02.05.2013 / 09:09
Irák a Afganistán
Ahoj. Několik let jsem působil jako zásobovač pro US ARMY, v Iráku 2 roky a následoval Afganistán kde jsem byl rok. Docela masakr, ale za slušný peníze.
02.05.2013 / 09:48
no tak hlavne ze te nikdo nevyhodil do luftu :)
02.05.2013 / 12:30
Tak mi ten kšeft přihraj.. jezdí se tam ještě?
02.05.2013 / 13:38
Zdar,taky by mě zajímalo kde se dá k takové práci přijít a co je k tomu potřeba.Jen je otázka jestli si z nás tady někdo nedělá pr...
03.05.2013 / 09:20
Zajišťuje to agentura KBR která je přímá odnož nechvalně známýho Halliburtonu. Najeďte si na
www.kbr.com, jak to dnes funguje netušim, už jsem pár let mimo. Pokud vim tak v Iráku berou řidiče pořád, za 8500 USD měsíčně, za války tam bylo mnohem víc. Dneska se tam spíš staví a obhospodařujou se ropný základny. Afgánistán je pořád ještě válečná zóna, takže platy jsou tam o dost vyšší, za mě 12500 USD měsíčně, ale kolik teď, opravdu nevim. Já tam byl jednodušše přes US ARMY a nábor, výcvik byl v DE v Giessenu. V obou případech docela o hubu, ale kdo si chce vydělat.......příležitost má.
03.05.2013 / 09:27
Jo a co potřebujete,,,,, za války v Iráku jezdili americký bezdomovci, nikomu nechyběli. Dnes tušim musíš mít 2 roky praxi s autama nad 30 tun, kterou stejně nikdo neověřuje. Auta jsou tam pořád stejný MB a Volvo, normální civilní. . My jezdili v neprůstřelných vestách s helmama na hlavě, koho to zajímá podívejte se na Youtube "KBR in Iraq" vyjede tam spousta videa.
pepan
(-neregistrovaný-)
03.05.2013 / 10:11
03.05.2013 / 10:34
já se docela divím že ty tahače nemaj trošku opancéřovaný, ale jestli tam jezdily bezdomovci kdo ví jak se k tomu us army staví.
pepan
(-neregistrovaný-)
03.05.2013 / 12:02
jak tak povídáš a jak sem viděl ty videa tak bych si spíš připadal jako voják než jako řidič
04.05.2013 / 15:11
to musí být teda pořádnej adrenalín.......
09.05.2013 / 00:50
Já se k tý práci dostal opravdu jak slepej k houslym, jezdil jsem u anglický firmy a tahali jsem hodně Kosovo, Irák a vůbec, všechno armádní. Pak mě oslovili přímo Američani jestli pro ně nechci jezdit v Iráku, tenkrát pro mě bylo 14500 USD měsíčně dostatečnej argument. Byl jsem tam od listopadu 05 do listopadu 07, pak srpen 08 odlet do Afghanistánu 09 srpen návrat. V Iráku to bylo drsný, když tam zaklepeš, řeknou maximálně že to je blbý a tim to končí. Na pozici "background supplier" týlový zajištění se tenkrát nikdo nehrnul. Dneska už to neni operace Irácká Svoboda, ale US program Obnova Iráku. Jinak ten konvoj s třema mrtvýma, ten se stal v září 2005, ve Fallujah hodně tenkrát odsuzovali US ARMY že je tam nechaki, ale druhá pravda je ta že kdyby zustali, asi by to schytali taky.... od tý doby taky povolili i nám zbraně (dostal jsem jí k výbavě), naštestí jsem jí nikdy nemusel použít. A to v roce 2004 zmasakrovali jinej konvoj v Bagdádu, 7 mrtvých a ty pak pověsili z mostu , fotky se dají někde dohledat, ale pěknej pohled to neni......
09.05.2013 / 01:02
Ještě se podívejte na youtube Blackwater crimes in Iraq, to je soukromá americká armáda, žoldáci, víc k nim netřeba dodávat. Ty nás občas vodili, po tom co předvedli v Iráku se přejmenovali, dnes se jmenjou Academi, ale verbež je to pořád stejná. Srandu si tady z nikoho nedělam, ani to nepíšu jako náborovej leták, pro mě je to uzavřená kapitola a jsem za to rád. Jak se tam dneska dostat nebo koho kontaktovat nevim, AČR s tim nemá nic společnýho, zkusil bych US ARMY Kaiserslautern, tam je vrchní velení, ale dnes tam operujou spíš vládní a nevládní agentury, takže těžko říct. Hlavně KBR resp. Halliburton, už jsem psal, mají hodně špatnou pověst....drogový obchody, korupční skandály, více se dočtete na netu....
27.07.2014 / 22:01
Trošku přitažený za vlásky ne?Tedy ne,že bych si myslel,že je to tam nějaká sranda,ale...taky trošku divné,že na sebe dopisovatel nedal kontakt...
27.07.2014 / 23:14
proč by dával na sebe kontakt?
27.07.2014 / 23:25
Tak tobě by to bylo asi na prd,ale ostatním by to třeba přišlo věcné..
27.07.2014 / 23:31
ty by si chtěl jít jezdit do iráku? ted?
27.07.2014 / 23:36
Jasně,že bych šel..hned..a to nejen do Iráku,ale kamkoli kde to sype...
27.07.2014 / 23:39
tak ono napsat žoldákům není problém :-) stačí si je najít na internetu
27.07.2014 / 23:41
Tak pokud by to bylo takto jednoduché,tak tam jezdí většina lidí....je potřeba tam někoho znát a nejlépe toho co tam zrovna je...
28.12.2014 / 09:20
Čau. Pardon, zapomněl jsem heslo a pod starym Agresor nickem se mi nedaří přihlásit.
Díky Crazymouse že ses mě zastal. Jak už jsem psal, jak se dnes dostat do Iráku nevim. Lidi se kterýma jsem já přišel do styku už jsou dávno zpátky ve státech a upřímně, moc se v tom vrtat nechci. Pokud vim, musí se poslat žádost na KBR, ty pošlou pozvánku a nazákladě tý pozvánky se musí zažádat o vízum, stojí cca200 USD a trvá to 5-6 neděl. Pak už s platnym vízem letět do Bagdádu a přímo v Zelený Zóně zajít na KBR. Ale Splinter to docela trefil.....KBR jednotlivci moc nezajímají, možná když napíšete že s sebou máte 40 lidí uspějete, jinak se asi nikdo nebude obtěžovat Vás řešit. Co jsem slyšel, v Iráku dneska konvoje vodí i bejvalá armádní jednotka S.O.G, pan Dušek je snad šéf a sídlí snad někde u Stoda vedle Plzně. Víc najdete na netu a snad Vám i poradí.
28.12.2014 / 09:33
Jen ještě doplnim, já bych do toho pekla už nešel, záleží na každym. Nás z maléru tahali US ARMY, teď jsou tam jen agentury a její pracovníci, dobrý je zamyslet se nad tim že jsou tam ze stejnýho důvodu jako Vy a to pro peníze. Rozhodně se nepoženou Vás zachraňovat aby tam sami zaklepali..... Rád zodpovim jakejkoli soudobej dotaz, ale dnešní Irák je chaos, sud střelnýho prachu s etnickýma skupinama a já bych se bál tam jenom vystrčit nos z letadla.
28.12.2014 / 20:06
Jít tam jako voják nese rizika, ale taky jisté sociální zajištění, pokud se něco stane.
Jít tam jen pod ochranou agentury kvůli penězům není zrovna rozumné. Snad jen v případě, že by na to bylo možné uzavřít nějakou obrovskou pojistku.
Pokud jde někomu jen o dobrodružství a nejde mu o peníze ani vlastní zdraví, tak tam nějaké to vzrušení určitě zažije. Ostatně kolik dětí, které měli pocit, že budou hrdinové, skončilo své životy v prvních liniích různých válek?
30.12.2014 / 18:25
Pojištění na to umí snad jenom Česká Spořitelna a Kooperativa, nevim přesně, ale tenkrát to dělalo kolem 3000kč měsíčně. Agentura KBR se zřiká jakýkoli zodpovědnosti a nedá se mluvit o korektnim jednání ani zacházení. Člověk je tam jako nájemná síla bez osobního volna a lidskej život nemá moc velkou cenu pro ně. Co můžu posoudit, dobrodružství a hrdinství?? Iluze se sypou hned po výbuchu prvního granátu i sebetvrdší frajer tady v Evropě se rozklepe. Hodně jak píše sibrsibr dětí tam šlo a už se nevrátilo.......
30.12.2014 / 18:39
Ahoj tunek
Poslal jsem ti SZ,ale....myslím,že vše bude trošku jinak než jak tu píšeš.
24.03.2015 / 10:10
čau, neví někdo jak se dostat do Afganistánu jako řidič? Hledal jsem to na KBR a žádný náborový odkaz tam není.Dík za info
24.03.2015 / 21:02
pojistit se na to že ti někde na dálném východě ufiknou hlavu? :-DD myslím že takovou pojistku ma akorát policie a státní složky. nevím o co vám jde nechat se zabít kvůli penězům? jasný chápu z 80 % se vám třeba nic nestane a budete mít na učtě o pár tisíc víc. nevím kolik si takovej řidič může vydělat a ani mě to nezajímá.
jinak pokud sem kdysi někde četl tak us army má své vlastní kamiony a své vlastní armádní šoféry.
ale tak jestli to opravdu chcete dělat tak bych zkusil různé žoldácké skupiny a nebo ted tady za kopce máte válku na uk a tam třeba řidiče hledat budou.
proboha vzpamatujte se.
24.03.2015 / 21:52
to je moc depresivni video. najdi radsi video jak ridic stojice pred kamionem pocita prachy za tu praci nebo tak neco... s takovou ma jeden skoro az strach :/
24.03.2015 / 22:37
těch videii je tam spousta i od lidí kteří tam osobně jezdili a leda cosi tam můžete v příspěvcích přeložit a rozhodně to nejsou příjemné věci bohužel o penězích ani zmíňka. a pokud posloucháte zprávy tak ani amíci se nechcou zapojit do pozemních bojů , radši to jistí všichni jen ze vzduchu.
25.03.2015 / 12:23
Viděli jste film Pohřben za živa? Kdo ne, tak doporučuju. Je to taky o jednom řidiči, co tam jezdil :)
25.03.2015 / 14:16
Ani za prase....
Ani za zlatý!
22.11.2015 / 20:31
Posunulo se to někam? Jezdí tam někdo?
22.11.2015 / 21:14
Pokud poptáváš podobnou práci v regionu, tak ISIL tvrdě nabírá... Cisternou vozit ropu do Turecka...ani nepotřebuješ ADR... :) S penězma nevím... Jen je tam maličko problém s ruskými vrtulníky a faktem, že je vhodno naučit se používat kobereček...
Jinak, co se týká amerických dopravních potřeb v Iráku a Afgánistánu, tak jdeš malinko s křížkem po funuse... Musíš si počkat na další válku....
29.11.2015 / 23:08
A tak já spíš myslel nějakou tu výstavbu infrastruktury apod.
(-deaktivovaný profil-)
13.03.2016 / 22:18
tak to bych si radeji udělal svarecak a sel s rakouskou firmou svarovat. berou 1300dolacu za den a maji 2-4měsíční turnusy. v kamionu bych měl pocit zajíce na poli plném myslivců.
14.03.2016 / 07:01
Pohřben za živa,tak to je fakt realita.
15.03.2016 / 01:24
Kluci kdesi jsem četl, a dá se to dohledat, že američani na tyhle jízdy najímali buď vězně, nebo bezdomovce. Prostě když se to podělalo, tak technika se odepsala, a řidiče nikdo nehledal. O tom, že dostaneš jinou identitu vůbec nepochybuju. Takže byl zabit John Smith. Stačí se podívat na youtube, jak jedou v tom konvoji, začne střelba, Hammery vesele odjíždí, a řidič se tam krčí. Jak to dopadlo nevím, ale domyslím si. To video nemá konec.
15.03.2016 / 10:01
Uz to,jak bylo tohle tema zalozeno,mi pripada divne,ale budiz..bud nabor,nebo se chtel borec pochvalit..
Plat prumerneho americkeho vojaka je cca 6tisic dolaru plus vyhody,jako skola pro rodinu zdarma,nejlepsi pojisteni,kdo o tom vi,ze je to dalsi obrovska castka..
Znal jsem dva lidi,oba marinaky,polak a american..oba psychicky hodne v prdeli po tom,co tam prozili a to byli vojaci s vycvikem,ne kamionaci se na vikend vracet domu a pokud to jeden vikend nevyjde,uz volaji na firmu a hrozi vypovedi.
Sance na penize ktere se tam nabizeji je 50procent,proste bud a nebo.
A tady se nabizi otazka rentabilnosti tehle prace..ridic si umi tady vydelat 50tisic,pokud se budu flakat,tak 40,nestaci mi to na dobry zivot?Zaplacena hypoteka,nove auto(pokud ma tyhle preference)a jeste zbude skoro prumerny plat,ktery muzu utratit treba za devky..a pokud mluvime o dobrodruzstvi..to radeji udelam kolem sebe particku a budu ojebavat DPH nebo vymahat dluhy a budu prozivat stejny adrenalin,ale pokud to nedopadne,za par let jsem zpet,vice potetovany,trochu jednodussi,ale zivy a zdravy..
11.03.2017 / 14:11
Jezdil jsem v roce 1990 až 94 pro US Cargo . Trasu mezi německem a Bosnou - Tuzla a Sarajevskou nemocnicí. Vše bylo na USA vojenské karnety TIR. Byl to zážitek, když jsme se seřadili na hranicích na vstupu do tehdy ještě Jugoslávii, tak přijeli US vojáci v Hammru po zuby ozbrojený . My jsme byli v civilních autech jen polepené samolepkou UN nebo KFOR. Proč to píšu byl to šok a to tam nikdo nebyl déle než 24 hodin. Domů jsme jeli každý sám . Dodnes nezapomenu na ten pocit, když nás tavěli náký policajti či vojáci různě oblečený a ptali se co jsme dovezli a načí straně jsme. Byl jsem tehdy mladý a o politiku jsem se nezajímal. Tato doba mi vzala iluze a pošramotila i sociální vnímaní okolí. Rozvedl jsem se a peníze mi mládí mé tehdy vyrůstající dcéry nikdy nevrátí. Obdivuji ty řidiče, kteří tohle dokáží ale jestli je co obdivovat
25.07.2018 / 21:23
Čau, chtěl bych poprosit o radu jak se můžu dostat k ježdění do Iráku, co pro to mám udelat6,co jsi zařidit atd, díky
27.07.2018 / 10:18
Ja si myslim ze musis to mit v have cekem dost poskladane,,jinak,,nez normalni clovek.Abys toto mohl delat.Jak tady napise jen plat,banda ma hned tmu pred ocima a jde delat ,,dolary..Tak to tam asi ale nefunguje.Osobne jsem jezdil mnoho let do Ruska,jeste s Lianou,i daleko za Mosvu tak asi tusim o cem to bude.Jezdit v konvoji,kolona aut,neni pro me zas tak moc svetoborne,jedete za sebou jak kaceny,jak se neco vysere nekdo to opravi,nebo se to asi neopravuje vubec a jen ,,odepise,,do ztrat.Mnohem vetsi frajerina v dobe davno minule bylo jezdit sam tyto smery,odkazan jen sam na sebe.Klobouk dolu pred temito lidma,znam jen dva osobne,co to delali,jeden uz tady bohuzel neni.Jeste si myslim ze truckeri co navazi treba Tesco by to nemeli vubec cist,to nema s jejich praci opravdu nic spolecneho.
27.07.2018 / 20:12
Pro: jozin
bravo za poslední větu . Dnešní řidiči nákladních vozidel co naváží náklad do obchodních řetězců opravdu nedají práci za volantem nikde na východě, natož v Iráku a jiné podobné zemi .....
Taky jsem jezdil východ od 1988 -1996. To bylo za jiné peníze než dnes, a ostatní povinnosti nikdo nedodržoval ..
27.07.2018 / 20:36
Pro: cipin
bravo za poslední větu , co si zařídit. Znáš cestu bez GPS, navigace a nemít telefon. Jíš konzervy a další věci co si musíš vyrobit a není je kde koupit . Tam nemáš kamarády, KFC a další jistoty. Dnešní řidiči nákladních vozidel, co naváží náklad do obchodních řetězců opravdu nedají práci za volantem nikde na východě, natož v Iráku a jiné podobné zemi . Vůbec asi nevíš o jakou zemi a mentalitu se jedná. Byl jsi třeba někdy s nákladem na Turecký hranici ? Nebo vůbec jezdil například po Rumunsku , či parkoval v noci v Kosovu a v jiných zemích .
Začni výbornou a přívětivou Albánií nauč se základy a jestli se ti to bude líbit, tak řekni, že to ostatní bude 100 krát horší....Tam se ale nikoho už tak rychle nedovoláš. Tam jsi sám za sebe žádné snad ...
27.07.2018 / 21:18
A každou vteřinu čekáš kulku od snipera
29.07.2018 / 08:51
Znat rec je zaklad,ja jsem stara skola takze rustina jeste slovem i pismem ty jeich ,,bukvy,,.To je jedno ale.Konzervy jsem vicemene nikdy nezral,jak vidim nebo tusim co vtom je koupim si okurku na trznici v rusku k tomu chleba cihlu co chutna tyden stejne a neresim.Dnes napriklad navigace funguji dobre i v rusku,nedavno jsem se tam byl projet po mnoha letech(bys to tam ted nepoznal) ale treba v BY nejde temer vubec,tam to Luky drzi pevne v rukach jeste ten rezim.Ja bych ten vychod nejak moc nedramatizoval,staci umet rec byt pokorny nedelat machra ze si dojel z CZ ktera je v unii,nerikat tam kazdemu ze mas byt v patek ve dve doma,to opravdu nikoho nezajima.Do rumunska jezdime do dodnes,dnes kultivovana zeme,das par ecek a muzes spat kde chces,jako ze tech parkovidt tam je,na rozdil od CZ
29.07.2018 / 23:03
Jj: "jozin",
ano je to tak. Stačí opravdu říkám hranice do Turecka a mít naložené lepidla (ADR) a nemít služební vízum....Po dvou dnech ve 33 st. C. si opravdu řekneš, no tak to je hustýýýý.....
30.07.2018 / 00:41
Zdar : nechcem byt drzí ale „trocha” sa to tu prehána do TR som jazdil 2 roky teraz som skončil a není to nic svetoborné jazdí sa to takzvane s prstom v nose co je natom zlozite je treba mat trpezlivost -hranice - celnice atd je to tam 100x lepsie ako tu na unií na TR poznám vetsinu ludi co tam jazdia či Slováci a Češi teda ten zbytek už to je povetšinou sám Bulhar v skratke není to žádne hrdinstvo
30.07.2018 / 09:03
Vis pipec,to tady z toho delaj vedu jen nekteri blbove,jako trailor a nekteri potapeci a jim podobni,co vlastne vedi ho...no a jen tady machrujou a porad veri,ze jim to kazdy bude zrat a rikat jim,jaci to jsou borci
30.07.2018 / 20:05
Jazdim teraz v UK a dnesne ráno bolo taske tam je divočina ne v TR popozeraj foto v albume
30.07.2018 / 22:49
Jo jo, Trailor z toho udělal horor bo ON je šofér jak SIBR. Z prdele do prdele.
30.07.2018 / 23:21
Pro : Pipec
nerozumím ti, co říkáš jsi cizinec ? Jestli ano, tak jsi ten šťastný, co má práci ..... pak asi pochopím, že sem píšeš. Právě takový, to tady všechno porušují . Chápu tě, ale je to ubohé v dnešní době co ????? Piš taky jak se k tobě chovají na hranicích .........
30.07.2018 / 23:24
No ale jestli jsi ale úkáčko, tak jsi na to zvyklý a pak se ti ani nedivím, že jsi spokojen . Bohužel pak se ti omluvím, ale jsem zvyklý na něco jiného . Ty by jsi určitě věděl.
30.07.2018 / 23:29
Jezdit unii jak se říká, tak musíš mít taky něco v palici a znalosti. Zatím každému to stačilo na východ. Bohužel východ není západ to je jiná revflixe.
30.07.2018 / 23:45
UK = United Kingdom ne UA - Ukrajina som zo Slovenska 10 rokou žijem v CZ a pracujem v GB = Great Britain
30.07.2018 / 23:58
Ps to len aby zme boli v obraze Truckeri to západu a ospravedlnujem sa za vzrušené vášne ale poslat chlapa do TR bez víz či z ADR ta ma presnost nečakaš v kolone Kapitán Andrejevo - Kapikule či Kipoi - Ipsala to hovori za svoje loučím se hoši a vdaka za pobavení
31.07.2018 / 00:00
Jinak se koukněte na téma co "Agresor" psal . Jste mimo ...... nevíte o tom nic, jen znova budete plkat hlouposti.
Bohužel je to tak . Kdyby někdo tohle znal, tak sem něco kloudného napíše . Víte tak kulový, napadáte rozumné reakce a odpovědi jsou směšné. Jen pár lidí jako "sibrsibr" je normálních a věcných k tématu. Děkuji pro "Agresor". Konečně se zase někdo ozval. Můžeme začít psát : Rusland 1992 - Srbia - Kosovo 1999- Slovinsko 1991-Makedonie 2000- Albánie klid ? Mlčíte co, protože je pro vás důležité si nezapomenout přepnout pauzu a hlídat minuty do konce jízdy. V těchto zemích to nikdo neřeší . Mzdu máte jako brigádník v mastně, co má 150 ,- Kč na hodinu. Nebo jako prodavačka v Lídlu. Tak už začněte něco dělat, jezdí už i ženský . Na co čekáte plačkové , to jste spokojení, že vás každá ženská, co je za volantem strčí do prdel.. To má ještě doma starosti s dětmi a úklidem . Budete jen poklonkovat a psát urážlivé odpovědi na téma, která vystihují váš život či životní situaci. Ale stejně nejste schopní nic změnit .... nic jiného neumíte a jste líní.....hlavně , že se o nic nemusíte starat co ? Výplata sice nic moc ale kam jít....
31.07.2018 / 01:33
Trailor ako to povedat tragédie :o) želam vela uspechou bez víz na TR hranici a pozdrav arkadašou Merhaba ale být tebu radši salám a leikum
31.07.2018 / 04:19
Pipec
Vůbec neber vážně Trailora :-D On si myslí, že je zajímavý, ale je jen blbec, který jede do TR bez víz. A ten poslední příspěvek stojí za to. Má sám se sebou starosti, njn snad je vyřeší a bude se snažit přemýšlet hlavou... :-D
31.07.2018 / 04:37
Trailor,ty blbe,nebo za koho pises.Ted jsi se zase predved,ty vemeno.UK ,UA. To je pro tebe spanelska vesnice,co?Az vylezes sibrovi z prdele,tak se bez ucit,ty UBH- tvoje nova zkratka U plne B -lbe H-ovado
02.08.2018 / 21:37
Mateo a jeho rozumy,uz je to tady.
02.08.2018 / 22:13
A co je tady?Mas nejaky jiny nazor?Tak ho napis a jinak se do toho neser
06.08.2018 / 23:17
Ahoj ,
no přemýšlel jsem jak vás oslovit . Nevím jak či jako... vodiči či len polovodiči. Tady v Čechách už je to samý Slovák, Ukrajinec a bohužel sem jede i lodˇ černých . Opravdu si myslím, že toto téma je aktuální. Je to pár dní kdy tam zahynuly 3 vojáci. Já to nebudu komentovat ani je litovat jsou to přeci vojáci a jsou za to placeni. Žádná mise ať to bylo Kosovo , Srbsko .... není tak náročná jako Afghan. Ale je velice dobře placena . Všem těm padlím vojákům, co nepadli v boji přeji klidný vzduch. Jako vojáka by mě vadilo takto zemřít . Je to smůla. Jinak ale jak jsem psal, budou jejich rodiny odškodněni lépe, než hasič který zemře při plnění služebních povinností . Rozdíl je jen v odměně . Voják na misi kam jde DOBROVOLNĚ , projde kurzem a šup vidina peněz. Platy jsou podle hodnosti od stovek tisíc kč za měsíc... Běžně po misi si takový voják koupí barák za 5 mega. Bohužel, né každý to dá... Tak skončí sebevraždou nebo na alkoholu.
07.08.2018 / 09:27
No myslím,že se trochu mýlíš Trailore voják z povoláni při přijetí podepusuje,že pujde kam ho pošlou třeba do Iráku nebo Afghanistánu a je tendence je všechny prostřídat.Samozřejme nekteří se hlásí dobrovolne a jsou tací blazni,že si do báglu narvou třeba o 5 zásobníkú víc než musí.A 5 mil.po misi je myslím nesmysl.Znal jsem vojenskeho policistu co byl ted 6mesícu v Iraku cvičil tam iráčany a mel asi 130tis./mesíc takže za misi ca 800tisíc.Oni maj vetšinou hypotéky takže vetšinou i musí/chtejí jít znovu.My máme u dobré firmy v D nebo A taky 800tis.,ale za 12mesícu.A bylo by zajímave porovnat kolik za podobnou dobu zahynulo či byli zmrzačeni či zraneni řidiči kamionú
07.08.2018 / 18:59
Vojaku je kazdopadne skoda,o tom zadna,Jen oni tam nejeli na detsky tabor ale do valky.Nikdo je ktomu nenutil,byla to jejich volba.Kolik za to berou netusim a ani me to nezjima,neni to ma vec.Je to jejich vec,maji urcite svuj duvod proc tam lezou.Osobne bych tam nesel asi,a to nejsem trucker z Tesca,ale mam rusko treba projete krizem krazem,ted tady proste jsi a za chvily nejsi.tak to tam je.
08.08.2018 / 22:35
Nikdy nebude vojáků v této oblasti dost. Za 18 let nic nedokázali, jen to stálo mnoho životů a o penězích nemluvím. Jen mě štve, že hasič či policista a další co zachraňují životy, kde to má smysl , nemají stejné pocty. Právě oni slouží nám v ČR a jaké mají platy .
09.08.2018 / 07:05
Vidim to podobne.Politikum bych dal zakladnii mzdu,za ty jejich sracky co melou,a usetrene prachy rozdelil do zachrannych slozek.To je ale jedno my dva to tady nezmenime.
10.08.2018 / 01:39
Trailore nevíš kdy je a není zákaz v cz. Nejchytřejší radio pomalu tady. Jsi jen hňup co si chce vymyslet senzaci. A chlap na Tescu si vydělá víc jak ty tady s těma moudrama. Běž jezdit turky rusy iráky irány azerbajdžány. a podobné chlapské věci. Za hrdinství ti nikdo nezaplatí. Teď už to není o tom, že tě v sobotu v nálevně poplácají na ramenou a řeknou jseš dobrej kam jezdíš. Fakt dobrej pozve tě na panáka. Teď se tě ptají kolik máš a jak moc proto musíš smrdět. Někde se sibrem mě komentujete hypotéku na diety a teď budeš jezdit rusku na kilometry. Vy jste zoufalci. A věř, že na tescu se nemají špatně. Truckere co jezdíš jako vítěz v zákazu který není.
10.08.2018 / 03:19
radvan
Nerozčiluj se ;-)
Trailor je mamlas, který leze sibrovi do zadku, vlastně on je tam celý a pak chce být jen zajímavý. On nikdy nikde nebyl :-D Plácá tady jen to, co někde zaslechl. Už jen tvá citace o zákazu, kterou jsem také četl, svědčí o jeho chytrosti :-D Ale trochu bych mu věřil aspoň v tom, že se umí vysrat u spolujezdce na Aldi leták :-D
10.08.2018 / 14:17
Sanchez
to máš pravdu že mu je v prdeli vlezený celý. Ty jeho komenty tady jsou vlastně jen Josiphovy prdy ))
14.08.2018 / 20:36
No já zírám pánové,
no konečně zase debata. Jinak hrozné vedro, klimoška to nedává venku 36 st.C. Už jste se někdy zapřemýšleli, kolik vyděláváme, a stejně máme hov.. No já, jsem si taky říkal, vole jsi pořád někde, makáš a všechno stejně dám do rodiny. Rodinu mám nadevše, ale když tak v noci , co přemýšlím o tomto zaměstnání dojdu k závěru tak