05.07.2013 / 15:04
Stebal Trans sro
kdo neví co je to za firmu,ať se klidně obrátí
traktorista
(-neregistrovaný-)
14.07.2013 / 16:43
ale bobo25,my fa Stebal Trans zname velice dobre. Teplice,soupravy,volva a mbečka,šroty,špatna platební moralka a nema jim kdo jezdit na autech dispeceri od golema.
21.07.2013 / 15:16
Náhodou-platební morálka je dobrá,prachy včas a najednou,ale to je vše,jsem tady už kolikátej rok,ale když chci odejít tak po oznámení že jsem ze Stebalu tak mi většinou řeknou-NE,proto jsem chtěl varovat bezdomovce ať sem nenastupujou,nebo při odchodu ať nezmiňujou Stebal.Kvúli takovejm řidičům se nemúžeme zvednout s penězama-protože jim to stačí,a nebo nemůžeme odejít.
23.07.2013 / 10:20
bobo25
Včem je problém, proč nemůžeš odejít, nebo z jakého důvodu tě nevezmou jinde???
31.07.2013 / 10:10
Polská agentura hledá pro řidiče (C + E) se znalostí německého jazyka.
zaplatit 2000 Euro + 24 Euro stravy !
Pro více informací volejte: +48 604 242 084
Prosím, pošlete životopis na: praca@holbern.pl
31.07.2013 / 11:48
Wir spezialisieren uns in der Personalvermittlung von qualifizierten Fachkräften aus der Logistik-Branche . Zur Zeit arbeiten wir mit vielen internationalen Firmen aus Deutschland zusammen.
Aktuell suchen wir für unseren Kunden aus München:
Berufskraftfahrer CE für internationalen Fernverkehr
Anforderungen:
• Führerschein Kl. C+E und Fahrerkarte
• Gute Deutschkenntnisse
• Berufserfahrung im internationalen Fernverkehr
• ADR-Bescheinigung wünschenswert
Stellenbeschreibung:
• National- und Internationaltransport
• Kontakt mit deutschen Disponenten
• Neue Flotte (DAF XF)
• Übernachtung im LKW
Was wir bieten:
• Monatsgehalt: 2000€ (Basis) + Spesen 24€
• Deutschen Arbeitsvertrag
• Pünktliche Gehaltszahlung
Mehr Informationen finden Sie unter der Nummer: +48 604 242 084
Haben wir Ihr Interesse geweckt?
Bitte senden Sie uns Ihre Bewerbung per Email:
praca@holbern.pl
Pavel
(-neregistrovaný-)
05.09.2013 / 18:18
Promiňte ale náhodou si dovolím nesouhlasit, auta nejsou žádné šroty a nemám problémy s vedením pokud nutně potřebuji nějaký doplněk do kabiny, výplata chodí jak má (Částka která má chodit a chodí včas), když jsem odcházel tak žádný problém nebyl, právě naopak při pohledávce práce jsem po zmínění, že jsem ze Stebalu měl ještě lepší nabídky.
05.09.2013 / 19:27
Pavel: Tak tomuhle se říká řitní veleskok!
Bobr
(-neregistrovaný-)
06.09.2013 / 08:44
Sandy : Proč řitní veleskok??? každý má jiné priority v zaměstnání. Jak si dlouho na světě, že tohle vůbec můžeš vypustit? Každý člověk má nějaký postoj k práci. Flakači vyžírkové a příživníci se nemohou divit, že jsou v kolektivu neoblíbeni. Když si člověký hledí, čeho má, udělá svou povinnost v zaměstnání jak nejlíp umí a nekecá jen do větru, tak proč by nemohl být spokojen jak on, tak zaměstnavatel. Začínám mít pocit, že tyhle stranky jsou tu jen od toho, aby si tady flakači a jím podobní stěžují na svůj spackaný život, za který si mohou jen oni. Přestaňte tady kecat a raději si běžte přetáhnout kola, nebo upevnění nákladu. Dělejte něco záslužného.
06.09.2013 / 09:32
Na světě jsem 41 let a za tím veleskokem si stojím!
Bobr
(-neregistrovaný-)
06.09.2013 / 11:22
Sandy. Tak to mě je tě líto. Zřejmě patříš k těm řidičům, co jsou věčně nespokojeni. Co hledají chyby na všech ostatních, ale nad sebou se nezamyslíš.
06.09.2013 / 14:52
Projdi si fórum a najdi jediný můj příspěvek kde si stěžuju!
Lukáš
(-neregistrovaný-)
06.09.2013 / 16:50
Souhlasím s bobrem, každý svého štěstí strůjcem ;)
Bobr
(-neregistrovaný-)
09.09.2013 / 17:01
Sandy
Skutečně si tady nestěžuješ a vidím důvod proč. Protože jsi v tomto oboru nováčkem. já jezdím 20let na voze nad 12tun z toho 18let po EU + Rusko a z toho 4 roky pro K-FOR Kirgistán. myslím, že k daným tématům mám co říct a nežvaním tady hlouposti a nenapadám tady názory ostatních lidí. Každý by měl komentovat jen to, co se ho týká a ne tady brouzdat, když se nudíš a napadat ostatní, když o tom nic nevíš !
kammer@centrum.cz
(-neregistrovaný-)
22.09.2013 / 07:10
Ahoj,mám prosbu... hledám někoho kdo jezdí anglii...ideálně někoho ze stebalu,sem z teplic...neni to nic nelegálního a nechci to zadarmo... díky za pomoc... prosim kontaktujte mě na mail
31.10.2013 / 11:58
jj,jezdím u STEBALU už 6let,z vlastní zkušenosti můžu říct,že to není až tak špatná firma,to že tam někdo odejde,a za pár týdnů je zas zpět,svědčí o tom,že se mu tam asi líbí :-) Dnes jsou takovéhle firmy prostě jen průchoďáky lidí,kteří o této práci nemají ani potuchy,chodí jezdit jen pro to,že mají exekuce a u přepravních firem využívají nízkých základů.Udivuje mně postoj takových lidí si neustále na něco si stěžovat,chci domů,nemám jídlo,nemám peníze.Neříkám,že se mi někdy nic takového nestalo,ale jsem dospělej a umím tyto problémy řešit,vždycky jsem si sbalil věci a jídlo tak,abych přežil o týden déle.Záleží taky na slušnosti.Lidé u STEBALU jsou různí,špatným se snažím vyhýbat a s dobrými spolupracuju a za těch 6let jsem extra problém neměl.Pan majitel je solidní pán a vyšel mi vždy a ve všem vstříct a jak mi říká:CHODÍME DO PRÁCE SI VYDĚLAT.Takže ani peněžně si nestěžuju,i když je to kolikrát jak na houpačce.Můj úsudek na STEBAL je dobrý a je tam pár dalších řidičů,kteří by nijak extra neměnili.
29.11.2013 / 17:01
Ahoj, jedná se o firmu STEBAL Spedition, s.r.o., IČ 25036114 ?? Pokud ano, mohu se zeptat jak jste často a jak je to s parkováním auta? Zda je možno parkovat doma nebo se musí v Teplicích? Díky moc Petra
26.01.2014 / 12:50
Když vychází cesta řidičovy okolo baráku tak není problém, dále je to také o dohodě mezi řidičem a dispatcherem. Já si nestěžuju na firmu jezdívám max odevzdat papíry od přepravy, natankovat adblue a ještě max na dílnu když potřebuji žárovky a nějaky další takový věci jinak s autem parkuju doma, v CHomutově! Platební morálka dobrá, 10.000czk základ + vyježděné diety, diety proplácí tak jak se proplácet mají + případná uspora PHM což je cca asi 17 czk za ušetřený litr + další odměny. Faktem je že někdy je docela boj se dostat domu na víkend..
mr.krovka
(-neregistrovaný-)
26.01.2014 / 14:22
tipnul bych na 17 czk za každej litr který ti seberou když budeš se spotřebou pod limit nepletu se?
26.01.2014 / 14:40
ee... když ta nadspotřeba neni moc velka a rozdil je v přijatelných mezích, tak náš ropák to rozpočítá do následujích měsíců aby tu aktuální spotřebu srazil co nejníže, jinak se taky ovšem přihlíží na to kolik tun máš naloženo a počítají i s topením.
26.01.2014 / 17:48
Tak Stebal mi připadá skoro jako Resl :-)))))),lidumil jako všichni dopravci v ČR.Žeby druhá V.I.P. firma v ČR????:-))))))))))
kachnaxx
(-neregistrovaný-)
27.01.2014 / 14:07
Sandy: už koukám na druhý blog a čtu tvé připomínky. Nevím kdo a co ti provedl ale zatím jsem nečetl od tebe nic pozitivního jen nadáváš a pořád se ti něco nelíbí . U Stebalu dělám 9 rokem a Pavlovi dám za pravdu, ne jen Pavlovi ale i Lukášovi Bobrovi a Kamilovi osobně je zná už nějakej ten pátek a vím ze jsou to kluci na svém místě .A co je důležité pořád si nestěžují a nenadávají . Je normální že když se človek rozejde s firmou ve zlém tak pak na ni nadává, ale to ty jsi asi dělal všude, protože nadávání to ti jde se všeho nejlépe .
petr
(-neregistrovaný-)
27.01.2014 / 20:02
Platební morálka dobrá 1OOOO,- zajimavé ?
QAYWSX
(-neregistrovaný-)
07.02.2014 / 19:25
Stebal je očistec... Auta jsou šroty... Jezdí bez brzd, místo technický jen nalepený známky... A pana majitele zajímá jen to, jestli není roztržená plachta.. To že auto jezdí rok bez brzd na vleku, nebo že auta nemají vůbec brzdič ho absolutně nezajíma... A dílna a servis.. no comment.. ty kluci co jsou na dílně jsou v pohodě, ale maj tak svázané ruce, že nic nezmůžou...
08.02.2014 / 00:38
Auta nemají brzdič?
Prema
(-neregistrovaný-)
23.02.2014 / 13:30
Bobr.placas taky nesmysli.me treba vadi to ze kazdejdopravce chce po rodičích a by dělali přes Aetr.delal jsemto taky jen do te doby nez me chytli z odboru dopravy a prisel na rok o papirya jen jen to.to jak to dnes je, jejen diky sipkarum který chteli bej ty nej a akorad to vse takhle dojebali.
23.02.2014 / 19:46
Trema-nejsem puntičkář ale kdybys napsal ještě pár vět tak tvůj příspěvěk by nerozluštil ani lékáník DDDDDDDDDDDD
23.02.2014 / 19:46
Omluva:Prema
gsdig
(-neregistrovaný-)
24.02.2014 / 18:00
prema: Po hodinách luštění Tvé vietnamštiny... zkus to česky na českém fóru, každý není lékarník jak to správně napsal cucik, nebo u toho tolik nechlastej! :-D
Sádrová Nataša
(-neregistrovaný-)
24.02.2014 / 18:02
gsdig TY HULVÁTE!!! Každý róm má možnost se vyjádřit!!!
24.02.2014 / 21:38
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD,jak víš že je to hnědočech???
31.05.2014 / 20:07
Zdravim prosim vas muzete sem dat nekdo info co Stebal jezdi atd.. ? Diky moc.
05.10.2014 / 13:12
plne souhlasim s QAYWSX jeto hrozna firma
05.10.2014 / 13:22
plne souhlasim s QAYWSX jeto hrozna firma taky jsem tam jezdil nechapu jak tu nekdo muze psat pozityvni informace o tyhle firme
07.11.2014 / 22:06
U Stebalu jsem vydrzel necely mesic.Je to firma totalne na picu,Pan Vlk,ktery tam pracuje je neskutecne ulhany a falesny 2 vikendy venku a dva doma vyplata okolo 30 tisic a to uz musite byt lezt vedeni do prdele a auta stoji za vyliz prdel mala a hola.
03.01.2015 / 13:34
Může mi opravdu někdo říct jak to tam vlastně teda je?! Prosím od toho co tam pracuje nebo pracoval nějaké info. Popřípadě nějaký nápad kdy by mě vzali díky :)
03.01.2015 / 21:02
U Stebalu jezdí táta kamaráda a nadával na to. Kdo v dnešní době nenadává na svého zaměstnavatele. Na druhou stranu nemají problém s výplatami. Jak je to s AETRem a tlaku na řidiče ti nepovím. Co jsem se tak ptal - průměrná firma. Jinak zrovna teď hledají nový řidiče (pozn. kdo nehledá). To je tak všechno co o této firmě vím.
08.01.2015 / 12:24
Takže. Do stebalu jsem nastoupil a cca za 5 dní jsem končil protože to je bordel firma.. Ale větší bordel firmu jsem neviděl. Telefony atd ztráta času. Lidi co jsou u vedení by se měli zamyslet a ne že budu slibovat jen něco... Takže všem co tam chtějí nastoupit tak raději volte jiné pracovní místo než aby tam z Vás dělali osle. A co se týče aut... tak pánové. Auto který mi pořádně nechce brzdit tak s takovým at jdou do háje. Nehodlám na silnici někoho zabít a taky sebe tím že jsou debilové aby auta dali do stavu OK a ne KO! Můj požadavek aby takový aby auto bylo v pohodě a mohl se na něj spolehnout. Ale ne! Sednu to auta že jen vyzkouším jak jezdí a ono nechce brzdit... říkám tak tohle ne! At to opraví.. ne potřebuje se vyjet. Co to je za bordel! Jasně u nich to jsou prachy ale u VÁS to je řidičák a vlastní krk! Takže toho se prosím vyvarujte.Člověk který by sedl za takové auto je u mě již 100% vrah protože s tím se prostě jet nedá!
Auto má být plně v pořádku protože to je "náš" chleba a ne tohle. Pokud si tohle bude číst někdo od Stebalu jen dobře! A porušování "pracovní doby" běžně .... každý den" takže ...
S pozdravem do stebalu!
20.01.2015 / 14:09
Petře 10 000? Tos toho moc nenajezdil ne? Nebo si to někam napral? :D
Nevim jak vám ale já měl brzdy v pohodě, sice na dílně občas zapomněli něco udělat ale nikdy nic hroznýho a když mi nešli brzdy tak sem si prostě dupl že v autě co nebrzdí nepojedu a buď ho opravili nebo mi půjčili jiný
29.01.2015 / 18:37
Tak dneska mi hodili do auta průtokoměr takže už nikdo nebude moc mít žádný kecy kvůli palivu :)
11.02.2015 / 18:20
Tak před dvouma dny sem nastoupil, zatim to tu působí docela dobře dostal sem sice 4 roky starej kamion kterej neni nic moc ale stěžovat si taky nemůžu.
Po přečtení tohohle fóra sem si zažádal o namontování průtokoměru a pozítří první cesta tak uvidíme jak se to vyvrbí
11.02.2015 / 18:28
To Petrus
Taky jsem tam chtel jit.Muzes se vic rozepsat o tom jak to tam je?
19.02.2015 / 19:32
Máš několik možností jak jezdit jako jak často chceš bejt doma atd od toho se ti odvíjej prachy, to je o domluvě.
Diety máš normálně proplácený a podle toho kolik najezdíš dostáváš prachy. Teď mám starší kamion, ale prý po nějaký době bez nehod atd. dostanu novější(už si na něj brousim zuby).
Nevim jak je to s ostatníma dispečerama, ale já to zatim mám docela v pohodě, akorát by mohl bejt trochu pohotovější.
A teď sem si u vedení objednal lednici do auta(kompresorovou) z německa, tak sem na ní zvědavej.
19.02.2015 / 20:19
A co dispo?Kam jezdi firma nejvic?Od pondelka bych tam mel jit jezdit,tak se treba sejdeme.Jsi doma po kazde tocce nebo jses treba venku dva a vic tydnu?
20.02.2015 / 18:24
Nekdo dalsi kdo u nich ted nastoupil nebo kdo uz tam jezdi?
22.02.2015 / 19:06
Nejvíc se jezdí asi belgie, anglie, francie a německo a já jezdim na dva týdny pryč a víkend doma, ještě sem ale přemýšlel o tom, že bych byl pryč i celej měsíc a pak se týden doma válel, hlavně bych měl větší prachy za to
22.02.2015 / 19:12
A ted jsi doma?Kdy jedes zas?Vracis se na svoje auto?
22.02.2015 / 19:13
A jinak jsi spokojenej?
23.02.2015 / 20:29
Ja tu makam a nektery dispeceri sou naprosty kokosaci ale da se to neni to zas tak spatny prachy mam pravidelne bez zpozdeni a kolik mam mit a zbytek me nejak nezajima
24.02.2015 / 17:18
Jo každej máme svoje auto, teď sem venku, příští víkend bych měl být zpátky a jinak něco jako lukas82, někdy tě serou dispečeři, ale jinak je to v pohodě, penízky mám a nějak si nestěžuju, makal sem u horších, tady je to vcelku dobrý
15.04.2015 / 14:47
Čus kluci hele makáte ještě u Stebalu? nebo se to nedalo vydržet?
15.04.2015 / 14:54
Ty tam makas?
15.04.2015 / 16:18
Ahoj, já tu ještě dělám no, dvakrát sem se tu sice trošku pohádal ale teď je to v pohodě
16.04.2015 / 22:07
Stebal vyplaty spatne servis spatne dispčeři také spatne vyplatu daj část a o zbytek se musíš dohadovat jezdi se na 14 dni a potom se možna dostaneš na výkend
16.05.2015 / 17:21
To mi řekni jak jezdíš, že ti nedávaj výplatu, mě se to teda ještě nestalo. Nejsi náhodou jeden z těch co zničili tak trochu auto? O zbytek výplaty sem se nikdy nedohadoval, rovnou sem dostal všechno a jezdí se podle domluvy. S dispečerama musim tak trochu souhlasit, prachy dostávám a dostávám dost, nevim co bys chtěl víc, leda že jezdíš pozdě a s hroznou spotřebou. Bohužel v servisu jim musíš párkrát připomenout co všechno potřebuješ udělat a do kdy to potřebuješ udělat
17.05.2015 / 11:14
Výplatu dostaneš ale krátí tě diety za neujeté km za spotřebu musíš se vejít do 28l a 110000km záleži co jezdíš jezdil jsem 2roky bez ABS na vleku hořeli brzdy nikdo to neřešil a nová učetní je speciál v březnu odešla spousta lidí jen kvůli výplatám
29.11.2015 / 23:06
Ahoj Petrus jaké máš čislo auta rád s tebou pokecám
29.11.2015 / 23:20
Jak to tu ctu naforu chlapi rikam si asi zacnu chlastat
26.12.2015 / 12:57
Tak Petrus pořád čekám a zatím se tam schováváš a skutek utek
27.12.2015 / 01:07
Minuly tyden vedle mne zaparkoval asi ukrajinec ze Stebalu a hrozne se divil ze mam v aute velkou lednici a jsem kazdy vikend doma. Tak nevim
30.12.2015 / 13:58
ZDRAVIM FIRMA STEBAL V TEPLICICH STRAŠNÝ NEDOPORUČUJI JEZDIT POD DISPEČEREM TOMÁŠEM VLKEM HROZNÝ HOVADO SLIBI VAM PLAT KTERÝ NEDODRŽI A MÍSTO TOHO BERETE KOLEM DESETITISIC KORUN ZA CELY MĚSÍC. NAMAŽOU VÁM MED KOLEM HUBY ABY DOSTALY NĚJAKEHO PITOMCE NA JIZDY, AUTA KATASTROFA JEZDI SE JENOM PO PULNOCI ABY VÁS NECHYTLI POLICAJTI V NĚMECKU JELIKOŽ TY AUTA JSOU VE STAVU NA ŠROT BOJITE SE ABY JSTE DOJELY VUBEC DOMU. KDYŽ MATE PROBLÉM RUCE DAVAJI OD VAS PRYČ. ŘEŠTE TO SAMY, TÉTO FIRMĚ JSE JEDNA JENOM O RYCHLOU DOPRAVU ABY PÁNI MĚLY DO KAPSY, DALŠÍ PROBLEMY JICH NEZAJIMAJI. TAKŽE FIRMA STEBAL KATASTROFA...... JEZDIM U FIRMY TRICOR JSEM MOC SPOKOJENY KAMION 1ROK STARY LUXUS PLATOVĚ BERU 60 000KČ MAM FIREMNI VOZIDLO KTERÝM JSE DOPRAVUJI DO BAVORSKA JIZDA DO PRACE A Z PRÁCE JE PLACENA,,,NE JAKO STEBAL ,,, VÍM JEDNO POD ČESKOU DOPRAVNÍ FIRMOU BYCH NIKDY NEJEZDIL JSOU TO ZLODĚJOVE A LHÁŘI,,,
31.12.2015 / 11:22
NEVIM JAK JSTE NA TOM S FIRMOU ALE JA JSI NESTĚŽUJI JELIKOŽ JA A SLEČINKA RŮŽIČKOVA JSME SI UŽIVALY V KAMIONU NA PLACE DUBÍ NA FIRMĚ TAK JSEM V POHODĚ TAKOVOU ROZKUŘOVAČKU JSEM NEZAŽIL, OD TÉ DOBY JSE MI VEDE DOBŘE NA PODNIKU..TAK TO DNESKA JE.
09.08.2016 / 16:27
Vypadá že je tady lolita silně důvěryhodnej, jeden moment tu píšeš jak to tam stojí za ..... a pak najednou píšeš jak si nestěžuješ že sis tam někoho vojel
22.08.2016 / 11:47
Spíše bych řekl že pěkně kecá a ani neví co se na firmě děje.Když píše jak je spokojený po tom co si užíval se slečnou Růžičkovou.Pokud by to byla pravda tak by určitě věděl že od 1.1.2016 tam už slečna nebude pracovat.Tak že se mu zase povede špatně.
Jinak já tam jsem rok a je to asi jako všude jinde něco pro něco proti dnes si člověk nevybere všude je něco.Peníze jsou na na kterých jsem se domluvil jen si člověk nesmí nechat srát na hlavu a ozvat se.Jinak pak s nim budou chtít zametat a bude potřebovat místo řidičáku pilotní průkaz.
05.09.2016 / 15:45
Naprosto s tebou damonde souhlasím, jakmile je necháš tak tě přejedou jak všude jinde ale jinak se to dá
tady mě aspoň netlačej do toho abych jezdil na jiný karty a nestrhávaj mi prachy za špatně nafouklý gumy a čistotu auta a zatím mi ani jednu vejplatu nedlužej narozdíl od ostatních zaměstnavatelů
15.09.2016 / 09:25
Čau lidi, dneska sem do Stebalu nastoupil, schválně uvidím jak to půjde cca za měsíc, zatím bylo přijetí docela v pohodě, testovací jízda, všechno v poho. Sem zvědavej na dispečera kterýho dostanu a první práci
24.09.2016 / 09:44
Vážení jsem ve firmě asi 4 roky peníze chodí včas jde o to kolik za tu práci dávají.Vite je značně demotivující když se dozvíte že si každý sjednává individuální podmínky nástupu ..Je tu spousta dobrých kluků kteří se neflakaji a už předvedly že je na ně spolehnout ale vedení nic....narážím na přidělování nových aut kde se lidem kteří přijdou dají hned nová auta aniž něco předvedly a základní mzdy se pohybují také jinde.JInak jsem spokojený ......zatim
24.09.2016 / 09:48
Je velice smutné chlapi že každý z nás dá firmě nespočet presčasū zadarmo aniž za ně dostanete zaplaceno
24.09.2016 / 14:38
Zrovna stebal, přitom kousek pod kopcem je lepší firma, víkendy doma a peněz taky víc, dokonce tam řidič není jenom číslo jako u Stebala. Kterej má pořád inzeráty i někam na Moravu.
27.09.2016 / 10:08
Zdarek novej kolego hele ja si myslim ze pokud si trochu normal a ne mental tak budes spokojenej.. ja jsem tu sice cca 8 mesicu ale zatím v klidu.. hele jednou emoce s dispečerem jsem mel ale to jsem i ja dost ujel vyrikali sme si to a je to v klidu. Dulezite pro me je peníze vyjezdim solidni včas na uctu ne jak předchozí z.rd! A auto? V poho a když uz něco.. stahnou na servis vymenej opravej. Tak to tu vidim zatím ja.
27.09.2016 / 12:26
A kolik se pohybuješ s penězma? Jeden to tady chválíte a druhej pomlouvá. Před 4ma rokama jsem tam volal a frajer mi řekl že mi nemůže garantovat každej víkend doma a 28-30tis.
01.10.2016 / 08:13
Ahoj Santos plně s tebou souhlasím ve Stebalu je spousta dobrých kluků co tu dělají několik let a stéle jezdí na starých autech.A nové auto dostávají jen vyvolení a nově nastupující když mají někoho známého v kancelářích.To samé s penězi jsou tu někteří kterým při nástupu bylo slíbená určitá mzda a tu dostávají i když odvedou méně práce než ty a na výplatu nakonec mají více než ty.Hrají si tu na bodové hodnocení stylu jízdy,ale jsou porovnávaný různé modely aut což je postavené na hlavu.Pak koukneš na měsíční vyhodnocení a zjistíš že někteří řidiči co jezdí se starýma auty jsou v předu.A vyvolených kteří mají nové auto uzavírají tabulku a dokonce i někteří jsou i v červených číslech.Tak kde se nedá hovořit o motivaci dobrých řidičů,ale spíše o demotivaci.Proto plno dobrých odešlo a teď berou všechno co má papíry a nic neřeší.Co se týče mě tak si na peníze nestěžuji jsou včas až na to pokud jezdíš hodně ČŘ tak se musíš ozvat aby ti to dorovnaly pokud se neozveš tak jsi v ČR skoro zadarmo.
05.10.2016 / 15:41
Čau chlapi, hele tak zatím pohoda, výplata se blíží, tak sem zvědavej, pak schválně napíšu jak sem dopadl s penězma. Jeden víkend se to bohužel pos.... a nedostal sem se domu, ale rodinu nemám a aspoň budou prachy. Každopádně mě to docela naštvalo, tak sem volal a domluvili sme se na kompenzaci penězma tak dám vědět, jestli dodrželi slovo
11.10.2016 / 21:53
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
06.11.2016 / 08:36
zdar ridici, myslim ze tu lzete jeden vic jak druhej, firma stem je nejhorsi firma kde jsem byl, dispecer Vlk pica buzeranska a o Miglovy ani nemluvim, je spousta firem ktere jsou mnohem jepsi, picusi z cech. nikomu nedoporucuji.
06.11.2016 / 08:38
jeste jednou neleste tam, byl jsem tam rok a KATASTROFA.
06.11.2016 / 09:26
Tak proč jsi tam byl rok?
13.11.2016 / 22:24
Tak na výplatu přišlo překvapení a podržte se! Pozitivní, proplatili vše co měli a nakonec sem dostal prémii za styl jízdy, akorát s tím jak často jezdím si budu muset vzít po nějakym čase dovolenou abych je mohl vůbec utratit. Takže za mě firmě plus, akorát mi změnili dispečera tak sem vyklepanej z toho co sem tu slyšel o některých dispečerech, tak mi držte palce kluci :)
20.11.2016 / 20:35
Jasně když to bylo tak špatné proč neodešel dříve,ale po roce?Je to jako ve všech větších firmách v ČR všude se něco najde hlavní je že prachy jsou každý měsíc a takové jaké byly slíbeny.Co se týče dispečera Vlka tak to je hajzlík zralý na pěst lže do očí a nepřímo zkouší tlačit na porušení aetru,ale pokud uděláš maximum a přesto nestihneš jeho plány tak ti může políbit prdel.Kdysi to na mě zkoušel tak jsem se mu vysmál do telefonu že prostě se už nehnu protože bych porušil aetr .A na jeho vyhrožování jsem mu řekl ať jde za vedením a nechá mě vyhodit protože že jsem nechtěl porušit aetr.Víckrát to nezkusil a hned jak mohl mě předal jinému dispečerovi prostě si nesmíš nechat srát na hlavu.
21.11.2016 / 12:38
Tak ze panove!hodnoceni 9.89,24dnu v EU a mzda i s dietama pripsana na ucet 23765.-korun ceskych.nastupoval jsem na ostravske pobocce.Stebal jen lzi!!!!!!nebrat!!!!!vyplatni pasek mohu zaslat jako dukaz.
24.11.2016 / 14:09
Nechtěl jsem tady nic psát, ale předevčírem mi přišla výplata a já se málem poblil. Firma Stebal je obrovská, nehorázná past na řidiče. Pán Mígl nebo pán Gazdík vám naslibuje až 62tis. výdělky a v reálu se budete točit kolem 35tis. Nové auta sice jsou, ale pokud nebudete každý den volat a připomínat se a dělat ze sebe vlezlého kokota nikdy ho mít nebudete. Klasický dostanete 3 lete auto bez radia. V žádném autě není rádio! Přišli jsme tady 3 chlapi od Ostravy. Jezdili jsme víkend doma, víkend venku, měsíční žold činil 33.000kč. Pak jsme zkusili 26 dni vkuse a 5 dní doma a nedostali jsem se ani jeden přes 39.000kč. Základ měli 13.800kč čistého (17tis. hrubián) dietu na den sice mají 45€, ale klasický jen v západních státech. V CZ cca 150kč, SK 35€. Bohužel v CZ a SK se pohybujete dost často. Pak ještě dávají prémie, když jste hodný a nic neprovedete dostanete "litřík" o který si musíte samozřejmě říct, před výplatou zavolat svému špediterovi a když huknete hodně, dostanete i 1500kč :)
Prémie mám započítány v té výplatě 39tis.
Sečteno, podtrženo, jednání s velínem bylo v pohodě, práce taky oka (všude musíte pracovat, tady se hodně plachtuje) výplata na čas, každého 21. všechna na účet.
KURVA, ALE NEVYDĚLATE!!!!!
Tváří se jako fajnová firma, ale je to stejný blaf jako CS Cargo a jiní.
Po třech měsících zkušenosti jsme všichni tři vzali do zaječí.
26.11.2016 / 14:22
Jde to poslední dobou pěkně do hoven.Pokud se neozveš tak ti si nevyděláš jelikož jezdíš hodně v ČR protože odešlo dost řidičů co jezdily automobilky a tento výpadek se řeší že to jezdí řidiči co jsou placeni dle diet.Standartně na automobilkách řidiči mají fixní plat a každý víkend doma tak jim je jedno jestli jezdí hodně ČŘ.Tak se člověk musí ozvat aby mu dispečer nechal dorovnat diety jenže to by měli udělat automaticky a ne až pokud se ozveš.Když se neozveš tak máš smůlu a nikdo ti nic nedorovná.Jenž to je vše díky dispečerovi Vlkovi kterému diky jeho chování k řidičům jich spousta skončila na automobilkách a to i ti kteří byly u firmy třeba 5let.
28.12.2016 / 13:44
Řešil někdo nevyplacené mzdy přes úřady? Třeba inspektorát práce?
29.12.2016 / 06:10
Jezdím zde již 5 rokem a co mě trochu mrzí že vedení na vánoční svátky nepošle ani usmolenou SMS zprávu jako přání do nového roku a o nějakých odměnách ani nemluvím při tom by to bylo od šéfa gesto nemyslitelné chápu?
29.12.2016 / 06:13
Dnes jsem se dozvěděl že vyhodily ropaka Splitka nestačím se divit jakou má tato pozice výdrž nikdo tam nevydrží zajímalo by mě proč?
13.01.2017 / 09:22
To je pravý kapitalista a dnes ve velkých firmách se téměř nikde nedočkáš odměn,ale aspoň sms by byla gesto slušnosti.No a ropák to je kapitola sama o sobě.Jak Oplt tak Splitek byly v pohodě a snažily se dělat něco pro řidiče což se asi moc nelíbilo vedení,ale nikdo do toho nevidíme co v tom bylo to jsou jen dohady.A hlavně Splitka vyhodily Oplt odešel sám a jejich předchůdce Salák tak o něm se toho říká dost jenže co je na tom pravdy nevím.Sice jsem ho stihl poznat osobně,ale ne dost dlouho.
13.01.2017 / 15:00
13.01.2017 / 15:55
A kolik vyděláte hoši? Pořád platí víkend venku, víkend doma?
15.01.2017 / 12:53
To máš pravdu kolego že je to dobrá vůle jenž pak to je že jsi často v čr a poznáš to na penězích.Pak tu někteří píší že neměly tolik kolik jim bylo přislíbeno.A já psal o rádiu ten přehrávač neberu jako rádio.Ten ti je max k tomu že si pustíš hudbu,ale já raději rádio abych měl i nějaké dopravní informace.
20.02.2017 / 21:17
na damonda tak proč nejdeš jezdit tu automobilku když jsi tak chytrý máš tam paušál víkendy doma najedeš nejméně 13000km oberou tě na výplatě a mužeš byt spokojený
03.05.2017 / 10:15
Rozhodně praci nebrat!!!!!! Tchan dvě nevyplacene mzdy!!!! Firma nyni absolutně nekomunikuje a vymysli skody, ktere ani pojistovne nemze dolozit, takze soudni rizeni!
27.05.2017 / 07:04
Katastrofa firma pří nástupu mercedes euro 5 s milionem najeto, katastrofický stav šroty nebrzdí to nic (o život). první měsíc jsem odjel asi půlku výplata 6tis a za druhý měsíc celý odjetý 9800km výplata cca 16-18tis. Naslibujou keců tři prdele a nikde nic. Děnně 2x nakládka 3-5 vykládek ujedete nic ale jste spocený, všechny 15ky 9ky vybouchaný ale pak se oháněj kilometrama. Něměl jsem v zadu ani vrata tak že každá vykládka nakládka pakárna ale ve finále nemáš kilometry tady más 16tis z toho doma 1 víkend. Jinak zbylé 3 víkandy mě nechali stát někde v čechách abych neměl dietu ale domu daleko. Nedoporučuji nikomu
27.05.2017 / 07:09
Kuli takovejm zmrdů člověk dělá jak debil a nakonec skončí na ulici protože 2měsíce čeká na peníze a pak dostane hovno. Šel jsem k další firmě a ten samý příběh výplata 25-27 jako stebal tak že dalších bezmála 60 dní odjeto a dali mi 16 tis. Takoví dopravce by měli zavírat, zmrdi jsou vysmátý, člověk na ně dělá a nemá ani co žrát.
27.05.2017 / 19:24
Nemůžeš se divit, že jim to prochází.
Když se většina okradených řidičů zmůže tak akorát napsat pár zuřivých řádků na internet. Pokud by se řidiči v obdobných situacích právně bránili, ono by se jim to přestalo vyplácet a přestali by řidiče okrádat.
Vlastě za tento stav můžou řidiči jako ty. Co jen křičí, ale na více se nezmůžou…
Kdo by je asi měl zavírat, když důkazy máš v ruce ty a zřejmě jsi je nikam nepředal, aby to kdokoliv mohl začít vyšetřovat?
28.05.2017 / 07:35
Já to řešim, na kartě mam důkaz kolik jsem kde odjel a jen tak to nenechám.
28.05.2017 / 07:39
Sem to píšu jenom proto aby se další řidiči nenechali nachytat. Od toho ty stránky jsou nee? ale to neznamená že to nebudu řešit dál
28.05.2017 / 09:55
Sibrsibr - opravdu by mě zajímalo:
Co děláš?
Kde děláš?
Za kolik děláš?
Protože ano,je to tady v cz nastaveno špatně,možná i někdo sem tam vyhraje nějaký ten spor o peníze ale troufám si říct že firma podle tvých kritérií která by platila vše a tak jak tu pořád píšeš neexistuje. Ještě jsem o žádné neslyšel ani nečetl. Jestli je tak jsou to pěkní blbci když platí šoférovi 3krát víc za stejnou práci jak nám ostatním blbcům jak nás všechny nazýváš. Jsem zvědav co odpovíš na mé otázky.
28.05.2017 / 11:43
Neodpovi nic,protoze nejezdi nikde.Je to pojistovak a tady dela machra,kdyz sem strka clanky z internetu.
28.05.2017 / 11:49
Marlboro,
Tak to se omlouvám, pokud bude většina řidičů důsledná a budou si právně vymáhat své nároky na doplacení odpracovaných hodin zpětně, tak se podvody zaměstnavatelům přestanou vyplácet.
Třeba mně museli vyplatit několik statisíců za náhrady mezd, několik statisíců na soudních výdajích a prý přes milion na pokutách. Ovšem ostatní řidiči se nechávají okrádat dále. Takže se jim to vyplácí, protože ostatní řidiče za tu dobu okradli o desítky milionů.
Pokud by se soudila většina řidičů obdobně jako já, tak by je to stálo více výdajů, než nakradli. Tedy by to přestali dělat. Ovšem v tomto oboru podvody na řidiče frčí dál. Až se většině řidičů rozsvítí, obdobně jako tobě, tak se to zaměstnavatelům přestane vyplácet a řidiči budou mít opět slušně zaplaceno.
28.05.2017 / 11:55
Hackere,
nikde jsem nepsal, že jsou firmy, kde řidičům nacpou peníze do kapes a budou se předhánět, kdo jim nacpe víc.
Vždy píšu jen o tom, že mzdové nároky za každou odpracovanou hodinu lze vysoudit až tři roky zpětně. Dokázat to daty z karty řidiče. Pokud to řidiči začnou častěji dělat, firmám se nevyplatí k tomu doplácet úroky, soudní výdaje a pokuty od úřadů. Prostě vám začnou řádně platit dle platných zákonů. Což vám udělá větší výplaty i sociální jistoty než máte dnes.
28.05.2017 / 14:14
Sibresibre,
takže jsi zase neodpověděl.Už podruhé. Přečti si znovu můj příspěvek orientovaný na Tebe.Jsou tam 3 otázky. Pokud jsi placený jinak než my blbci tak nebudeš mít problém odpovědět. Jinak sice možná jsi milionář a já Ti to přeju a klidně Ti věřím žes vysoudil co jsi vysoudil ale nejsi zaměstnaný jako řidič. Užbys byl soudama profláklý a nikdo tě nezaměstná.Tak jak to je? Jinak jen rady jak co má kdo dělat tady můžu dávat taky. I když vím že nefungují.
28.05.2017 / 14:18
Mateo,
na rovinu taky už jsem Ti párkrát něco chtěl napsat ale teď vyjímečně s tebou souhlasím.
28.05.2017 / 14:53
No ale muzes napsat cokoliv,nic ti v tom nebrani,tak sup
28.05.2017 / 15:02
Ja s nim souhlasim pomalu ve vsem..
28.05.2017 / 15:02
Mateo momentálně nic nemám ))
28.05.2017 / 15:12
Majar,to asi se sibrem,ze.Ale to je jedno.Hacker,hodne kolegu nechape,ze to co tady predvadi a doporucuje sibr,nikam nevede.A hodne hodne pochybuju,jak tady canca,ze vysoudil miliony.Cesta je uplne nekde jinde
28.05.2017 / 15:28
Na miliony mu prdím. Jen bych znal odpověď na mé otázky. Pokud je to tak jak tady radí tak s tím nebude mít problém. Píše dobře, jen nevím z jaké planety.
28.05.2017 / 19:48
Z jeho popelnice
28.05.2017 / 20:11
Mateo
Nn s tebou..
28.05.2017 / 21:14
Hackere,
Profláknutý soudama jsem a zaměstnaný taky. Nikdy jsem na žádného zaměstnavatele neudělal žádný podfuk. Ani naftu neberu. Jen když chtěl ojebat on mně, tak jsem se vždy soudil. Samozřejmě že mě podfukáři nezaměstnají a já samozřejmě o práci u podfukářů nestojím. Takže když mě někam vezmou, jsem si jistý, že mi zaplatí. Taky pro zaměstnavatele udělám, co můžu v rámci zákonů a on to ví. Zaplatí, co je sjednáno. Jinak je nám oběma jasné, co by následovalo. Jsem zaměstnán u firmy, která na mně nedělá podfuky, takže žádný spor mezi námi není. Z mého pohledu je to zcela normální zaměstnanecký vztah.
Já dělám, co mám a zaměstnavatel mi může věřit. To samé platí naopak…
29.05.2017 / 00:43
Sibřesibře, opět jsi neodpověděl,tudíš já a myslím ne jenom já ti přestávám věřit jediné slovo aje mi to u prdelky stejně tak jako tobě. Jen si z těch tvých vyhýbavých odpovědí uděláme všichni jasno. Tak jak jsem Matea nemusel, tak po přečtení všech tvých přízpěvků ve všech vláknech do kterých jsi přispěl ho začínám chápat . Od teď mi asi nezbyde než tvé přízpěvky taky jen napadat protože do teď jsi nedokázal že se máš líp než my ostatní.Troufám si říct že dnes jsem tě dostal,z čehož nemám ani trochu radost poněvadž jsem si myslel že aspoň v jedné firmě by to mohlo vypadat jinak. Já se mám celkem dost dobře když čtu o většině firem tady ale taky by se mi líbilo brát těch 150 měsíčně dle tvých zákonů.PS: Taky nekradu a taky dělám maximum.Jen každý z nás zřejmě dělá do jiného koryta...
29.05.2017 / 00:48
Sibřesibře myslím že líp bys udělal kdybys tady teda zveřejnil seznam těch podfukářů a těch super firem než psát v každém vlákně rady na které ti každý prdí a které si každý kdo je schopný se tady zaregistrovat najde na Googlu sám.Protože promiň, ale jen tady machruješ jak vysouděnýma milionama až si začínám myslet kde bereš čas na samotné ježdění.A teď v klidu do mě. Nemám problém hodit tady sken výplatní pásky.
29.05.2017 / 16:47
Hackere, ty vůbec nechápeš o co go. Mně je úplně ukradený, zda mi věříš, nebo zda mi věří nějací tví kamarádičkové. Já od tebe nepotřebuji vůbec nic, natož nějakou důvěru. Píšu jen své zkušenosti a případně poradím těm, co se zeptaj.
Tedy těm, co se zeptají na něco ohledně práva a pak jsou schopni si se svými právníky najít vhodné řešení svého problému.
Ty umíš jen napadat zkušenosti jiných, ale sám nic. Zřejmě tě nepřesvědčily ani některé úřední dokumenty, kterými jsem některá svá vlákna, nebo odpovědi doplnil. Tak si to dělej po svém a klidně se s tím svým uměním vychloubej po parkovištích. Mně je to opravdu úplně volný.
Pro lidi tvého typu jsem tady nikdy nic nepsal, ani psát nebudu.
Co já vím, jestli náhodou nejsi nějaký dopravce, co okrádá řidiče a zuří, když se na něj najde metr. Nebo jsi třeba kamarádiček mého bývalého šéfa, který mi musel vyplatit nemalé částky a další moje nároky bude muset doplatit až rozhodnou odvolací soudy.
Věřím, že lidi obdobného typu vůbec nenapadlo, že nějaký řidič vyhraje soudy. Taky je pochopitelné, že dost zuří, když musí tahat peníze ze svých účtů, aby vyrovnali své závazky, vůči nějakému bezvýznamnénu zaměstnanci. Ovšem tak to prostě v životě chodí. Kdo nevěří, může být překvapen.
29.05.2017 / 18:45
Ty jsi komediant sibre.Tvoje zkusenosti.....
29.05.2017 / 19:10
No, něčí zkušenosti to určitě jsou, když jsem k tomu občas přidal i části rozsudků, nebo jiných úředních rozhodnutí. Můžeš si myslet, že jsou to zkušenosti třeba Járy Cimrmana. Není to jedno?
Prostě to v ČR již proběhlo :-)
29.05.2017 / 19:31
A opět se vyhnul odpovědi. A povýšil jsem na dopravce. Já vím vo co go,neboj. Já tě nenapadal,chtěl jsem důkaz a ten ty nemáš takže si piš dál právnické moudra a myslím že pár lidí už si udělalo obrázek jestli jezdíš za statisíce podle zákonů nebo jen kecáš. Mateo tě odhalil už dřív. Je mi jasné že pro mě to nepíšeš protože mě neoblbneš.
29.05.2017 / 19:34
Sibřesibře,
jednoduchá otázka.
Můžeš napsat kde a jako co jsi zaměstnaný? Myslím název firmy a pracovní zařazení jestli už jsem to napsal jednodušeji.
29.05.2017 / 20:17
Tak to jsem zvědavej odpověď.
29.05.2017 / 20:18
Tak to jsem zvědavej na odpověď.
29.05.2017 / 20:18
Hacker, jednoduchá odpověď: Nemám důvod ti to napsat.
Mimoto jsi nějaký zmatený. Nikdy jsem nikde nepsal, že jezdím za statisíce měsíčně. Netuším, jak jsi na takovou hloupost přišel. Zřejmě hulíš dobrý materiál.
Nevím, proč se mi pořád vnucujete s připytomělími otázkami?
Taky se vás na nic neptám.
29.05.2017 / 20:38
bože sibresibre ty jsi debil. Předpokládám že kdybys jezdil a platili ti všechno jak mají jak se chvástáš tak to mmožná jsou statisíce ne? Nemáš důvod mi to napsat protože nejezdíš a jak píše Mateo,jsi jen nějaký pojišťovák nebo něco podobného. Nikdo se ti nevnucuje. Tak neodpovídej vůbec když stejně vždycky napíšeš jen hovna. Mateo omlouvám se ti za to co jsem si o tobě myslel. Mám nového krále a ty nového spojence. Jdu si zahulit )))
29.05.2017 / 22:01
Ja si jdu taky zahulit,
02.06.2017 / 16:59
11.06.2017 / 16:29
Trucker0059 plne s tebou souhlasim.Prave resim to same ze jezdim pod dispecerem ktery svou praci nezvlada a jezdim vecne same ojeby,ale 2 nakladky a 3 vykladky jsem tu jeste nezazi.Jo treba 1 nakladka a 3 vykladky to jo.Dokud tam nedelaly cechry a nedaly mne pod tohoto dispecera tak jsem byl spokojeny.Jenze pod nim vecne v CR za ceske diety a ani km nenjedu abych mnel slusnou vyplatu.Ted mi naplanoval dokonale praci ze jsem zustal vyset venku kdyz jsem mel vikend doma.Sice mne chtel dostat domu jenze na to se mohu vykaslat aby mne celou sobotu nekdo vezl domu a pak cele pondeli k autu zadarmo a bejt doma jen nedeli.V patek jsem nestihnu nalozit a i kdybych stihnu nalozit tak bych stejne nedojel jelikoz mu v jeho poctech asi nerika nic 90hod za 14 dni.Jenze si myslim ze on to moc dobre vedel jen ti byla z jeho strany pomsta ze jsem si stezoval na jeho praci a zadal o jineho dispecera.Musim priznat ze jsem byl v takovem rozpolozeni ze jsem chtel jim tu vyklidit auto a skoncit.Nakonec jsem to rozdychal protoze vedeni nemuze je on je mstivej hajzl.Do te doby dokud jsem se s nim nedohadoval o jeho planovani a priprave prace bylo nejak tak vse v pohode.Jenze jsem se vecne s nim dohadoval ze on dela praco na pul a spatne planuje.Pak jsem se snim dohadoval 2 dny ze mu nejedu do centra Prahy na vykladku bez povoleni ke vjezdu.Jelikoz adresa vykladky byla jinde nez bylo pasano v CMR tak bych to ani neukecal ze tam mam zasobovani.A od te doby to slo do hoven a mstil se.Ted to dovrsil jelikoz jsem mu oznamil.ze s nim odmitam dale spolupracovat.Jeho odpoved byla vase volba ja se podle toho zaridim.Kdbych ho mel po ruce v patek tak bych mu asi rosekal hubu.Je to stesti ze jsem byl 1000km daleko aspon mne ze toho srace nezavrou.
11.06.2017 / 22:26
To tady píšou rumuni nebo co,že se to tak blbě čte???
16.06.2017 / 01:17
Zdravím kolegové chtěl bych se zeptat jaké to je u stebala na pobočce v Ostravě jak a kam se jezdí a jaké se jezdí turnusy popripadne jestli se dá domluvit třeba víkend venku víkend doma nebo každý víkend doma? To asi ne co... Díky
27.06.2017 / 14:05
Nikdo nic? Nějaké aktuální info kdo tam momentálně jezdí :-)
09.07.2017 / 15:06
Pánové vezmu to ve zkratce. Neřeste recenze a u Stebala to zkuste . Možná vám to sedne jako mi . Malé výplaty díky cz diet už nehrozí ( doplácejí dle ujetých km) 11 000 je 45 000 hrubého čistého 40 . 12 000 je 50 a 13500 je 55 . K tom fleetboard nad 9.5 je 3500 prémie . První tři měsíce katastrofa (staré malé auto malevýplaty díky cz dietam ) po ctyrech měsících jsem dostal poslední auto na firmě s největší kabinou když jsem chtěl opět odejít . Kluci kteří chcou pořádně prachy a nemusí být moc doma si určitě přijdou na své ...na automobilce například 13500 za měsíc unedes úplně hravě . Klady ve firmě jsou takové že vše mas na pásce máš svatý klid když děláš svou práci, parkujes kde chceš i doma a když nechceš skoro na firmu do Dubí neobo Ostravy nemusíš. Zatím jsem zažil jen slušné chování ale možná díky tomu ze i ja se chovam slusne. Servis pohoda už jsem zažil že mi přivezli až do Dusseldorfu za pár hodin baterky a já pokračoval dále . Kluci z Čech hodně jezdí víkend doma víkend venku a pak jsou různé turnusy nebo stabilní práce v kolečku . Za 9 měsíců co tam jsem přišlo asi 35 nových aut a má přijít dalších 60 takže kecy od blbcu jak tě nechají jezdit s autem co nebrzdi nejsou na místě protože jen blbec s takovým autem vyjede z placu. Rozhodně Stebal co byl předtím určitě není Stebal současný protože s většinou starých příspěvků nemůžu souhlasit . Dotazy na něco co jsem zapomel zmínit rád odpovím . Jinak díky tomuhle fóru u Stebala jsem ....viděl jsem staré komenty a řekl jsem si že si udelam osobne obrázek jestli firma je tak špatná nebo jestli je pravda co říkají starší šoféři že dneska každý druhý šofér je debil ktery nechce makat a jen nadává a vypadá to spíš na druhou variantu :D no a výplata 20 na úctě a záloha kdykoliv :) cus #LitrVina :D
09.07.2017 / 15:19
A těch pět nákladek a tři vykládky to se mi stalo snad jednou a to tak že naložit třeba vatu a vezeš ji na tři pobočky v Rakousku a pak jsme na dvou místech nakládal automobilku ale z 85% vozím celovozy jedná nakládka jedná vykládka .... Stane se že v Mercedesu vykládat v areálu na 3 pozicích lae nevím jak ostatní já to jako tři vykládky neberu :)
09.07.2017 / 20:00
Martin
Proč je řeč o počtu nakládek a vykládek???
Zákon jasně určuje minimální mzdu za hodinu v prácí a výši cestovních výdajů, které zaměstnavatel musí zaplatit. U řidiče kamionu je to dáno pracovní smlouvou. Při základu 17 tisíc je, za 40 hodin týdně minimálka asi 100 Kč na hodinu. Dále příplatky za noční, svátky…
Když rozvážíš, tak asi pracuješ přes 12 hodin denně. Tedy ti zaměstnavatel musí zaplatit kolem 15 stovek hrubého za den a cestovní výdaje s dietami.
Je ti to málo?
09.07.2017 / 20:36
Sibrsibr
Sorry ale vůbec mě nezajímáš ani ty ani tvé kecy tady. Já tady napsal můj názor na firmu Stebal a vyjadřovat se budu jen k řidičům kteří by tam chtěli nastoupit. Najdi si jine fóra a tam otravuje lidí svýma kecama které nejsou k tématu .
10.07.2017 / 06:52
Martin Pe, vyletěl jsi s ním jak s Jehovistou z baráku ))))
10.07.2017 / 18:12
Martine,
z tvého posledního příspěvku to vypadalo, že si stěžuješ na nízkou mzdu při více nakládkách a vykládkách. Že tam máš výše ještě něco jiného, jsem si nevšimnul.
Začínáš to psát dobře „neřešte recenze s zkuste to. Když ti vyhovuje jezdit od km, tak to je tvoje věc. Ale mnozí řidiči už chtějí mít dobře zaplaceno bez ohledu na počty nakládek a vykládek, čekání a různé prostoje.
V každém případě můžeš příště napsat: Kolik nadšenců to přišlo zkoušet?
Neexistuje pro řidiče dražší způsob získávání zkušeností, než se nechat natahovat tak dlouho, až zjistí, že je to o ničem. Pak jít dál a stěžovat si podobně jako ti co předtím psali recenze.
11.07.2017 / 21:10
Sibr,nenapsal ti snad jasne ty vemeno,at tahnes s tema kecama do hajzlu?
12.07.2017 / 12:14
Přesně tak jsem to napsal a asi neumíš číst protože jsem placení od diet a pokud je kilometrovy paušál větší tak to ještě doplatí. Což je plus a určitě ne věc na stěžovali protože občas za dva dvacet dní ujedes 11 000km a odchazis domu s 45 000 které bys za 20 dní neměl ani na dietách . Ale teď už dej opravdu pokoj.
12.07.2017 / 12:15
Sorry za chyby :)
14.07.2017 / 06:23
No tak nevim rozhoduji se že nastoupím na pobočku v Ostrave. mam vic jak 25 let praxe na kamionu tak bych nerad vlezl nekam kde to nefunguje.Ale příspěvek od Martina je celkem aktualní a doufam ze i pravdivy. Heris
06.08.2017 / 14:40
Martin Pe , ahoj jak je to svolnými víkendy? Prej to není problém a plat min.32.000,- ,jezdí se kolečka ,nějaké izolační vaty,..lehké náklady. Díky za info.
06.08.2017 / 17:40
Jasně jezdí se kolečka pro automobilky tam máš víkendy doma a fix 33tis hrubého plus 3500 za ekonomickou jízdu pokud budeš mít hodnocení za měs. nad 9,5.Kdybys jezdil turnus tak se vozí hodně vata jak jsi zmiňoval a Ontex to jsou lehké náklady,ale také jsem užíval i převozy po ČR tvárnice 23tun po okreskách.Aby neměl po prázdnu přejezd 180km není pravilo že se jezdí jen lehké.Mám zkušenost s tím že jsem vyložil železo uklidil kurty a hned je zase tahal ven protože jsem nakládal papír nebo nějaké jiné těžké.Nevybereš si co budeš vozit.Jinak co píše Martin pe tak to je pravda za 11 tis km máš 45 tis hrubého plus 3500 pokud budě mít hodnocení nad 9,5 za měsíc.Co více dodat 12tis km =50 tis a 13500km =55tis samozřejmě pus 3500 když budeš mít hodnocení nad 9,5
23.09.2017 / 20:54
Mistře DAMOND
Vaše jméno zde zveřejnovat nebudu ale - pokud máte jakýkoliv problém - není nic jednodušího než zamnou přijít osobně a ne jen škemrat u Migla a brečet na webech.. Nemám sebemenší problém si cokoliv vyříkat jak na chodbě tak před závorou a u vás už vůbec ne!
Člověk co nepochopí , že kolikrát je obj. typu vykládka dle CMR by se měl hodně zamyslet! A je to jediná práce jak vás dostat domu!
Pokud máte problém není problém zařídit 1 týden práce dole... Dostane pro začátek 10 aut a starejte se!
Nehodlám se tu ukrývat za anonymní NICK jako vy.
Váš velký problém byl v tom , že neumíte situaci řešit HNED! , ale řešíte ji až na místě a není prostor na cokoliv... Kdybyste nebyl tak pasivní vše šlo vyřešit okamžitě , ale vaše tupost vám to neumožnuje!
30Minut před váma tam skladalo jiné auto a šofer tam mohl zajet i s vašim autem! Vy ale raději stojíte a čekáte až se po vás bude někdo shanět a pak řeknete , že nikam nejedete , že je tam zákaz!
Za mě jste dobrý řidič , ale nahoru se vám toho moc od BOHA nedostalo..
Já se vám mstít určitě za nic nemusím - to vy se mstíte sám sobě v podobě neustálého fnukání.
Vybral jste si povolování v dopravě tak se k tomu musíte hold nějak postavit!
Já opravdu nemám čas řešit každý den 1h fnuknu co nedokáže řešit problém s předstihem(pokud to jde).
Abych odbočil - Nebudu se vyjadřovat jaký Stebal je nebo není..... Z mé strany se řidičum snažim vyhovět , ale také po mě zezhora šlapou a to i tak , že tento víkend jeden řidič nedojel domu kvůli 90tce z lokace do , které jsem ho odmítl poslat , ale bylo mi to nařízeno!Nebo na celej minulej týden poslat jedno auto na SK-CZ ,ikdyž každej věděl že najede prd KM a dieta taky naprd....
Zákazník je zákazník a pokud není jiná možnost tak neni.
At už jsem měl na starost kohokoliv a nebyl semnou spokojen měl možnost přejít jinam. Za celou dobu co u Stebalu jsem to byl 1 jediný člověk!Hádejte kdo.Naopak... Odmítam lidi protože mám plný stav.
Je potřeba si uvědomit , že já ani ostatní dispečeři nejsou BOHOVÉ a ani nemají konečné slovo kam auto pojede! a pokud se někde objednávka zruší, posune, změní tak je to potřeba řešit a kvůli jednomu nákladu se pak musí přeházet třeba i 3-5 aut!
Jeden nenaložíte nebo nesložíte v čas a vzniká občas velký problém.
Ke STEBALU já za sebe napíšu
23.09.2017 / 20:55
Ke STEBALU já za sebe napíšu jediné - výplata v čas na učtu , Tankování na karty - řidič nemusi vozit hotovost , nikdo nikomu nenařizuje přejetí AETRU , možnost si vybrat co budete jezdit.
Přeji krásný víkend
23.09.2017 / 21:32
Pane Schiller,neznam vasi fa ani vas,ale jste podle toho co pisete,clovek,ktery o tom neco zna a je to presne tak.Preju krasny den
24.09.2017 / 17:45
Pane Schillere, sice Vás ani firmu neznám, ale děláte si tady pěknou vizitku. Řešíte problémy s řidiči "před závorou" jako opravdu? To je celkem smutná reprezentace firmy Stebal.
Nikoho se nechci zastávat, ale pokud si dohodnete vykládku v centru Prahy musíte si zařídit i povolení k vjezdu.
A výplata včas na účtu a dodržovaní aetru je snad samozřejmost ne? :)
29.11.2017 / 21:34
Ja skusenost z fa.stebal mam a opravdu nic pekneho.
07.02.2018 / 12:01
Tak se podělím o svou zkušenost. V říjnu 2017 jsem se nechal zaměstnat u firmy Stebal. Prvně se mě ptali, jakou chci výši platu. Domluvili jsme se na 14 tisících. Potřebuji nízký základ, hlavně kvůli alimentům. Při nástupu jsem dostal asi 2cm štos papírů, mezi kterými byl papír o systému odměňování. Pokud najedete pod 10 tisíc, náleží vám určitá částka. o se zvyšuje podle najetých Km. Ok, bral jsem to tedy tak, že mám základní plat 14 tisíc a zbytek budu mít diety, které si vyjezdím. Dostal jsem auto. Zkušební jízda ani nic takového nikdo po mě nechtěl. U tohoto auta jsem za jízdy zjistil, že bylo bourané, ale opravené tak, že do něj zatékalo dvěma místy. No závad na autě jsem našel mnohem víc. Po příjezdu na firmu jsem zajel do dílen a po sdělení pár závad, kdy mi bylo na každou odpovězeno"To dělá na všech", jsem dílnu opustil. Některé závady jsem si tedy odstranil sám. Nakládky nebyly špatné, většinou se vozila vata a polystyren. Jenže když jsem dojel v pátek dopoledne do Itálie na vykládku, dispo pro mě neměla další práci. Zaparkoval jsem tedy na první parkoviště. Tam jsem strávil tři dny. Až v pondělí ve 14 hodin mi teprve našla další práci. Při takových zdrženích nemáte šanci najet nějaké kilometry. Celkem jsem najel za měsíc pod 10 tisíc a podle toho vypadala výplata. Po měsíci mi bylo přiděleno jiné auto. Už mělo vzadu vrata. Jenže to hovado, co v tom jezdilo, toho bych přetáhnul holí! V autě neskutečný bordel, ve spárách vylité cosi, co lepilo, na zadní stěně nad postelí stříkanec asi nějakého guláše, sedačka propálená od vajglu... Přístrojovka hrála barevnou hudbu. Hlavně žárovky. Nefunkční žaluzie na chladiči a tak... Opět jsem navštívil servis a opět stejná odpověď. To dělá všem. Tak jsem se kouknul na žaluzii. Stačilo porovnat gumičky, které se překrývaly. Poté vyměnit pojistku a bylo vyřešeno. No servis je tam asi jen na to, aby se někde daly utratit peníze... Asi jich má Stebal dost. Tentokrát jsem se snažil honit víc dispo. V kamionu jsem byl celý měsíc až do posledního. Honil jsem to, jako nadmutou kozu a povedlo se mi najet 12500 Km. To už prý mám jistých 50 tisíc. Ano. Ale všechno, co bylo nad oněch 14 tisíc, tak bylo v odměnách, tudíž zdaněno. Takže na výplatu zase radši ani nekoukat... Prosinec už se nesl v duchu, že to tu ukončím. Práci jsem ale odváděl myslím slušnou. Za první týden jsem najel 3800 Km. ale potom zase problémy
07.02.2018 / 12:06
s dispo. Do firmy nastoupil nováček, tak jsem se ho ujal, bo jel stejnou trasu jako já. Do Slovinska. Den předem jsem dispečerce oznámil čas na vykládce. Tři hodiny opět. Hodinu před znovu. Přijel jsem v 10:00 na vykládku a ona nebyla schopna mi říct, jestli tam budu i nakládat, což v 50% bylo. To se totiž musí na jiné parkoviště, kde se musíte nabukovat. Složili jsme oba a odjeli na to druhé parkoviště. Pořád nic. Jelikož jsme měli výkon do 15:30 a parkoviště je tam pouze do 18 hodin, museli jsme oba přeparkovat k obchoďáku. Tam jsme nakonec zkejsli tři dny, než dispečerka sehnala jednu nakládku do CZ. Bylo před svátkama, tak kolega nechal auto u obchoďáku a jel se mnou. Po tom, co jsem viděl na účtu za listopad, už jsem byl rozhodnutý, že skončím. Navíc, když mi byla stržena nějaká částka a nikdo mi nedokázal říct za co. Hlavní technik byl radši na dovolené, jinak by asi dostal po hubě. Prý to bylo ještě za první auto, které jsem měl. To auto jsem vrátil po měsíci v lepším stavu, než jsem ho přebral. Stejně mi nikdo neřekl, co jsem provedl. Nebyla to žádná horentní suma, jen 660,-Kč, ale jde o princip. Na firmu jsme dojeli 22.12. Na firmě byly dvě auta zbořený od mostů... Jedno převrácené na bok. To se musí vyplatit brát ukrajince, které houfně nabírají... S jedním jsem nakládal na Slovensku. Měli jsme stejnou trasu, cca 300Km. On nakládal přede mnou, já byl na vykládce dřív a měl jsem o cca 60 Km najeto míň Ten pitomec zabloudil v Brně, dvakrát ho objel dokola a najel o 60 Km víc. A nikomu to nevadilo... Vyklidil jsem auto a oznámil dispečerce, že už se s největší pravděpodobností nevrátím. Mezi svátkama jsme si ještě volali a já jí potvrdil, že se tam už nevrátím, dokud jsem ve zkušební době. Papír o výstupu mi prý pošlou spolu se zápočťákem. Třikrát týdně minimálně jsem to urgoval a papíry mi poslali až 2.2.2018!!! Víc než po měsíci. Jaké bylo ale překvapení, když jsem spatřil částku, která mi přistála za měsíc prosinec... Celých 16 tisíc korun českých... :-) Jen mě to utvrdilo, že se k volantu natrvalo nevrátím. Maximálně se občas svézt jako výpomoc a stačí. Se mnou tam končili další tři. Ještě jsem komunikoval s jedním, který byl ny neschopence a taky už se tam nevrátil. Minulý týden skončil i kolega nováček, co se mnou jel tu jednu otočku. Houfně nabírají Ukrajince a naši odtud houfně prchají. Tak asi takto moje zkušenost.
07.02.2018 / 12:46
Vozil jsem u rakouské firmy vaty a polystyreny a firma Stebal,Kareka a Nothegger mají hlavní podíl na rozjebání cen u rakouských a bavorských výrobcu izolačních vat a polystyrenu.,,Dekuji a chce se mi z nich zároven blejt".
kolomaznik
(-neregistrovaný-)
07.02.2018 / 21:24
Potkával jsem je někdy na Slovensku při cestě do Maďarska.. Viděl jsem jen dva co mě předjížděli s těmi obojžívelníky co mají v zadu plachty.. Vzadu jim plachta vlála jak cikánskýmu povozu při kočovné cestě napříč SK. Návěsi s plachtou jsem u nich neviděl.
01.03.2018 / 16:51
Zdravím Pánové.
Mám nastoupit na stabilku s parkováním v Chomutově - automobilka asi. :D
Nějaký poznatky? Rady? Plat - plat reálný. Nějaký srážky nesmyslný. Se všema informace sem, budu vděčný díky moc.
01.03.2018 / 18:40
Zrovna nedávno jsem se bavil s vrátnou v aah Zákupy a říkala, že když přijede Stebal je to na 90% ukrajinec. To o něčem vypovídá. Ale osobní zkušenost nemám.
kolomaznik
(-neregistrovaný-)
01.03.2018 / 20:08
Rady? Asi se začni učit základy Ukrajinského jazyka.
02.03.2018 / 16:04
Někdo kdo tam teď dělá? A hodil by info?
18.03.2018 / 21:56
Majkman, přečti si mou zkučenost před třemi měsíci. Stebal nebrat ani omylem! Kdyžtak můžeš brnknout na 739071194
02.09.2018 / 00:22
Panové kdo chce do stebala tak se učte rusky
25.08.2019 / 22:57
Hooryn
Takových posluchačů naví je ;-)
A někteří pro jistotu vlastní na okně 2 i 3, asi kdyby se jedna spletla .... :-D
IQ je na dobré úrovni, když chceš něco většího nacpat za každou cenu do menšího v jakékoliv podobě ;-)