05.11.2022 / 11:34
Rozšíření Řp k C a profesáku
Zdarec měl bych dotaz zda nemá někdo zkušenost dělat rozšíření řp přes úřad práce? Mám teď momentálně řp B C T a profesák je mě 26 let . jezdil jsem ve směs brigádně všude na rozvoz piva ňaky převozy s poštou (depo/depo) něco najetý se sklopkou 8x8 8x6 6x6 ale opět jsem skončil na úřadu práce tak by mě zajímalo jestli to někdo řešil? Dodělání sk. E přes ÚP zda musí být ňáký příslib nebo tak něco, zda to má vůbec smysl řešit jelikož úředníci jsou ve směs velice "ne"ochotní .
Už bych se rád někde ustálil na stálo ale asi aby to mělo smysl tak na soupravu C+E díky moc za radu či typ
05.11.2022 / 18:12
Musíš být hlášen jako nezaměstnaný a UP toto rozšíření musí mít v nabídce. Pokud by chtěli příslib zaměstnavatele, každý dopravce ti ho napíše. To neznamená, že potom k němu musíš nastoupit. Nenech se odbýt ouřadou mají v popisu práce pomáhat.
06.11.2022 / 19:44
Zaměstnavatel mi rozšíření zaplatil a hned když se mnou začal vyjebávat, tak jsem mu dal § 56
Okamžité zrušení pracovního poměru zaměstnancem. Kdo se tohle nenaučí, bude vždy jen kňučet, že je nespokojený…
07.11.2022 / 00:30
Kecy v kleci. Nemusíš být evidovány jako nezaměstnaný. Musíš být registrovaný jako žadatel o rekvalifikaci. Takže můžeš v klidu pracovat. Musíš mít nezávazný příslib který ti dá každý. Říct jim a napsat do žádosti motivační kecy jako že třeba je velká poptávka po ridicich návěsů a je to tvůj sen a jenom s ceckem stridas práce protože jsou sezoni a už chceš jistotu. Nejlepší je když najdeš autoskolu která běžné s up spolupracuje.kazdy má nárok na 50000kc rekvalifikaci za 2roky(Takže klidně zvládneš i adr v cene). A ty dva roky se nesmí ukázat na pracáku a somrovat podporu. Do žádosti si dej i profesak. Ať ti zaplatí obojí. Počítej ale s tím že od podání žádosti přes schválení a složení zkoušek ubehne nějaká doba. Soukromé je to rychlejší. Já chtěl D a profesak a nakonec jsem si to zaplatil sám protože jsem nechtěl čekat 3-4 měsíce. (Ale byly dovolene)
A pro sibra, někdo třeba nechce cítit žádnou povinnost se někomu vázat. A to přes pracák nemáš. Ale každého volba. Ty jsi socknul zaměstnavatele, on se ptá na pracáku a já třeba jsem dával vlastní cash na dřevo, jak ridicaky tak všechny adr tak cisterny nebo vozíky. Už chybí jenom jeřáby.....
09.11.2022 / 11:23
No nevím . Jsem si provolával úřady práce severní Čechy . Že dělali rekvalifikaci c- e . Že rekvalifikace nedělaj na c.e že se to nevyplatí a když tak jednou za půl roku. Teď asi záleží jaký úřad práce. Nedávno bylo v televizi že nezaměstnaný přes úřad práce jsi udělali c.e . A po měsíci se všichni nezaměstnaný se vrátili zpět na úřad práci z autodopravi kde jezdili kde si to zkusili . 24hodin v jízdy v autoškole je strašně málo.od toho byla armáda . A je velká motivace jezdit když skladník má na hodinu 180kc. A řidič 90kc v mezinarodce. A v Německu je minimální mzda 52000kc