27.07.2023 / 15:49
rada,info
čau,potřeboval bych poradit,má někdo zkušenost s odvoláním u německého soudu.Byl mi odebrán řidičák na 6 měsíců za ujetí od dopravní nehody,čehož jsi nejsem vůbec vědom.Na policii v ČR jsem vše řekl a popřel ,že bych něco takového udělal a přesto mi přišel rozsudek od německého soudu na 1800 eur a 6 měsíců zákaz řízení,bez jediné fotky,která by to prokazovala,Má někdo zkušenost nebo radu jestli se odvolat.dík
27.07.2023 / 18:46
Mám info od kamaráda...... Můžeš se odvolat... Odvolání prý stojí cca 25 euro navíc.... Když to vyhrajes tak ti 25 euro vrátí.... Teď jde o to... Že soud bude v Německu... Zapomeň na Čechy... Takže musíš mít.... ( nemusíš) ale pokud neumíš plinule německý tak překladatel a právník nebo v jednom... To je jedno.... A prokázat před soudem v Německu... Že oni pochybily.... Teď záleží jestli oni mají foto a tobě ho neposlali... Nebo kamera... Prý se to už taky stalo.... Že nic neposlou ale oni to u sebe mají.... Můj názor.... Pokud jsi ses PEVNÉ!!!!!!!!!!!!!! JISTÝ ŽE JSI nic neudělal... Tak do toho jdi.... Ale peníze za právníka, překladač.. Nebo jestli ty umíš PERFEKTNĚ NĚMECKÝ.... TEĎ musíš vědět ty.... Jestli to za to stojí nebo ne.... Ale jedná věc... Proto skoro nikdo už nechce jezdit do Německa.... Mysleji si že si můžou dělat co chtějí