VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Portes les Valence A7
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
03.07.2022 / 05:28

Držák na stahování sluneční clony u Mercedesu

Držák na stahování sluneční clony u Mercedesu

Taky Vás sere u Mercedesu ten zkurvenej držák na stahování sluneční clony na okýnku? Pokaždý když vykouknu z okna a pak tu hlavu dávám zpátky, se o to napíchnu. Už mám v hlavě asi dvacet děr a dneska jsem se fakt nasral a tu píčovinu urval. Nevim, proč to Mercedes do těch aut už 15 let cpe.

Zakladatel: Gustav Pamprle 

sibrsibr
03.07.2022 / 18:57
Většinou z okna vystrkují hlavy jen psy. Jak může Mercedes předpokládát, že má řidič inteligenci pod psa?

DotCom
04.07.2022 / 10:46
Pta se nekdo,kdo napise “psy” …

sibrsibr
05.07.2022 / 12:34
Setkávám se s řidiči dlouho. Málo z nich umí pravopis. Mnozí neumí ani počítat. S dalšími schopnostmi to není lepší. Tak si myslím, že pravopisné chyby nejsou v tomto prostředí problém.
Problém řidičů je spíše v tom, že pro sebe vzájemně neudělají vůbec nic. Že jsou pro ně i jednoduché problémy neřešitelné. Že tu neschopnost řidičů umí skvěle využít zbytek společnosti. Proto žijí na jejím okraji, bez úcty, bez práv, v dost špatných pracovních podmínkách a mnohdy i bez řádných mezd.
Přesto se u té práce drží zuby nehty. Většinou jen ze strachu, že si jiným způsobem nezvládnou vydělat na slušnější živobytí.
Ten strach je obsažen ve většině zpráv zde na foru. Nikdo neoslavuje, že získal práci řidiče. Každý má obavu, jestli ho v nové práci neokradou více než v předchozí…
V takových životech je i, nebo y zanedbatelný rozdíl.

DotCom
05.07.2022 / 13:28
Klasickej tanec v hovnech po strelbe do vlastni nohy :o)

sibrsibr
06.07.2022 / 14:44
Nenajdeš pitomce, který by jezdil levněji než ten, který se obrazně střelil do nohy. Kolik řidičů znáš, kteří to dělají kvůli dobrým pracovním podmínkám? A kolik těch, kteří to dělají, protože v životě šlápli do hoven?

Gustav Pamprle
06.07.2022 / 22:50
Stejně by mě zajímalo, jestli má někdo podobné zkušenosti s tou debilní boční sluneční clonou..

sibrsibr
10.07.2022 / 07:41
Určitě každý, kdo vystrkuje hlavu z okna :-)

(-deaktivovaný profil-)
12.07.2022 / 21:40
To já jednou vykukoval a omylem jsem zavřel okno. Hlava se mi odkutálela pod tandem. Hroznej trapas...

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp