VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Por tRadomsko
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
03.02.2026 / 12:49

XXV Development.s.r.o

XXV Development.s.r.o

Zdar ve spolek....chci se zeptat ..neni tu nekdo kdo ma skusenost s touto spolecnosti?

Jsou z Prahy.. jezdi pry hlavne Anglii je to mensi firmicka majitel se zda bit v poho..maji Daf XG a Scanie...
U techto malych rodinnych firmicek clovek nikdy nevi..tak skousim se o nich neco dovedet ale nikde nic zatim..tak snad tady nekdo bude neco vedet ozvete se mi. Nerad bych slapl do... Dik.

Zakladatel: krokuska 

Hergot22
08.02.2026 / 12:25
Jo tak na ty bachaaaa jak neni ridic dostatecne ,,LOAJALNI...k velevevodovi Velebilovi nejen ze zacne delat schvalnosti jako nevydani zapoctaku a ukonceni prac.pomeru...tak i nevyplaceni mzdy...Pozor na bily daf XG...s hindusackou zaclonkou a zlutymi strapcemi..na prednim skle jezdi hlavne na UK Dankirk pristav. parkuje v V.chuchle na pumpe OMV doufam ze ho tam nekdo jednou vybere.

POZOR NEDOPORUCUJU..TOHODLE NOVODOBEHO LUPICE...znamy uz ho zene k soudu jestli se tu nekdo najde kdo dopadl podobne u tohoto lupice..necht se ozve a vytrepeme mu spolecne poradne kasicku . Nejhorsi jsou novodobi ...Na oko slusni..OTROKARI.

Monty78
06.04.2026 / 12:23
Zdravím jezdil jsem tam od prosince 2025 a do 4.3.2026 kdy jsem se vrátil ze Španělska do dnešního dnes nemám peníze za únor ani věci z kamionu. Navíc mi neplatil zdravotní a sociální.Pokud se chcete spojit napište mi své telefonní číslo na email. Ctirad111@gmail.com Dostal jsem se díky této firmě do problémů. A myslím že to také skončí u soudu.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp