VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire d'Hyombre
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
15.10.2021 / 19:20

Georgi transporte

Georgi transporte

Zdravím všechny.Ví někdo něco o firmě Georgi Transporte?Měl bych zájem tam jít pracovat.Byl bych rád za každé info a informaci od člověka který tam pracoval,nebo pracuje.
Všem díky.

Zakladatel: Patrikmarkus 

koras
16.10.2021 / 16:31
Pracoval jsem tam před mnoha lety . Tudíž se to dost změnilo , bohužel k horšímu . Majitel němec a tvrdý kapitalista ,proto pobočky cz ,teď už i Pl a Ro . Známí tam pořád je ,ale taky uvažuje o odchodu. Jezdí se převážně v noci , pro letecké společnosti . Já ještě jezdil pouze náhradní leteckou, to už neplatí . Prachy jsou jasně popsaný ve všech inzerátech. Většino 3.řidiči na dvouch autech při cyklu 14/5 .Já ještě jezdil pod D dispem ale je v Praglu ale jen papouškují co jim němci pošlou . Střídání cyklu je u Frankfurtu n.M . Morfelden . Jezdí se dodávkou z Práglu . Když tak písni co tě zajímá co vím odpovím a když tak zjistím . Ale co říká ten známý tak asi nic moc . Dobře už bylo.

Patrikmarkus
08.11.2021 / 13:26
Diky za odpoved.Jsem uplny novacek,bude to moje prvni prace ridice kamionu.Na co si mam davat pozor v te firme?Nemohl bys mi dat kontakt na toho znameho,ze bych mu zavolal a preptal se na vsechno?Diky moc.
Patrik

sibrsibr
08.11.2021 / 19:28
Dej si pozor na všechno a hlavně si všechno nahrávej. Brzy se s nimi budeš soudit, tak ať máš nějaké důkazy. Nebo se prostě smiř s tím, že z těch hezkých slibů nesplní nic a občas zaplatí méně.
A pokud věříš doporučením od řidičů, tak se neboj. Dostaneš ho. Mají tam na to řidiče odborníky :-)

koras
09.11.2021 / 08:28
Patrikmarkus , máš to čislo v ve soukromé zprávě . A na síbra nedej jen by se pořád soudil . Hledá duše pro DAS????

sibrsibr
09.11.2021 / 19:59
Koras :-)

diselmilka
14.11.2021 / 16:47
dobře ti radím vyhni se teto firme....arogance vsudypritomna,jizdy v noci a pak zase pres den,vseobecne spatna nalada...a to jezdeni do Frankace na kazdy turnus a z5...no hruza....najdes lepsi firmy tady v CZ....

sibrsibr
17.11.2021 / 20:02
Ještě mu popiš, jak ti řeknou, že máš noční odjezd ve 22h. Dáš si budíka na 20h, aby ses stihnul připravit a najíst. Ale když už jsi nachystaný, ve 21,40 dispečer zavolá, že je vše jinak a odjíždíš až ve 2h. Samozřejmě už neusneš a pak sirky v očích protože výkon máš přece až od 2h a jsi vyspaný, takže val, val…
Ale to už mu asi napsal Koras ve zprávě :-)

Patrikmarkus
18.11.2021 / 15:18
Díky všem za odpovědi.Mám nastoupit v lednu 2022,ale celkem už mám za toho i luft.

sibrsibr
18.11.2021 / 20:04
Proč? Vždyt ti Koras psal zprávu. A on tady provádí nábory už přes deset let...
Možná je ještě stále v tom spravedlivém "Sdružení řidičů"...
A ono to zní tak krásně: SDRUŽENÍ ŘIDIČŮ :-)

diselmilka
29.11.2021 / 23:13
taky by stalo za to zminit buzeraci v Koline v Nemecku ;)

Radek Tucek
21.12.2021 / 19:48
Podle mě stačí používat selský rozum .
Kdyžněmecká firma inzeruje a shæní řidiče v Čechách,asi pro to má pádný důvod.
Buď platí na píču,nebo má práci na hovno,nebo kombinace obého .
Myslím si,že takovým firmám je lepší vyhnou se obloukem .
Strávil jsem 6 měsíců v Bavorsku u Amenda Transporte a už bych nikdy do zahraničí nešel.
.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp