27.07.2022 / 18:29
Cisterna PHM
Ahoj, mám základní ADR a přemýšlím dodělat si cisterny a jít vozit PHM, zaráží mě, že nikde nenarážím na inzeráty, že by firmy takové řidiče hledali...to je to vážně tak lukrativní práce, že tam není žádná fluktuace a možnost takové místo sehnat? :)
27.07.2022 / 19:26
Trefil jsi na první dobrou..Slyšel jsem,že takové místo se dědí..Můžeš zkusit v A nebo D,tady takové inzeráty bývají...
Ale určitě se najde jeden všeználek,který ti ochotně a rád vysvětlí,jak tě budou všichni okrádat,osexovávat atd...
(-deaktivovaný profil-)
28.07.2022 / 14:59
Před měsícem sháněla firma Dalibor Wurtz řidiče pro rozvoz PHM. Ihned. A jinak normálně oslov petrotrans atp.. Důležitá je vždy psychická stabilita řidiče. Adr i psychotesty udělá většina lidí, ale firma musí ještě dodatečně vyfiltrovat a odmítnout supermachry a cisternu svěřit normálnímu člověku, který má k práci i k ostatním účastníkům provozu vlídný vztah a nerozeřve se hned, když se nějaký osobák motá před tahačem jak myš.
04.08.2022 / 11:56
Zdar kolegové.
Tak tahle práce se sehnat dá a to celkem v pohodě.
Nevím odkud je kolega BoforDofor.
Ale Petrotrans nabírá pořád a v podstatě na všechny své stanoviště.
Robin Oil z Kladna měl taky nedávno inzerát.
JASA z Benešova taky.
A samozřejmě není problém najít práci v D a A,jak píše kolega nahoře.
Jinak já to jezdím a je to pohoda práce.
(-deaktivovaný profil-)
05.08.2022 / 05:04
A liší se nějak nástup do takové firmy? Prověřují řidiče? Jako třeba další psychotesty, delší pohovory a nebo je to stejné jako u obyčejného návěsu?
05.08.2022 / 08:41
Psychotesty jsou vyžadovány jen ty standardní.
Jinak je tam prohlídka u lékaře,někdo má svého podnikového,někomu stačí obvoďák.
Je tam pohovor,ale asi spíš aby trochu poznali toho dotyčného,ale pokud by byl normální tak ten pohovor není žádná překážka.
Zažil jsem i lidi kteří přišli a měli čerstvě C+E a ADR a byly přijati....
Většinou stačí C+E a nějaká praxe.
(-deaktivovaný profil-)
06.08.2022 / 15:12
Pafko, díky za info