VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Ashford
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
10.09.2024 / 15:03

Ježdění s frigem

Ježdění s frigem

Čau kamionaci. Mám pro vás co jezdíte s frigem otazku. Vozite neustále náklad který potřebuje chladit nebo i normální náklad na rampě? A jak je to s tím rámusem, za jak dlouho si člověk zvykne s nim spat když jede chladnička?

Zakladatel: H8ters87 

MarekN
18.09.2024 / 20:30
Ja sem si treba moc nezvykl. Zvlast,co jsem starsi,potrebuju mit klid,protoze prioritou je pro me,abych nejezdil s mikrospankem,takze uz mi vadi i v lete parkoviste,kdy vsichni startuji motory nebo vedle do noci vykecavaji s pivem.
Ale vim,ze jsem jezdil i normalni veci,ktery se nechladi. Samozrejme tim,ze mas chladak,tak se hledaji hlavne veci na chlazeni. A pokud to neni zrovna zmrzlina,kdyz je venku 30 stupnu,tak na start stop by to mohlo zapnout treba i jenom 3 krat za noc,coz se da vydrzet. Vetsinou vozis neco mezi 0 az 10 stupnu. A to je pres rok i venku v prumeru nejcastejsi teplota. Musis zkusit no. Pak mas moznost odprahnout a stoupnout si bokem. Ale hned za hlavou je to hukot. Zvladnout se to asi da,ale dostava podle me trosku na prdel herzna. Furt se probouzet. Nemusis to citit,to se ti projevi az za nekolik let. Zalezi jak si vazis zdravi.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp