jako 27mý v pořadí.Jezdil jsem převážně Itálii a pana Noska i ostatní D disponenty pramálo zajímalo jetli je řidič odpočatý,hlavně musel být v termínu v cíli cesty a někdy to bylo až o nesmyslu.Přesto se mi tam líbilo.Bylo mi 38,dnes o 30 víc.TAky mi to schází.

nnostromo
19.04.2020 / 16:36
Tyraku 68 neni zadny vek to jsi teprva v nejlepsich letech a zensky se o tebe budou prat. Ridic MKD vlastni dum chalupa na konte 6mistny cislo co vic si muzes prat.

LKW11
21.04.2020 / 11:20
Já jsem začínal po vyučení s traktorem v lese, na vojně s Vejtraskou, po vojně v ČSAD s Matesem sólo, po dvou letech i s vlekem, pak Lízu s návěsem, pak 13 let bus a nakonec MKD a teď jezdím v Německu a doufám, že tu vydržím do důchodu :-)

jozin
24.04.2020 / 08:57
Před 25 lety si ovšem určitě nejezdil 100 000km rok,jezdilo se lianama a podobnými strelama,to jsi pod tím více ležel než jezdil.ja jezdím od 92 roku a myslí.m ze tří mega nemám.a i kdybych měl ničem to nesvědčí,nepodstatný údaj.jsou lidí co i kdyby malí pět mega ujeto, stejně to dělají špatně.navic najet km na Španělsku kde jedeš týden rovné,to může dělat cvičená opice.

koras
24.04.2020 / 17:39
Jozine budeš se divit, ale i s čekačkama na hranicích jsem ročně dělal 100 az130tis ročně, jak jsem psal já to nepočítal, ale nnostromo to zpočítaný má, je hold pořádnější. A to spáňo se nejezdilo týden ani tenkrát. I když se objíždela dálnice (fr). Nebyly navi a klasická adresa fa ta a ta ssa456 km567. A teď punťo hledej
. Tak nevím nevím co by dokázala cvičená opice ale taky názor. Jinak krásný den ti přeje jedna ze cvičených opic.

nnostromo
24.04.2020 / 19:23
Ahoj Jozine mel jsem to stesti ze jsem v roce 1995 dostal uplne novou scania 4 byl jsem mezi prvnima kdo ji v cz mel. S liazkou jsem byl nekolikrat na vychode Sýrie atd a nikdy jsem pod ni nelezel ze jsem delal pneu nebo altik to je normalni ale vetsi problem jsem opravdu nemel. Jinak zdravim Koras????????

nnostromo
24.04.2020 / 19:24
Tvl clovek chce dat smaila a ukaze to otaznik.(

jozin
24.04.2020 / 22:32
Scanii. V8 450 jsem měl v roce 97.to tady jezdily robury....Na,,spanelaky,,názor nemenim,nepoužitelný řidič jinde.Netusim v čem to je dobré mít tři mega,lepší by bylo mít tři mega na úctě.

mateo
25.04.2020 / 08:05
Jozin,je to jedno.Z ridicu co jezdi zase jen mrdky okolo baraku,jsou zase jen skladnici.Denne nakladat,vykladat atd

jozin
25.04.2020 / 09:07
Mě spíš zarazí jak se doba změnila.jezdilo se malebných francouzských okreskach,zaparkoval kdekoliv kdykoliv,nikdo si tě nevšímal,nekradlo se nic,v Německu jsem víkendy v létě okna nezaviral ani v noci,na zemi si vajgl nenašel,telefony nebyly a jak byly nikdo nevolal bo to stalo majland.pri pauze se stalo u kastlíku s lahvacem a mlelo do půlnoci o všem.a dnes?vše je jinak,úplně,krade se všude vše,truckeri čumí do mobilu nonstop,minutu po zaparkování má zataženo a tři dny ho nevidíš,lidí se nezdraví zásadně..

rochuss
25.04.2020 / 15:11
Jožin nemyslím si,že Špáňo je až tak jednoduchý,párkrát se na me u D/F hranic pověsil CZ/SK řidič a ptal se jestli jedu do Špan.,že se mě bude na tzv.Portugalské stezce držet,že z toho má strach.Já sám když jsem tam jel poprvé, tak jsem byl taky rád,že přede mnou jel kolega z firmy s jiným autem.Cvičený opice jezdí spíš z Pasova do Hamburgu.

jozin
25.04.2020 / 20:55
Portugalsku jeste celou,od becancon,dolů po N,jsem se miloval.pres dole,atd.cim více dálnic tam postavily tím více ztrácelo na kouzlu.....Španělsko samo o sobě je taky zajímavé,kromě plechu z algeciras,což mi připadalo nekonečné,byly i zajímavá místa,ty šachty kolem ovieda,ale vozit Valencii forda.to fakt může dělat opice a mluv si co chceš.

tyrak
27.04.2020 / 15:11
O Španělsku si zpívám,rochus a jozin:máte oba v něčem pravdu,jet do Valencie autodíly je o něčem jiném než u Alicante jezdit po 10ti farmách a nejdřív je najít a naložit.Portugalská stezka když jsem tam u Mucka jel po prvé v roce 1994 v srpnu byla úplně o něčem jiném než dnes.A je fakt že ježdění na MKD v té době bylo také o něčem jiném.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp