VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire Napoleon
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
29.12.2013 / 23:53

Co vše je potřeba

Co vše je potřeba

Ahoj kamioňáci,
už delší dobu se zajímám o tuto práci, ale chtěl bych tak shrnout, co všechno je vlastně k této práci potřeba ? A jaká je současná situace, bude hůř, líp ?
Za každou radu budu vděčný.

Zakladatel: Rostack 

keduler
30.12.2013 / 09:54
Asi by jsi měl ze všeho nejdříve pouvažovat (uvést), co jseš schopen a ochoten investovat či přímo obětovat - a to ať už časově či finančně, případně co už máš? Jestli chceš jezdit malým nebo velkým autem a zda chceš točit VKD okolo komína, VKD v rámci republiky nebo MKD? Jinak je celkem jasné, že k tomu potřebuješ řidičák patřičných skupin + pro jízdy v rámci ČR Profesní průkaz a k tomu naléžející osvědčení a doklady (Psychologické vyšetření, zdravotní osvědčení, digi kartu a případně i nějaká další podle druhu řízení které by jsi chtěl jezdit). Ceny a časy, které tomu budeš muset věnovat si nejlépe najdeš sám v rámci svého bydliště, protože se mírně liší podle regionu.
A to jestli bude v autodopravě hůře či lépe by jsi se měl zeptat spíše na nějakém fóru pánu politiků.... Ale většina obyčejných lidí Ti asi řekne, že v tomto Absurdistánu budeme všichni rádi, když bude alespoň stejně a ne hůř, a to samozřejmě nejen v autodopravě...

Máca86
30.12.2013 / 20:39
Myslím,že bys pro tuhle práci měl mít i trochu patřičné vlohy a mělo by tě to bavit,protože v dnešní době jsou to tvrdě vydělaný peníze a čas co na tom strávíš ti nikdo nazaplatí.

Máca86
30.12.2013 / 20:44
Znám kluky co začli jezdit jen aby zamachrovali,že říděj velký auto a přitom bez navigace netrefí z Prahy do Plzně,já na navigaci nikdy nespoléhám,už jen proto že se né vždy dá věřit že tě vede správně a hlavně mám radši když sám vím kam jedu.Začínal jsem jezdit zahraničí ještě podle mapy bez navigace a naučil se orientovat a jezdit podle sebe.Dne navigaci používám několik let a určitě hlavně ve městech je to pomůcka,že nikde nebloudíš (většinou),ale říkám před cestou se podívat do mapy ať víš kam vlastně jedeš.

GothicAngel.cz
31.12.2013 / 04:50
joo ideály :) kdyš přišel můj mladej že pak pude taky jezdit ( asi si chtěl šplhnout ) odpověděl jsem mu že mu rači nohy přerazim než abych ho u toho vyděl.

GPS krásný ale několikrát se přesvědčíš že dokážou i lhát a muže bejt i za 12litrů a máš chut ji rozkopnout upřímě neni nadto obětovat trochu toho času a kouknout se kam a kudy pojedeš zapřemejšlet a i se pozeptat ( zeptání nic nestojí a třeba se i dozvíš kde se supr nadlábneš) ono nejkradčí někdy neznamená nejlevnější ale učenej znebe nespad a chybama se člověk učí taky sem na ukrajině blbě odbočil v mapě se to tvářilo jako první třída a byly to mé tvrdě vydělané 3 hodiny na polní cestě uprostřed lesa a začalo se stmívat ale dojel sem :D
nedílnou součástí je také vybava řidiče hlavně v zimě uvydíš po čase sám že slušivé oblečky nažehlený některých řidičů nenahradí jégrovo prádlo slušivé bufy kulicha až po ramena a hubertus vřele doporučuji při výměně pneu při -35 machrovat se dá vlétě v zimě jde o zdraví v 40 na mě vspomeneš pokaždé co budeš narovnávat hřbet.
auto nesčeslně krát jsem se setkal s kecama mám rampu od šéfa mám poklice od šéfa a další upřímě je mi buřt včem jedu hlavně když PRAVYDELNĚ A V PLNÉ VÍŠI chrastěj prachy na mém účtu proto tuhle profesi děláme abych platil za to že mohu jezdit ven a machrovat že mám podprdelý velké auto to si rači zaplatim dovču a z velkého auta zachvylku chytneš vstek ( VELKÉ AUTO = VELKÉ PROBLÉMY )

mužu ti říct že spousta šoférů co může dělat něco jiného ti řekne doplatím ( lízing, hypotéku, půjčku ) a jdu rači dělat něco jiného za tu almužnu takovou zodpovědnost a deného riskování krimánálu to už nestojí.

nechci radit nebo bejt chytrej nato je tu jinejch dost ale vyskoušet doplatit a pryč neš tě to semele
omlouvám se za chyby ted sem dorazil z luxu a pudu chrnět sem totál

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp