11.05.2020 / 22:04
Přemýšlíte?
Zajímalo by mne, jestli jsem jediná, komu vadí, že mi někdo míří na hlavu (příp.krk) a tvrdí, že tím měří teplotu. Kdoví čím to je, ale bylo mi to tak nepříjemné (až bolestivé), že jsem si pořídila svůj cestovní teploměr, přesný, rychlý a nebolestivý. Myslím si, že NECHAT NA SEBE MÍŘIT, JE PSYCHOLOGICKÝ TAH, nechat si líbit víc, než je přípustné pro pud sebezáchovy. Co vy na to?
11.05.2020 / 22:45
Je rozdíl v měření, kde a čím. Měření teploty má pravidla i místa jsou označena. Jestli se ale necháš měřit jinak a jinde teplotu to je tvůj problém. Znám spoustu žen, které je měření teploty příjemné a cítí tím pocit bezpečí. Určitě bych asi nezastavoval někde v lese, že Ti chce někdo měřit teplotu, to je snad blbost né..To věřím, že musí být nepříjemné.
11.05.2020 / 23:59
Trailor,tak tohle je uprime to nejlepsi,co jsi tady kdy napsal!!!!
12.05.2020 / 16:05
chiquitita
Přemýšlím,co může být bolestivého na bezkontaktním měření teploty.Co by jsi potom řekla např na takovou kolonoskopii?To by bylo asi středověké mučení narážením na kůl..
12.05.2020 / 22:02
Aeronet?? Parlamentní listy? Facebook?? Paranoia??
12.05.2020 / 23:02
Nechytačka.
No, jen jsem to zkusila, jestli přemýšlíte vlaszní hlavou...Nebo jako někteří ne hlavou, někteří ve smyslu- co neškodí mi, to nemůže škodit nikomu jinému a někteří- pokud mi někdo neřekl, že to může škodit, tak to neškodí, i kdyby mi to bylo přinejmenším nepříjemně. Otázka byla míněna vážně, ale asi se nad tím nepozastavujete, jen prosím, nenechte poškozovat děti, peníze fakt nejsou to hlavní.
drliver
Spálil ses někdy v létě, nebo někoho, kdo to s opalováním přehnal, aspoň znáš, ne? Taky je to bezkontaktní a bolí to, různě citlivé lidi, různě.
13.05.2020 / 00:13
Obsese z bezdotykového teploměru? Dobré! Doporučuji sledovat seriál ,,Můj přítel Monk ,,tam má obsesí asi 1000.
13.05.2020 / 05:16
To popisuješ jak kdyby z toho teploměru vyletěla jehla, kudla, laser, náboj a co já vím co ještě. Jako mít strach z teploměru je docela přehnaný na můj vkus. Rochuss má pravdu Monk v ženským podání :D
13.05.2020 / 08:00
Bezkontaktní teploměr snad fungujeme na způsobu termokamery a to není nijak bolestivé
13.05.2020 / 10:42
Ty prosím tě chiquitita hod sem nějaký věrohodný odkaz který popisuje škodlivé účinky na lidský organismus infračervené ho záření frekvence používané v teplomerech.
A s tím že ti míří na hlavu jako pistoli?? Pomalu abychom zakázali v hračkářství dětské pistole, paintball, airsoft a co já vím co si vymyslite příště....aby náhodou nikdo na sebe nemohl namířit....
Zákazem prodej a používání teploměru připomínajících pistoli. Jediná povolena varianta infra teplomeru bude ve formě penisu nebo vagíny.
13.05.2020 / 13:50
Hele,chiquitita,a kam si ten tvuj koupeny teplomer strkas,kdyz si meris teplotu,aby to nebolelo?
13.05.2020 / 14:44
Takže už jsem asi začipovaný,když mi dělali test na koronu a dělali mi výtěr z nosohltanu.Na jednom seriozním konspiračním webu jsem totiž četl,že test používají jako zástěrku na čipování lidí...Takže bacha,lidé bděte..
13.05.2020 / 16:49
D/r/iver tak teď hlavně bacha aby jsi nepipal když jdeš do obchodu nakoupit. To by tě potom securitaci mohli vodbouchnout infra teploměrem protože si budou myslet že si tam kradl.
Mateo no já teda nevím, já osobně jsem radši když na mě posviti infrateplomerem než aby mi na vrátnici zalomili v prdeli klasický rtuťový teploměr. Ale ptal ses vlastně kolegynky no a každý to může mít jinak. No ale nasmal jsem se dost při představě....stojíš ve frontě na vratnici, kolegyně před tebou udělá anmeldung a vrátný ji chce změřit teplotu. V tu ránu kolegyně začne vřískat nein nein ich hab mein. Začne se hrabat v zadu v gatatech az z nich vytáhne cOkoladovy teploměr a začne ho ukazovat vrátnému.
13.05.2020 / 21:13
Jiří offcacek
Co v obchodě,to je brnkačka,ale na letišti to je srandy kopec,v Kazani mě postupně povyzlékali skoro do naha a nakonec zjistili,že mám ocelové zdraví,proto v kontrolním rámu pořád pípám..
13.05.2020 / 23:40
Ach jo. Měření teploty svéprávného člověka kvůli teplotě je pod paží. Nemluvila jsem o miminkách ani o plodných dnech ani o ničem podobném. Proč si odkazy nenajdete sami, jste na internetu určitě zběhlí. Nevím, podle čeho měříte věrohodnost informací, já jsem se ptala, jestli to nikomu nevadí, že na něj někdo míří, a že z činnosti, kterou zvládne dítě školou povinné, někdo udělal zbytečnost. (Pomíjím skutečnost, že teplota je v oblasti vypovídající o zdraví individuálně značně kontroverzní, v této konkrétní věci naprosto neprůkazná.) Jde mi o to, že nás někdo pasoval na ubožáka, co si musí nechat líbit sebevětší hovadinu a málokoho napadne, že se zase nechal obrat o kousek svobody. I svobody přemýšlet a rozhodovat se.
13.05.2020 / 23:45
O Monkovi se rozepisovat nemá cenu.
A 5G je, podle toho, co tu čtu, samozřejmě výhoda a jen pro naše blaho?
14.05.2020 / 00:05
V tom má pravdu chiquitita, v tom má pravdu. Já jsem taky četl, četl, že koronavirus je šířeny pomocí signálu 5g.(5gramu perníku?)
Je to prokazatelné šíří se to tema vysílačema. V Africe koronavirus skoro není protože nemají síť 5g. V Anglii od doby co zapalují vysílače 5g je virus na ústupu a všichni co tomu věří mají volební právo.
Chiquitita budu s tebou bojovat za zrušení sítě 5g 4g 3g 2g 1g budeme se dorozumívat kouřovým signálem. Zastavíme všechny kamiony protože coudi. Lidi probuďte se zahodte mobily, počítače a teplotu si nechte měřit jenom v podpaží!!! Myslete!!!
No já už se nedivím že teď máme Emana, předtím kikinu zlodejskou a vládne nám slovenský StBak Bureš. Ještě že nás a náš stát zachrání japonský nacionalista Pitomio.
A od zítřka na nakladkach každý vlastní roušku,rukavice a teploměr v podpaží.....
16.05.2020 / 18:09
Sails
ale to červené světýlko je laser, to nevíš?
A pokud si někdo vybaví RTG záření, taky ho v dobách jeho začátků považovali za požehnání a dnes víme, jak to sním je. Mozek pracuje na frekvenčním principu a světlo je taky frekvenční veličina. Tedy i laser. Jak víte, že to někomu nemůže ublížit? A o síti nejen 5G (taky frekvence) jsem slyšela přednášky z technických a medicínských oborů, ale kdo nechce, neuvěří. Takových informací jako perly, ale v balastu se těžko hledá, Tak zkuste najít, pokud se nechcete ztratit.
16.05.2020 / 21:03
Chiquitita chceš říct, že infračervený teploměr funguje na principu laseru. Že to červené světýlko není infračervený paprsek, ale paprsek laseru?
Mohla by jsi k těmto teoriím dát i odkazy??
Co to je ten frekvenční princip?
RTG je taky problém? A kurwa teď mi ho dělali u zubaře.....až si zlomis nohu tak chci vědět jestli ten RTG odmitnes nebo jim potom podekujes.
A jestli máš problém s frekvencemi, nechtěl bych být v tvé kůži. Jak správně píšeš i světlo má frekvenci a země vyzařuje infrace infračervené záření (podobné tomu čím se měří i ta teplota) tak kam se schovat?
Můžu ti, ale poradit
Když se obalis celá alobalem prej na tebe ty frekvence nemůžou. Jako zkoušku můžeš použít mobil. Zabal ho do alobalu a zkus si zavolat. Nebo třeba parfém co má ten čip proti krádeži. Zabal ho do alobalu a prones to kolem pipaku v obchodě, taky nezapíná.
No a obalit se celá alobalem má ještě jednu výhodu a to že když to tak uděláte všichni tak se aspoň na ulici poznáte..
16.05.2020 / 22:09
Chiquitita,ty mas taky hotovo.Asi to chce znovu vsechno od zakladky
17.05.2020 / 20:44
6xrtg za půl roku rozjede rakovinu, to není nová informace, a pokud ti ho dělají při každém vstupu do nemocnice, boj se. Ne nadarmo známá doktorka říká, že tomograf jen v případě ohrožení života.
Nevím, jestli se tu rozepisovat o technických věcech, když mne chce někdo chytat za slovo, protože, aby bylo pochopitelné něco laikovi, je to nutné zjednodušit i za cenu drobných technických nepřesností, nebo důkladně prostudovat, to druhé každý sám. Jinak frekvenci má každá hmota i nehmota v naší realitě. Z toho je patrné, že něco dané věci může prospívat, něco naopak může škodit. Je to jednoduché a dá se zjistit co čemu. (Třeba srdci prospívá jistý hudební styl, mozku jiný a zase jiný mu škodí.)
Ale o tom jsem nechtěla psát ani provokovat, jen jsem se ptala, jestli nikomu nevadí, že je považován za nesvéprávného v rozhodování o svém zdraví a bez problému se podvolí rozhodnutí subjektů, které profitují z nemoci lidí? Prosím, poučte mne, kdo zná placeného člověka za to, že jste zdraví?
17.05.2020 / 20:49
jiřioffcacek
z toho plyne, že proti frekvencím obecně ti nepomůže se ani obalit čímkoliv ani se zahrabat
17.05.2020 / 20:52
mateo
obávám se, že z dnešní základní školy vědí úplně něco jiného
18.05.2020 / 02:29
Chiquitita já znám placeného člověka za to, že jsem zdravý.....můj šéf.... když jsem nemocný tak na mě rýžovat nemůže.
Tak jestli tvoje doktorka tě posílá na tomograf když máš chřipku tak by asi měla vrátit diplom,to dá rozum. A nevím jak teda u Vás, ale tady se tě ptaji i u zubaře kolikrát ti už dělali rentgen. A 12rtg za rok, to snad ani nejde při zdravém rozumu.
Prosím tě ještě jednou o ty odkazy na ty infračervené teploměry, že pracují s laserem.
Ono zjednodušovat tím, že budeme lhat, vymyslet si nebo mluvit nesmysly moc k pochopení dane problematiky nepomůže.
18.05.2020 / 21:32
j.off.
Jestli myslíš vážně, že jsi pro šéfa nenahraditelný a má na zřeteli tvé zdraví, v tom případě ho poslouchej, co se týče zdravotních doporučení a v tom případě po tobě nikdy nechtěl nic nad tvé síly a ani proti žádnému předpisu, který by ti mohl ublížit. Takový otec, toho se poslouchat vyplatí, ten by za tvé zdraví dal jistě i ze svého.
"Tak jestli tvoje doktorka tě posílá na tomograf když máš chřipku tak by asi měla vrátit diplom,to dá rozum. A nevím jak teda u Vás, ale tady se tě ptaji i u zubaře kolikrát ti už dělali rentgen. A 12rtg za rok, to snad ani nejde při zdravém rozumu.Ono zjednodušovat tím, že budeme lhat, vymyslet si nebo mluvit nesmysly moc k pochopení dane problematiky nepomůže. "
Zkus samostudium, ať nemusíš osočovat.
Míň psát a mluvit a víc číst a poslouchat
Myslím, že je zbytečné si dál skládat poklony nedorozumění. Na původní otázku, jestli ti nevadí, když ti někdo míří na čelo, byť by to bylo hračkou, ale z nadřízené pozice, a nemusí se tě dovolit, neodpovídáš.
19.05.2020 / 04:05
Chiquita až ti budou mířit na hlavu pistoli tolikrát jako m, tak ty teploměry ti vadit ani nebudou. Hlavně nepanikarit.
Tvůj šéf je naopak rád když jsi nemocná? Ty v práci porusujes běžne předpisy? Nutí tě k tomu tvůj šéf nebo to děláš dobrovolně? Ty v práci neposlouchas svého šéfa?
Ale abych ti dal i za pravdu. Pokud někdo používá teploměr kde musí mít laserový zaměřovač aby se ti strefil z 10cm na hlavu tak je pako, to máš recht. Ale jinak pošli ten odkaz kde jak ty tvrdíš infračervený teploměr působí na principu laseru.
Ono když někdo neví co je laser a brojí proti infra červeném záření tak musí očekávat že mu taky někdo odpoví. Nebo jsi raději když i přesto že řekneš hovadinu ti přátelé říkají jak nemáš pravdu a jaká jsi chytrá. No s tím hledáním na internetu máš pravdu, problém ovšem je ze jestli budou všichni hledat tam kde ty, tak za chvilku nebude v obchodech žádný alobal.
19.05.2020 / 04:07
Chicita,a ty jezdis truckem?
19.05.2020 / 21:17
Pro : mateo,
neříká se jezdíš truckem, ale jezdíš na nákladním vozidle kategorie N3 . Tohle je zásadní věc.
19.05.2020 / 22:03
Zasadni vec je trailore,ze sem muzou psat dementi jako ty,sibr a spol.To je nejvetsi problem.
19.05.2020 / 22:07
jiří off.
Uznávám, konečně jsem se dočkala názoru a to, že ti to nevadí, V tom případě si nemáme co říct. Jsme jiné kategorie a určitě bychom na sebe při hovoru nenarazili. Je mi tě líto, že na tebe mířil někdo někdy pistolí, ať už to bylo jakkoliv; jedině, kdybys byl žoldák, tak beru zpět. Já na sebe ničím mířit nenechám, ani neposlouchám bezmyšlenkovitě (svého šéfa?) nařízení, prostě pracuji podle svého nejlepšího svědomí a vědomí a podle předem dohodnutých pravidel a mravních norem, prostě nenechávám za sebe nikoho myslet a rozhodovat. Ale to možná stejně zase přebereš jinak.. Stejně jako to, že laser je druh upraveného záření. Ale to je rozprávka na delší zimní večery...Zkus někoho, kdo na tebe má víc času, nebo meditaci.
19.05.2020 / 22:10
mateo
jo
a ty?
19.05.2020 / 22:17
trailor
někdo to asi říká...
20.05.2020 / 14:53
Chiquitita odkazy nebudou?! Co? Misto ztracení tady času, pošli jeden odkaz na ty své nesmysly.
A to jak popises laser je přímo ukázka ze tomu prostě rozumíš
Kdyby jsi aspoň napsala zesíleného,koncentrovaného záření, tak by to nebylo nic moc ale nějaký náznak by tam byl....no zůstaň teda u toho druhu záření.
Jo žoldák nejsem ale kdysi měli benga v reichu vždy potřebu vytáhnout zbraň když jsme se potkali.
20.05.2020 / 21:10
Pro: chiguitita,
jsem rád, že taky jsi normální. Co sem píše Jiří offcacek je dost jednoduché a koresponduje s jeho další odpovědí. Nenech se rozhodit, jsou tu i velice slušně vzdělaní a zkušení řidiči . Hlavně buď v pohodě. Jsem rád, že tvá reakce byla adekvátní na hloupou reakci Jiří o.
23.05.2020 / 21:12
Že na mne někde míří mi neva. Ale jsem rád, že na mne neřvou, abych si vzal vestu, ukázal pracovní boty, obul si je a řídil v nich v areálu, o přílbě třeba ani nemluvím. Neřvou protože se mne bojej, i když nejsem dvoumetrovej stokilovej chlap. A protože se bojej, vše zjednodušujou. Sem prosím (PROSIM !!!!) polož papíry a počkej a kabině, skladník ti přijede ukázat, potom přinese potvrzené papíry. Prostě buzerace odpadá, protože se bojej. A to se mi líbí. Dřív každej debil idiotskej vymýšlel čím tě potrápit, teď sedí za plexisklem a je rád že je rád. Ten teploměr výměnou za tohle snesu. Nejezdím linku ale cikcak, furt nový a nový nakládky a vykládky. Pokud jezdíte linku tak vás třeba s tím měřením štvou. Ale já to mám takhle. Dobrej dolet přeju.
31.05.2020 / 18:19
trailor
dík za povzbuzení, vím, ze i mezi šoféry jsou velmi inteligentní a ohleduplní lidi, tak jako všude a ty ostatní nevyhledávám.
Nikoho nepřesvědčuji, že měření teploty je jen součástí Habaďůry na lidi je zblbnout a nechat si líbit vše, postupně přivyknou, ale mi ten názor nikdo nevyvrátí. Nenechám si vše líbit, není mi jedno jestli bezbranným (děti, staří) a nám někdo bude čím dál více ukracovat naše svobody a přechází to v ubližování.
greenhorn
chápu tvůj postoj, ale pozor na to, co není vidět
31.05.2020 / 19:11
Chiquitita,tak opravdu nevim ,jestli jsi tak naivni,hloupa nebo oboji.Ale z tech tvojich uvah usuzuju,ze jsi uplna krava!!!
31.05.2020 / 19:36
Jo a úplně jsem zapomel, když se ti nelíbí že ti míří na krk nebo hlavu tak jim můžeš nastavit třeba zápěstí.....z vnitřní strany samozřejmě....ale používat ten anální cestovní teploměr je taky možnost,to je fakt.
No a vidíš teď tady budete jako sehraná trojka slušných a inteligentních řidičů cichita,trailor a sibr. Jen každý máme rozdílné představy o slušnosti a inteligenci....
01.06.2020 / 21:50
mateo
v podstatě úplně mimo , ale když máš potřebu se takto prezentovat...
01.06.2020 / 22:07
Jiří off.
to je mi líto, že se mezi slušné lidi sám neřadíš, že by sebekritika, já to říct nemohu, neznám tě? Jde na tom zapracovat, když chceš.
A nevím, jestli je to záměr, nebo jsi neinformovaný, ale jiné místo než čelo jim nevyhovovalo. A jak si na cestách měříš teplotu ty- anální cestovní teploměr- je tvá věc. Já si měřím obyčejně pod paží asi jednou za rok, když se necítím fit a ještě jsem na to neumřela......Chichichi
02.06.2020 / 06:50
neinformovana muzes byt tak akorat ty,kolegyne. jednou pises hlava,jednou krk a kdyz ti napisu nech si to zmerit na vnitrni strane zapesti tak napises, zemozne je jen z cela a ja jsem neinformovan....no jsi vazne good a ten mateo asi bude mit pravdu!! kdyz se podivas na zspesti tak uvidis zily, tudis mereni bude přesnější než z čela kde máš nejsilnější kost v těle. Je vidět, že na aeronetu vás toho moc nenaučí.
To že si měříš teplotu jednou za rok moc nekoresponduje s tím,že sis koupila svuj osobní teploměr v době Koruna/krize.
Nemusí ti být líto, že se neradim mezi lidi jako trailor nebo Sibr. To že mě tam nikdo ani neradi považuji za čest.
(-deaktivovaný profil-)
15.06.2020 / 02:45
ČIKYTO, mě jednou jeden pes mířil na čelo levou zadní nohou. Normální služební ovčák. Nepíšou o tom taky na Aeronetu? Jako jestli ten pes nebyl nějak speciálně vycvičen k šíření škodlivých frekvenci...
15.06.2020 / 20:54
Jen pro všechny.
Jedná se vždy o peníze, to měření a ty měřáky, něco stojí né ? Vaše zdraví jsou všem u prd... Konečně to pochopte! Je to super kšeft pro vyvolené.
16.06.2020 / 05:53
Kolik stojí ten měřák? Ty vole to je názvosloví.
22.06.2020 / 23:03
tlusťoch
nevím, co píšou na Aeronetu, dlóuho jsem tam nebyla, ale v Akáše to je...
Trailor
někde někdo zveřejnil ekonomické závěry letošního března, dubna, května-největší boháči zvětšili své majetky o 40%, když pozorujeme, že jinak byl útlum..... No, kdo nechce neuvidí, že?
05.07.2020 / 22:07
Odkaz pro jiří off.- např-
Hydepark civilizace 5.7.2020 po 21.h- nositel Nobelovy ceny za fyziku Gerard Moureu- doufám, že to jméno je správně
21.07.2020 / 15:19
Na tom není nic nového a je to fakt, krize morálky a popírání mravnosti. Jenže záplata střídá záplatu a koncepce s trvalejším přesahem nikde... Co podpora rodin a rodinné péče s jistotou do budoucna, až opečovávaný člověk zemře?
Ale to je jen střípek tohoto cvičení jménem 6l pivoc, pardon, vlastně covid 19.
12.09.2020 / 09:47
Jentakmimochodem
Roušku nenosím, už tu hru nehraji.
Jsou místa, kde ji nechtějí. Kde ji chtějí, tam nechodím já, ale cítím s těmi, po kom ji vyžadují a nesouhlasí s ní. Ale jsou dospělí, aby se ozvali a projevili. Takové děti jsou na tom mnohem hůř...! A na ty je to zaměřeno, vyrábět nové pacienty...
Po tom, co se obecně už ví, jak je to škodlivé, mít dlouhodobě zakrytý obličej, mne nikdo nedonutí, abych si ničila život a zdraví. Přeji každému, ať s čím zachází, tím taky schází.
PS: Je zákon o ochraně zdraví, ale ne chránit zdraví ostatních poškozováním si vlastního, je to proti přírodě a zdravému rozumu.
http://www.noste.sk/l/hlupakom-patri-svet-alebo-koniec-cvicenia-covid-19/
kolomaznik
(-neregistrovaný-)
12.09.2020 / 12:18
Blonďaté vlásky jsou fascinující.
13.09.2020 / 21:32
Mým marodům: Vyhlašuji neposlušnost občanskou proti nošení roušek (Jan Hnízdil)
Blog Jan Hnízdil | 20. 08. 2020 | 19:21
Text najdete na jeho blogu a je to názor nejednoho lékaře.
Nevím, jaké má vlasy, ale je mi to jedno. Jeho názor je opodstatněný a lze jen souhlasit.
(Mimochodem přirozená barva vlasů je velmi důležitá, ale to by tady asi nikoho nezajímalo.)
kolomaznik
(-neregistrovaný-)
19.09.2020 / 17:07
Kdo je tvůj marod?
29.09.2020 / 22:08
pro: chiguitita,
připravují se další opatření. Zdá se, že bude zaveden nouzový stav. To se ale nedotkne řidičů, jedná se o volnočasové aktivity. Tak jako omezení shromažďování , či snížení počtu lidí v pohostinství. Nám je to jedno, co ? Jezdíme o sto šest .Omezení bude vyhlášeno v pondělí. Je možné, že se omezí zásobování obchodních center, které před vánoci nevěstí nic dobrého pro dopravce. Já osobně už odstavil 6 aut nemám pro ně práci. Vadí mi ale měření teploty a nošení roušek. To,co plánuje od pondělka p.Prymula je ale dost kruté. Mírnější to bylo na jaře, ale to jsem dal čtyři auta do depozitu.
04.11.2020 / 21:31
Ty bláho,vyhlazení,tyranie,apartheid,mezinárodní žaloba? A kdo to delá? Trump, Babiš,Deep state, Islám, Izrael,Rusko,Čína, Marťani,Netopýři?No to jsem teda napjatý!
04.11.2020 / 21:47
Pořád jde o to, kdo opravdu přemýšlí a kdo jen žere fake news:
Jak poznat falešnou zprávu? 9 tipů, jak se vyhnout hoaxům a dezinformacím
Takzvané dezinformační weby, které mezi pravdivými zprávami publikují i zavádějící nebo zcela smyšlené články, získávají kvůli sociálním sítím čím dál větší publikum. Hranice mezi seriózní žurnalistikou a falešnými zprávami se na Facebooku a Twitteru smývají. Přečtěte si devět rad, jak falešné zprávy poznat…
08.11.2020 / 19:25
To, že lidi v domovech pro seniorský věk testují už povinně, není hoax.To, že testy nejsou spolehlivé, taky není hoax, Že se plno lidí testy nakazilo, taky je fakt. To, že na Slovensku už vydávají nařízení, kdo není testovaný, nevyhovuje pro......najděte si.To jsou fakta, před kterými lze zavřít oči, a zacpat si uši, ale realita vás dožene hluché a slepé, tedy znevýhodněné(neinformované)
Pokud já vím a pamatuji zdravotnické vzdělání ještě pro zdraví a ne pro zisk, tak do nosa se nic jen tak nestrká!!!!
04.12.2020 / 08:14
Co říkáte té habaďůře na lidi, že nám chystají další "vln(y)u"? Kolik tipujete, že jich ještě udělají? Taky patříte mezi "tu propagovanou většinu"(bolševismus?), která očekává s nadšením příchod "svaté vakcíny"? A do kdy to tipujete, že to budou lidi snášet?
Nedávno jsem potkala ve radiu zprávu, kde byl dotyčný skoro zděšen, že je mezi lidmi moc oběživa a vydrží s ním asi rok. (Čteno mezi řádky, to si nepředstavovali, lidé měli mít jen účty, krize měla být hned?)
11.12.2020 / 21:54
Podepsali byste se pod tento dopis? Nebo si říkáte, že ještě není tak zle?
cituji
Vážený pane poslanče [jména jednotlivých adresátů…],
do Poslanecké sněmovny brzy doputuje vládní návrh zákona o očkování proti onemocnění COVID-19 a o změně zákona č. 48/1997 Sb. Mám důvodné obavy, na základě mediálních vyjádření členů vlády a dosavadního vývoje situace okolo koronaviru, že očkování bude podmínkou pro výkon řady lidských práv a základních svobod. Nejde jen o cestování, ale o mnohé další z běžných lidských činností.
Takové je řešení je nepřípustné a neexistují žádné jiné garance, než jasné uzákonění záruky přímo v předkládaném zákoně, že k ničemu takovému nedojde. Můžete argumentovat jakkoli, faktem vždy zůstane, že od března 2020 došlo k takové degradaci občanů na pouhé objekty, vůči kterým se vykonává státní moc, že se jako občan cítím mimořádně ohrožen a bez možnosti hájit zájmy své a svých blízkých. V dnešní době proto nestačí pouhé nezávazné přísliby, že se nic takového nestane. Nikdo z nás by nikdy nevěřil, že vláda udělá zlomek toho, co už během posledních měsíců udělala. Přesto se to všechno stalo.
Níže posílám pozměňovací návrh k předkládanému zákonu o očkování proti Covidu:
„Očkování je dobrovolné. Podstoupení očkování nesmí být žádným způsobem vymáháno ani nesmí být očkováním podmíněn výkon základních lidských práv a svobod.“
Jestliže má být očkování skutečně dobrovolné, nebude zakotvení mnou navrhovaného paragrafu žádným problémem. Půjde přece jen o deklaraci faktu a proti tomu nemůže nikdo nic namítat. Zbytečné to ale rozhodně není. Lidé potřebují vědět, že jsou stále těmi nejdůležitějšími a že mohou o svém zdraví a o své budoucnosti rozhodovat sami a svobodně. Jestliže jsou záměry vlády ve skutečnosti jiné a můj „informovaný souhlas“ se zdravotním výkonem má být v budoucnu tvrdě vymáhán skrze výhrůžky, pak je nutné, aby se o této skutečnosti vedla zásadní debata právě na půdě Parlamentu.
Děkuji vám.
Mail je možné poslat na jednotlivé poslance dla vlastního výběru. Osloveni byli:
Andrej Babiš (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda vlády) Mail: babisa@psp.cz
Jan Blatný (ministr zdravotnictví) Mail: ministr@mzcr.cz
Robert Plaga (ministr školství, mládeže a tělovýchovy) Mail: ministr@msmt.cz
Tomio Okamura (poslanec Poslanecké sněm
12.12.2020 / 01:39
A todlencto má taky volební právo?
Prej dejte nám záruky místo slibu, že se to nestane. Ale kurna co se nestane.
To vypadá na sloh toho prave propusteneho teroristy od Spd.
Prej ne každý volič spd je terorista
Ale každý terorista je volič spd
13.12.2020 / 10:54
Dávejte si všichni bacha na nechtěné těhotenství. Prej když namočite tehotensky test do cocacoly automaticky otehotnite. Takže bacha na to.
13.12.2020 / 11:00
Ano a v rámci genderové vyváženosti od 1. 1.2020 mohou otehotnet i muži,tedy chtel jsem říct neženy.Pozor tedy na coca-colu
13.12.2020 / 19:44
Rochuss dávej si bacha na vyjadřování!! A odpust si ten sexismus. V dnešní době se nepoužívá slovo žena, ale osoba menstruujici.
Jen mě nenapadá jak se řekne muž?! Osoba nemenstruujici? To asi ne, to by nad cca 60let byly všichni muži. Ale tam se stejně ty rozdíly stracej.
13.12.2020 / 20:25
Ano po 60ti letech se všichni už podobají Seannu Connerovi a skutečně nemenstruují. Jinak slavná gyndekoložka Urschula Von Lejno vymyslela od 1.1.2021, že všechny osoby dole s čárkou se budou označovat jako nemuž,a všechny osoby dole s pindíkem se budou označovat jako nežena.Chudinka na tom makala celý rok až nestihla ani uzavřít Brexitovou dohodu.
13.12.2020 / 22:53
jiři off
Co se nestane? Vadí mi, že by chtěli okrást lidi o to, čím se dnes tak honosí a kvůli čemu tak potírají minulý režim. Svobodu. O konkrétních očkováních- mezi ně by patřilo i proti C chřipce- se už víc než 10let vedou spory, že spíše škodí a neprospívají.
Proč podle tebe teroristi volí spd?
14.12.2020 / 13:34
Přál bych každému kdo neco skuhrá o svobode, první púlrok vojny v komunistické ČSLA.Proti tomu je občasné nošení roušky,zamíření teplomerem plus pár dalších omezení a nedejbože 2 injekcičky,pouhá procházka rozkvetlým parkem
14.12.2020 / 13:54
Chichi ty jsi se ptala jestli bychom se pod to podepsali. Já osobně v žádném případě. Nemá to ani hlavu ani patu. A když už něco píšu ouradum tak ne jako zak zvláštní školy. Já vím v spd je to vysoká škola života.
K těm teroristům. Spocitej všechny teroristické útoky provedené v čechách. Třeba za posledních 10 roku. Všechny kde se pokusili zavraždit desítky nevinných českých!!! Spoluobčanů. No a co ti vyjde? Za všema stál vždy volič spd.
Rochuss máš recht.
14.12.2020 / 21:50
rochus
Tvoje zážitky z vojny jsou TVOJE a jak je dnes po víc jak 30letech hodnotíš je taky jen TVÁ věc. Za nic z toho slovo SVOBODA nemůže a já taky ne.
Jiří off
Pro mne to hlavu a patu má, je to proti povinnosti podřídit se nesmyslům. Bohužel, vím, že jsem pro spoustu lidí nesrozumitelná, možná, až časem vyjde najevo víc anebo od někoho jiného se dozvíte, tak porozumíte. Jen, aby nebylo nikdy pozdě.
14.12.2020 / 23:13
Chiquitito me fascinuje jaké sra.ky-plačky dnes u nás a ve vyspelém svete žijí a brečí kvuli takovým kravinám, které nás budou omezovat tak 1-2 roky(pritom třeba zvládnou dojet kamionem do každé zeme v Evrope). Kdyby jsi se skutečne zajímala o postupné omezení svobod tak by jsi si přečetla neco od Benjamina Kurase,Petra Robejška,Petra Hampla a Alexe Tomského. Tito lidé popisují skutečné a nebezpečné omezení našich svobod.Ne dve injekcičky (pochopitelne se zabudovaným chipem!!!).
16.12.2020 / 00:28
Určitě existují i jiná omezení svobod, ale za tím, o čem píšu, se skrývá aktuálně dost a souvisí to spolu.. A samozřejmě "korida" stále funguje....
24.12.2020 / 09:36
rochuss
Lepší je ozvat se dřív než pozdě a 1-2roky nejsou daleko a já kvůli tomu nebrečím, ty jo? Nebo to má přijít až po přečtení uvedených autorů? Vím, o čem píší, a upozorňuji tě, že je to zlomek toho, co ve skutečnosti je. Ale jak se říká, kdo nevěří, ať tam běží. Svědomí má každý své.
V branži zdraví, se pohybuji už dlouhou dobu na to, aby mne opil někdo koronavirem k vyděšenosti ze smrti, a děkuji, za lidi a informace, které mám a znám, a za to, že mohu být druhým oporou a pomocí.
24.12.2020 / 09:37
Přeji všem krásný slunovrat, něžné vánoce a štěstí v novém roce, hlavně veselou mysl a klid v nitru...a vždy šťastný návrat domů.
04.01.2021 / 23:22
Kdo ví, jak to vypadá v současné situaci v UK?
14.01.2021 / 22:21
Připomínka- uvedená jako dopis na straně 3- k návrhu zákona o povinném rozšíření nemoci, pardon, o očkování, neprošla o 1 hlas.
http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=74656&o=8
Klub Poslanců A Ano N Ne 0 Nepřihlášen Z Zdržel se M Omluven
ANO 78 0 4 0 35 39
ODS 23 12 0 0 0 11
Piráti 22 9 0 0 1 12
SPD 19 10 0 0 0 9
ČSSD 14 0 0 0 7 7
KSČM 15 6 0 0 0 9
KDU-ČSL 10 3 0 0 0 7
TOP09 7 0 0 0 1 6
STAN 6 2 0 0 0 4
Nezařaz 6 5 0 0 0 1
Celkem 200 47 4 0 44 105
Ještě se tomu smějete?
27.01.2021 / 21:05
Přijde někomu z vás normální nechat si špárat nosem k mozku pokaždé, když si to někdo usmyslí? Vzepřel se někdo v zájmu ochrany osobnosti a zdraví vlastního- hmatatelného pro každého z nás, místo záminky zdraví společnosti? A které?
06.02.2021 / 20:29
Rýpáním do nosu ve starém Egyptě zabraňovali otrokům v duchovním rozvoji. Nejde mi sem vložit obrázek, kterého neznám adresu a nemohu ho na internetu najít. Že by byl na některé ze zmizelých internetových stránek?
04.03.2021 / 12:55
Chiqui jak to jde v Suverén Partei Deutschland nebo co to vlastně to spd znamená? Připravují zase nějaké další teroristické útoky nebo prozatím zůstanete u toho že covid je jenom biologicka zbraň která neexistuje.
05.03.2021 / 17:03
Chiqui, už je to tady!!! Vždyť ty jsi měla úplnou pravdu!! Je to biologicka zbraň co neexistuje. Už otom píše i posranec volný....tak to přeci musí být pravda....
Do teď jsem si říkal jak takový jedinci můžou mít volební právo. No a podívej kohopak zvolí.
10.03.2021 / 21:42
Já bych radši tu pravdu viděla jinou, ale, bohužel pro ostatní, ji vidím dál než někteří jiní. S tím, co je, spokojená nejsem, ale testy nepodstoupím za žádnou cenu, Tobě tento stav a další represe, nátlaky a vydírání jinak poměrně normálních a slušných lidí vyhovuje? Vždyť ta arogance a ignorace politiků už přestala být vtipná dávno. Jen si toho někteří nevšimli. To testování mi připomíná situaci, kdy dr....v Americe jezdil a prováděl lobotomii. Následky na sebe nenechají dlouho čekat.
Navíc B.Gates prohlašuje, že 24 nebo kdy Zemi čeká mnohem horší pandemie. No bodejť ne, když ty vzorky DNA z plošných testů dobře vyhodnotí a použijí, je tu mnohem cílenější zbraň, než nějaký univerzální kovid, který byl cílen jinde, ale zkusilo se. Vzorky DNA jsou dnes jako osobní údaje dobře obchodovatelný artikl....
A samozřejmě lobby jede stejnou dráhou...Nevím, kdo si uvědomuje, že tento stav, nám chtějí profitující vnutit jako standart a tím se dostáváme na stejnou loď.
10.03.2021 / 21:49
A pokud to není jasné, nezpochybňuji, jestli jsou nemoci. Jsem proti nařizování a bezduchému ovládání, aby se ze zdravých dělali nemocní, vězni a nesvéprávní! A abychom nechali děti okrást o jejich dětství.
17.03.2021 / 19:40
Jediný rozdíl v normálu a nouzovém stavu - ne, není to počet nemocných, testovaných ani blbců ve vládě nebo parlamentu- je, že v nouzovém stavu chytají policajti slušné lidi, kteří pracují a nekradou, zatímco v normálu chytají lumpy, zloděje a vrahy. A protože víme, kde ti zmínění druzí jsou, taky víme, proč nám nechtějí dopřát ten normál a budou se schovávat za nouzový stav. Nebudou ho chtít pustit NIKDY!!!!
Zdraví, ještě nemáte dost s protáhlým nosem a sníženým IQ s rouškou?
18.03.2021 / 12:28
chiquitita
A víš proč to tak je?Budu mírně vulgární,ale proto,že pořád existují jedincové,kterým když vláda nařídí,aby si strčili prst do řiti,nezeptají se PROČ?,ale JAK HLUBOKO?Takže asi tak..Pěkný den přeju..
19.03.2021 / 21:02
Jak si tipujete, že ta habaďůra skončí a jakým způsobem to budou ty "televizní hvězdy" vysvětlovat?
19.03.2021 / 21:13
Podle níže uvedeného by měli voliči ano, ods, piráti, čssd, kdu-čsl, top09 a starostů dodržovat všechny věci, co si schválí.
Ostatní by to mohli mít konečně na háku.....
http://www.psp.cz/s...sqw?g=75455&l=cz
08.04.2021 / 23:37
Nevím, jestli se vůbec někdo zamýšlí nad největší hrozbou, která se už děje a snad nebude začátkem hrozných časů. Jen je třeba se zamyslet nad jádrem věci a znát své hodnoty. Před rokem vám začali mířit jiní lidé, vykonavatelé nařízení, laserem na čelo a sdělili nám, že si to musíme nechat líbit. Jako paprsek odstřelovače a zdůvodnili to prospěšností- ohleduplností a ochranou nás všech. Bohužel, nic neřešící faleš. Bez rozmyslu jste se vzdali části svobody.
Pak zkusili domácí vězení pro 3 nebo 4 okresy, trošku jsme byli vyplašeni, ale ujalo se bez odporu.
Pak zakázali zpívat a radovat se. Divné, že se to taky ujalo, a všem zahalili tvář. Škodlivá věc, v případech dětí a mladých trestuhodná a neodpustitelná. Poškozují budoucí generaci. V případě zdravých nepochopitelná, pokud zdraví přejeme. Pokud o něj ostatním usilujeme, v pořádku. Roušky ani dusiče(=respirátory) nic neřeší, ale někteří si nechali namluvit, že ano. A budou to hájit, až do doby, než jim dojde, že nechtějí nosit náhubky až do smrti. Přeji brzké probuzení.
Nastala další fáze falše, testování plošně. K čemu? Opět nic neřeší. Platí v moment testování,ne za hodinu. Ale stala se další krádež naší svobody a poničení lidské důstojnosti, zbavili vás svéprávnosti. Už si sami nerozhodnete, jestli jste zdraví, či se cítíte nemocní. Rozhoduje o tom někdo jiný. Maminka? Manželka? Někdo, komu důvěřujete a komu na vás záleží? NE!!!!!!!!!!!!!! Jak dlouho procitáte?
zajímavost
10.3.2021 Dr.Peter Mac Clook u senátní komise uvedl, jak je důležitá včasná léčba u kovidu správnými léky, aby se zabránilo hospitalizaci, a že v dostupných recenzovaných 50 000 odborných studiích není uveden způsob léčby
09.04.2021 / 11:00
Ciki, ty dusice jak ty říkáš používají třeba doktoři už spoustu let. Můžeš prosím tě najit na tom aeronetu nějakou studii která dokazuje , že jim to ničí zdraví?
Pak třeba cinani a japonci nosí spoustu rousek už pěkných pár let, takže by jsi mohla najít nějakou studii, která dokazuje jak moc si zničili tímto zdraví.
Tím, že se směju tvojim bludum neznamená, že souhlasím co ta česká vláda v cele se slovenským stbakem předvádí. Ale dal bych to na stejný level jako to co předvádis ty.
Ještě štěstí, že normálních je nás většina.tesne nadpoloviční ale většina. A vás svědků aeronetovych nebo covidovich je míň ale zato urvanejsich.
11.04.2021 / 11:48
Každý to vidí po svém, ale jsem ráda že se shodneme, že nechat se okrádat o své svobody není v pořádku, a záminky nehrají roli. V Japonsku a Číně to nebylo nařízeno, jen se někteří chránili před smogem, jejich volba.
Na operačních sálech to je zavedeno, kvůli sterilnímu prostředí, když pominu, že si při kýchnutí není kolikrát čím zacpat ústa, tak podle asi 3 studií, které jsem v té souvislosti vloni četla, je důvod skoro zanedbatelný. Tehdy studovali pooperační komplikace při použití roušek a při nepoužití roušek. Vyšlo to asi 1.2 : 1 pro roušky. Ale na operačním sále je to jiná kategorie, to bych sem nepletla.
A k aeronetu, mohu říct, že tam nečtu ani nevím jak dlouho, ale informace si skládám z více míst a někdy pomůže i vlastní přemýšlení, nelíbí se mi, když vím, že se z někoho dělá blbec, ne každý je biolog, psycholog, sociolog, chemik, fyzik, právník, politik, věštec,,..... Proto logicky dát hlavy dohromady a poskládat tu skládačku mi přijde dobrý nápad. A když "mediální masáž" jde opačným směrem, obvykle se blížíte pravdě
13.04.2021 / 21:57
Někde jsem slyšela-...........přes půjčky pro podnikatele,......které bude garantovat stát,........velký úrok, ...stále nestabilní politická situace,........že se chystá nové znárodnění. Připadá vám to nepravděpodobné?
13.04.2021 / 22:44
...aspon vas ubyde.....kdyz se ti to nelibii...vyprdni se na to a di do kuchyne...budes v teple bez rentg.a zvanec zdarmaaaa..chikitooo
13.04.2021 / 23:26
O mně nejde, já firmu nemám a mám jinou práci, která bude do doby co budou lidi žít, rodit se a umírat.
Ale máš pravdu, ubude lidí, chtějí to na 1 miliardu na světě, vejdeš se? Kam se uleješ ty?
14.04.2021 / 15:30
Ne každý je biolog,právník etc. Ale jak je vidět tak brouk pytlík,verzálek je oxby. Tak si počkáme na další jeho moudra...
14.04.2021 / 21:27
Na ct24 proběhlo, že testování zaměstnanců je protizákonné. Myslíte, že budou žádat poškození zaměstnanci náhradu za újmu?
A co teprve za testování dětí ve školách, až to praskne!
Taky jsem zaslechla, že už se bouří zdravotní pojišťovny proti tomuto tunelování, ale trvalo to.
Jen abychom nezapomněli. Zatím je víc věcí protizákonných, ale měli bychom si dát pozor, kdo na podzim bude chtít zasednout do lavic za převelký plat a upravovat si zákony další 4 roky proti nám.
14.04.2021 / 22:42
Mimochodem. Jak poznáte, že jste testovaní, a ne očkovaní? Před několika lety už provedli, tuším v Americe,i očkování nosními kapkami.
15.04.2021 / 12:49
chiquitita
Když koukneš přes řeku Moravu,na slovenské luhy a háje,tam to rozjeli ve velkém.Tam si změnili ve svůj prospěch i ústavu..O nějakých šarádách,že danový podvodník je ministrem financí,uznaný plagiátor ministrem školství,o tom už jsi asi taky možná něco zaslechla nebo periferním viděním zachytila..
A jinak mimo téma,když slyším tu písničku od ABBA,vždycky si na tebe vzpomenu..
15.04.2021 / 19:57
Ciky, zkousel jsem se zeptat strejdy guugla kdo je tvuj Doktor Peter mac clook a strejda guugl ho nezna.
16.04.2021 / 08:25
Já jsem to zaslechla jako zprávu a to příjmení přesně nevím, jestli se píše Kulok nebo Kluuk,, fakt se omlouvám za přepis, nehledala jsem to. Jak najdete,, dejte vědět. Prý je o tom video, ale nevím, jestli na parlamentních listech, nebo kde.
16.04.2021 / 08:47
DrLiver
Jo, chudáci Slováci, ale taky se někteří zachránili. Naštěstí.
Taky se mi ta písnička líbí. Nedávno jsem viděla nový klip k písničce od Ortela, myslím že s názvem Covid 19, aktuální, stejně jako Blanický manifest Landy, Izzyho, Vojtka a ještě dalších...
16.04.2021 / 13:25
No nehledat zdroje informací...to se pak nedivím, že to máš v hlavě tak pomatene.
Odkazovat na videa na parlamentních listech nebo kde už svědčí o nesvepravnosti.
A porovnávat Vlastence Landu s neonacistou ortelem to už chce dobrý klistyr v hlavě.
Teď jedině doufat že takový element nemá volební právo.
16.04.2021 / 23:13
jirioff
hledej a najdeš, nepotřebuji to,vím že ty recenze jsou, jen jsem nevěděla, že je jich TOLIK-50000!
Mohla bych ti opáčit stejnou mincí, ale nemám to zapotřebí, prohlédne každý jindy a jinak; jen před smrtí je to vždy podobné, to poznáš.
Landa je vlastenec? Neberu ti ten názor, ale pamatuji, že h....val v klipech, nebo na koncertech s fanoušky, U Ortela jsem to viděla jen u jeho fanoušků, ale budiž... Podle čeho soudíš, že je neonacista a podle čeho soudíš, že je to špatné nebo jiné než nové vlastenectví? Jaké znáš jeho písničky? Znáš třeba píseň Cizinec? Nebo Mešita z roku 2013, 2 roky před tím, než se plavila masa okupantů na Evropu a už se to nedalo maskovat a tutlat?
16.04.2021 / 23:14
Nedělám práci za jiné, kdo chce, ať si najde zdroj, pokud ho už nestihli cenzoři smazat.
16.04.2021 / 23:15
A kdo nevěří, ať tam běží, nebo se nechá překvapit.
17.04.2021 / 17:26
Ciky konflikt 88 (psané s c) a jejich texty: Kdo vyhrává, stává se vůdcem a usedá na trůn! Sláva vítězům! Heil! Heil!“ jsou pro vlastence opravdu ale opravdu nestrpytelnymi!! Spíš se k němu hodí jeho práve jmeno hnidek. Takže nalij si čistého vína kdo je ortel.
O landovi to ani nevím, že hajloval. Můžeš udat nějaký zdroj kde to jde ověřit nebo je to jen jeden z tvých vymyslu?
19.04.2021 / 00:02
Zkus Orlík či dřívější. Některé písničky se mi líbí i od něj.
Co ví někdo o povstání asi před půlrokem v Rumunsku, kdy dav vtrhl na vládní zrádce a zatočil s nimi. Prořekl se slovenský poslanec a prý se to vysílalo. A kdo si pamatuje Island před více jak 10lety, nebyli jste tam někdo?
19.04.2021 / 08:12
Ciky myslíš jak spivavali fasos fuck fasos, fasos tu nechceme.cechy ty vám byli vždycky trnem v oku,k otevřený nenávisti zbejva jen pár kroků.muzete tu klidně chlastat pivo na korbele,ale s křížem hakovym jdete do prdele.
A u toho měl jako hajlovat? No nevím. Když Jim na koncertech začali moc hajlovat tak to zabalili. Ale konflikt 88 na pódiu hajlovali.v písních hajlovali a hajlujou i na ortela. Na koncertech landy nehajluje nikdy nikdo. Na vydlackych tancovackach na kterých hraje své odrhovacky hnidek alias ortel se vždycky najde nějaký připosrany vlastizradce co zvedne pazouru.
Co tu máš dalšího za dezinformace. Ozdrojovane jen tvou bujnou fantasii?
Prej abychom si dohledali sami nesmysli co píšeš. Jako by my nestačilo, že pojebana vláda bývalých komousu (klaus,zeman,babis....) my lze....Ještě abych si musel dohledávat zdroje lzivich informaci blbky která podporuje terorismus v čechách . No to jo....
19.04.2021 / 22:34
Co ví někdo o povstání asi před půlrokem v Rumunsku, kdy dav vtrhl na vládu? Prořekl se slovenský poslanec a prý se to vysílalo, nebyli jste tam někdo? A kdo si pamatuje Island před více jak 10lety?
20.04.2021 / 14:17
Pred vice jak 10lety? To pises o Tom když island zkrachoval a k vládě se dostal komik co jeden sloganu měl :Nikdo vám nemůže dát víc než já slíbit! Nebo mc donald do každé vesnice. A když se ho ptal jestli opravdu všechny sliby chce splnit tak odpověděl, že jako politik přece nemusí splnit nic co slíbil.
Jo tak tam to bylo dobré,
Ciky jako správná vlastizradce by jsi měla přejít od covidku k vrbeticim. Vždyť vám útočí na rusko. V parlamentních listech už o tom mluví. No těším se až bude zase hajlujici banda bouřit za sovětský svaz v čele s japoncem proti imigraci.proti terorismu se budou pokoušet o vraždění nevinných českých spoluobčanů aby upozornili na nebezpečí muslimů. Všichni obalit hlavu alobalem a do prvomajoveho průvodu.
23.04.2021 / 21:43
Jestli je to ta situace před rokem 2010, tak asi jo. Nenašla jsem o tom teď žádné důvěryhodné informace, i když 2010 jsem o tom četla to, co píšu.
Nepřesvědčuji nikoho, a těžko přesvědčíš ty mne proti mým zkušenostem. Ale kdo si uvědomuje, že se doba mění, nesetrvává v polarizaci minulosti.
24.04.2021 / 09:27
Ciky píšeš to co si o tom četla? No píšeš hovno o tom jenom se ptáš kdo o tom ví. Tak jestli takhle získávas všechny informace ze sputniku aeronetu parlamentních listů a brožur neonacistickych bojuvek nebo S(udeten)P(artei)D(eutschlan) tak se potom nedivím tomu co tu pices.Stejně je to až směšné že dnešní nackove jsou největší sympatizanti sovětského svazu.par roku tomu ta svoloc hajlovala a teď čtou sputnik. Cesky nacek vzhlíží k putinovi a ruský nacek sedí v base za jeho kritiku. No nackove a komanci to měli vždycky v těch palicich zmatene
27.04.2021 / 23:40
O Islandu jsem četla víc, ale ptala jsem se, jestli kdo jezdí Balkán, něco ví o Rumunsku, protože o tom je informační embargo. O tom jsem nečetla, jen něco málo slyšela.
28.04.2021 / 08:42
Ciky, tak nakonec budu muset asi uznat že jsi měla ve vsem pravdu....ty fotky co ukazují ti lháři z yndye jsou všechno fejk. Ty vole, tam jsou fsichni v pohodě a oni nám ukazují nějakou katastrofu.fotosop, že jo....jeste ze tě tu máme aby jsi nám ukázala tu jedinou pravdu. Bez tebe bychom si mohli myslet, že snad nějaký kovidek je a třeba by mohl být nebezpečný. A teď navíc nám zakázali vycestovat do yndye. To asi proto abychom nemohli na vlastní oči vidět, že tam jsou lidé šťastní a zdraví bez rousek očkování a doktoru. Dík ti ty naše vedmo. Doufám, že příští volby vyhrají tvy neonacisticti kamarádi a ty budeš presidentkou. A konečně jim ukážete že kovidek je biologicka zbraň která neexistuje a nezabíji.
28.04.2021 / 08:46
Ps:jedině v čem jste se spletli s tím vašim telocvikarem, bylo že to letadlo nad brnem praskovalo kovidem brnaky, spíš to vypadá že praskovali indii. No nic, do doby co tvorové jako ty budou mít volební právo tak se asi nic moc nezmění. Jste banda opic. Tak poslouchej ortela a nezapomeň na alobal.
06.05.2021 / 22:15
Jirioff
Tobě vadí jen to moje volební právo? Po tomto posledním roku, co se děje a co sebrali tolika lidem svobodné rozhodování o základnějších věcech, třeba se volně nadechnout?! Nechybí ti už tak trochu kyslík?
Nikdy jsem netvrdila, že různá nemoc je pro různé lidi různým rizikem. Jsem z oboru a prošla jsem různými obory naší zdravotní péče. Tak to nezlehčím, ale právě proto tvrdím, že situace je mnohem vážnější, než nějaká pitomá plandemie. Je to politický nástroj vyjádření moci a test ovládnout masy vydíráním a lží k totální poslušnosti pod pohrůžkou a likvidaci zdravotnictví (mimo jiného), jak ho známe. Možná Ti to za čas bude vadit víc, než moje volební právo. Projeví- li se důsledky, na což doufám nedojde.
31.05.2021 / 21:18
To asi víte, kdo poslouchá rádio, mohl minulý týden zaslechnout zprávu, že soud rozhodl o plandemických opatřeních- listopad 20 roušky protizákonné, květen 21 zavření provozoven (k obživě) taky protizákonné. Že si vymýšlí gestapo, kontrolující hosty v restauracích apod, je jen důsledek změkčilosti mužské populace, protože na HRUBÝ PYTEL HRUBÁ ZÁPLATA
02.06.2021 / 10:00
K tomuto stavu přispěli velkou měrou dezinformatori z parlamentních listů, aeronetu a další svaby. Třeba ten telocvikar co jakoby tvrdil, že praskuji kovidek nad brnem. Nejlepší byli ti magori co tvrdili, že kovidek neexistuje, ale očkovat se šli jako první, nebo ti co tvrdí že že kovidek není, ale že to je biologicka bomba. No nejvíce šli cítit sracky od lidí s alobalem na hlavě (sebranka kolem pitomia,komousu,agenta burese,čssd a hradního alkace kočičky bimba) kdyby jste vy nezasmradli svět, tak mi rozumní bychom pro vás ten biologicky útok rymyckou která neexistuje prošli v klidu. Jenže vy at vláda a její nohsledove nebo socialisti(naci) jste začali lhat(coz ostatně umíte jako jediné) a tím jste nás dostali do téhle sracky.
18.07.2021 / 00:02
Nevím, nevylučuji apriori žádné médium, kromě z daní placených čt, ti už to přepískli dávno, s kašparama s klapatýma ušima a furt jedou a snaží se, aby klapáky měli všichni. Respirátory jsou protizákonné, rozhodnutí soudu z června 21. Nechápu, proč tu blbost ještě lidi hrají, když zákony jsou zatím na naší straně. Nelze vynucovat nošení zakrytých dýchacích cest a podrobení věcem, "mnou posouzených jako pro mne škodlivým". Navíc je to už několikátý případ protizákonného nařízení vlády. Vláda, co nerespektuje zákony, je mafie. A mafiánská nařízení by slušnému člověku měla být cizí. Dělat z lidí otroky, z dětí vychovávat poslušné ovečky kontrolované a naprosto podřízené umělé inteligenci, ubližování starým a neskrývaná likvidace naší populace to je to, co by každého rozumného mělo zvednout ze židle, aby začal přemýšlet, do kdy se bude ještě chtít schovávat, jak se k tomu postavit a co s tím začít dělat.. O válce, vedené mocipány proti civilistům nebo hmotných a finančních podrazech, dnes propagovaných jako konspirace (stejně jako mnohé před rokem, co dnes je skutečností!), jako rušení penze, obrovské daně.....ani nemluvě...
05.08.2021 / 07:57
Chiquitita, souhlasím s tebou. Aby ti někdo mířil na hlavu jakékoliv neviditelné vyzařování, to rozhodně není v pořádku. Těch hlupáků tady si nevšímej. Oni věří svému nalhavani. Věřím že většina z nich si už do sebe nechala napichat i ty smakulady. Nebojuj s nimi. Jsou to jenom hovada na porážku.
13.12.2021 / 21:50
Jsem ráda, že mnoha lidem dochází, že se blíží den, kdy i oni budou muset říci své ne této tyranii. Pak je šance, že bude líp...
30.12.2021 / 01:12
Zdarec všeci a chiquitita obzvlášť četl jsem tohle téma a palec nahoru. U některých komentujících jsem se fakt pobavil :D . No a nemáte někdo info jak to teď je ohledně testovaní nebo zapíchnutí neco celkově té plandemie na hranicích cestou do Anglie?
07.01.2022 / 23:56
Nepotřebovala jsem nic a nedám se i za cenu 14denní karantény, zaměstnavatel je s tím smířený..
citace z cenzurovaného netu
Není žádná pandemie koronaviru, jen pandemie PCR testů, varuje Dr. Reiner Fuellmich.
Hromadná žaloba za zločiny proti lidskosti. To je představa německého právníka Reinera Fuellmicha a jeho kolegů, kteří argumentují tím, že pandemie koronaviru SARS-CoV-2 je vyvolaná jen výsledky PCR testů, které nejsou určené k diagnostikování infekcí. Kdyby se PCR testy nepoužily k diagnostikování koronavirových infekcí, žádná pandemie by nebyla. A nebyly by žádné lockdowny. Vše by....
17.02.2022 / 11:40
Aeronet........ Víc není třeba.....
Nenávratně hotovo....
.
18.02.2022 / 19:04
Antikomous bacha na to já o tom taky cetl. Prej už to začínají používat v Německu. Říkal to kolega. Že prej už se nedivaji na tečku ale namíři ti takový scanner na ruku kde jsi očkovaný a zjisti z toho čipu všechno. Ten kolega říkal, že ten kdo je očkovaný a má kreditku tak normálně může v lidlu nakoupit věci tím způsobem že si je da jenom do batohu a projdeš kolem pokladny. Placení probíhá tím způsobem, že jakmile projdes kolem těch bezpečnostních rámů tak se ti to automaticky odečte z účtu a ještě máš 10% slevu. Prý si to nechali v práci propojit s tachografem a když je zastaví bagety tak nastavis jenom ruku a oni vi kde jsi byl jak dlouho jsi měl přestávku atd. Prej je to dobré v tom že nemusíš zadávat na tachografu počáteční a koncovou zemi. Hele mají to vymakane a fakt to funguje super. A pirati prej chtějí aby se pomocí těch čipu i volilo. A prej to má i výhodu v tom že třeba když zabloudis tak tě dispecer najde na mapě úplně hned. No a když jsem mu řekl že to je Teda na hovno, protože když půjdu třeba do bordelu tak to může vidět stará na guugl maps tak na to prej je vychytávka a prej si stačí dát alobal na hlavu a tím to jakoby vyrusis. Ale to prý nikomu nemám říkat. On tak chodí nakupovat do toho lidlu. Prej když si dáš alobal na hlavu tak se ti neodectouu peníze z karty když odnasis věci v batohu.
A pravda to asi bude protože když si přečteš ten příbalový leták k ockovani(který ti schválně nedavaji) tak to tam je napsané černé na bílém, malejma pismenama v levo dole.
03.03.2022 / 10:45
Vím, co bylo ve fyzice možné před 30 lety pro vědeckou veřejnost, ne vojenskou, proto mne udivuje, že se najde někdo, kdo takové věci ještě bere na lehkou váhu....
07.03.2022 / 18:28
Tak prej vám zavřeli ten váš informatorsky web.....to je smůla co? Pitomio prej začíná měnit kabáty jak o závod. Jediný kdo pořád zůstal u svejch dementnich názoru je kotleba. Ty jeho videa z hranic s Ukrajinou kde ukazuje pár tmavých studentů a prodává to jako novou migrační vlnu z afriky je vážně na úrovni čtenáře aeronetu.
21.03.2022 / 15:23
Spoustu stránek zakázali a kdo se směje, aniž to tuší, co přijde.....
Zase je na pořadu dne souhlas s migranty, jen to berou jinak....
(-deaktivovaný profil-)
22.03.2022 / 12:11
Čikyta, ty ňoumo!
25.03.2022 / 17:11
No tady není nic k smíchu.....lepší ukrajinský imigrant než ruský osvoboditel co řve alah akbar.
To už, ale těm ceskym proruskym fasistum nevadí že Adolf putler vraždí jejich slovanské bratry za vítězného skandovani alah akbar. Nebo o tom na sputniku a aeronetu nepisou? No vlastně nackove vždy byli s muslimama za jedno a ruSSaci to tedkonc jenom dokazují.
Však na vás taky dojde ciky, i na toho vašeho proruskeho vlastence z Moravy.pitomia....to si potom budete vy tahat do baráku muslimské osvoboditele co??
01.04.2022 / 23:24
Kdo se zajímá, kolik tu bylo Rusů a kolik Ukrajinců, nic proti...
Ale to jsem vůbec neměla na mysli.....
01.07.2022 / 23:26
Už si chystáte nosy (na testy) nebo sval (na další injekci)?