VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Kammersteiner Land Süd
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
19.07.2020 / 19:37

Ireland

Ireland

Zdravím, jak je to dneska s prací řidiče mkd v Irsku? Nejlíp mrazaky a do španelska, jezdí tam takhle někdo?

Zakladatel: (-deaktivovaný profil-)  

kolomaznik (-neregistrovaný-)
14.08.2025 / 16:53
Zdravím, práce v Irsku se hledá nejlíp na Facebooku, angličtina nutná. Frigo se jmenuje Reefer. Pro porovnání, já jezdím pro JP Ryan, ADR cisterny ve formátu kontejneru. Jenom po přístavu v Dublinu, mezi terminály, loděmi a sídlem. Po pá 07:30-18:00 přibližně, někdy míň. 20-30 přepřáhnutí denně. Čistého i s náhradami (neprokazuje se, jenom se napíše) €800-850 týdně. Jestli je to málo nebo hodně, nevím, chtěl bych se už vrátit a dělat někde dálky v jižních čechách. Strašný problém tady sehnat bydlení, 8m2 pokojíčky začínají tak na 1200 měsíčně bez ničeho a taky nemusíte sehnat vůbec nic, znám tu bezdomovkyni co dělá účetní a bydlí ve svém MB S klasse. Tahače Volvo, DAF nejstarší 13 let, akorát jsou příšerně utahaný, poruchy jsou časté a opravované jen na minimální standard. Taky se procvičte v couvání do řady ze zatáčky, kdy je na každé straně 10cm místa, viz Google maps Street view. Jinak práce pro řidiče tu je, sehnal jsem si sponzoring na CE, platil jsem si jen ADR.

oxsby50
29.08.2025 / 13:21
Britske ostrovy fakt NE!...presne jak pise ten vyse zazil jsem to tam kdysi pred lety...mzda mizerna do £10 liber per/h...auta utahany rezaty navesy v bidnym stavu bydleni mizerie nezapomente je to vlhky kraj hodne plisne vsude pozor na pitnou vodu konvice po par dnech plna kamence...nezapomente driv ci pozdej pro ne jste stene refugee..privandrovalec..narovinu velice snadno to poznate kdyz tam neco potrebujete od uradu pamatuju kdyz jsem prisel na DVLA..jejich dopravni inspkt. trfil jsem neochotnou urednici tak jsem odesel a za hodku prisel a trefil jinou a slo vse ...Dublin ..pristavni mesto ale i tam nic moc ..Skotsko lidi pratelstejsi ale pocasi promenlivy vlhko lidi postizeny hodne lupenkou..bakterii vsude diky vlku ...a u pobrezi mesta plny racku ..kdyz migrujou hromadne lepsi se schovat poserou kohokoliv i utoci na ruku s jidlem klofl me az do krve smejd..penize ted co slysim od znamych co tam jeste trpi nez aby se vratili do cech ..Britanie to uz neni co bylo 45 kacek za Pound..dnes koukam 28,5k !!!!!....tehda sem tam dal £300 max za domek se 2ma pokoji a zahradou a garaz..£400 mesicne elekrika za 3 mesice Eon..cck £150-170....dneska co slysim bjes..na plachte mrazaku maj £3000 per moon?..malo kde..k malym houlagim ani nechodit...a ty poplatky za bydleni hruza ..UK? nebo Nemecko Francie?...nepomuzete si ..vzdyt je to dohodle mezi CR a zapadem ...pomalu za minimalni mzdy tam vemou ...i to nemecko kde vam daj pres 3 000 eur ?...a spoctete vydaje co vam zbyde?
Evropa to je BBG gulas co ho michaji sice v Belgii...ale podle receptu z Bonnu...nedobyli to tam kanonama tak to ovladaj ..penizkama..a kolonie budou platit za kdejaky narizeni pres ty jejich povolenky...tak to je ..pevne nervy vam tam..

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp