VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Ashford
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
16.03.2023 / 18:28

Kde si nechat zvážit kamion?

Kde si nechat zvážit kamion?

Dobrý den! Chtěl bych zde založit vlákno, kde by si řidič mohl nechat za poplatek nechat zvážit auto. Takový seznam míst o kterých víte, třeba i d tel. číslem.
Protože zrovna bych potřeboval najít něco v Chebu a Google nechce nic najít. A dispecerce to prostě nevysvetlim. Hezky bych předložil jen lístek a nazdar..

Zakladatel: knedlozelovepř 

sibrsibr
17.03.2023 / 05:43
Asi se ptáš Googla špatně. Obecně mají váhu s tiskárnou sběrny šrotu, zemědělské družstva, sýpky, lomy… Pokud na ni nevlezeš celý, tak ti zváží jednotlivé nápravy.
Na co ti ten lístek může být dobrý a co s tím má společného dispečerka, když rozhodující je slovo řidiče? Dispečerka má povinnost umožnit ti zvážení, pokud máš pochybnosti o celkové hmotnosti, nebo rovnoměrném rozložení váhy.
Z vlastní zkušenosti vím, že když se řidič bojí odmítnout jízdu s přetíženým autem, tak mu ani lístek nepomůže. Bude se bát úplně stejně i s lístkem v kapse. A pokud se chceš zvážit, jen abys byl jistý, tak ti stačí i váha bez tiskárny, kde ti váhu řeknou, nebo ukážou na displeji.
Na odmítnutí jízdy potřebuješ koule, nikoliv váhu. Dobré je taky vědět, jak odmítnutí jízdy odůvodňovat a jak dále postupovat, aby řidič zaměstnanec nepřišel o část mzdy, nebo případně o odstupné. Ale to už je jiné téma.

Zdenek74
18.03.2023 / 06:40
Souhlas Kovošroty, ZZN , a Sběrné dvory. Okolo Chebu nevím, ale vím kde v okrese Svitavy.

dynycz
19.03.2023 / 22:23
V Chebu obalovna Algon nebo spedice Lagarde-buď na dílnách nebo na silu cementu

pepark
26.03.2023 / 12:39
Také Uhelné sklady a Ferony

knedlozelovepř
27.08.2023 / 19:52
Zdravím sibrsibr! Tebe jsem už asi 8let nečetl. Byl jsi mi tenkrát docela inspirací v dobách vest na zrcátkách.
No teď jezdím v D a paní je z Kazachstánu, a tam je všechno možné, tak než se s ní pohadam tak jsem chtěl mít jistotu. Všechno dobře dopadlo, měl jsem 43,43t tak jsem jí to ukázal a sklapla.. Jako po Německu je to celkem fuk ale jezdíme na víkend do CZ, takže proto.
Díky všem za příspěvky, třeba se to bude hodit.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp