VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
STANDEFORD CAFÉ
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
greenhorn
10.06.2017 / 16:21
Ahoj.
Jsem na novým autě (Daf xf 105/510, euro6). Koupil jsem v Německu vzduchovou pistoli vč, téčka. Hadice nejde nasadit do vývodu zezadu za sedadlem řidiče. Mám prý rozříznout přívod tlakového vzduchu a nasadit tam to téčko, ale jednak nevím jak se pod sedačku řidiče k té hadici dostanu, a taky mám strach abych něco definitivně nezkurvil, něco jsem slyšel o jiným průměru hadice a tak. Můžete někdo poradit jak na to?
i po dvou letech na mkd jsem greenhorn, furt je něco poprvé co neumím.
Díky.

Sails
10.06.2017 / 19:15
Nevím teda jak to tam je, ale mám hadici napojenou pod plastem vedle těsnění dveří, nekoukal jsem na to tak víc neporadím, udělali mi to tak na servisu.

greenhorn
10.12.2017 / 19:26
Čau chlapi.
Daf xf 105/510, euro6. Jak vypnu adaptivní tempomat abych jel dál jen na tempomat? Když sněží mokrej sníh, zalepí se mi snímač vzdálenosti na masce a tempomat se vypne a jedu jen na pedál. Po hodině mám nohu dřevěnou. Jde ten snímač nějak vypnout abych jel dál na tempomat a nemusel furt držet nohu na plynu?
Když sněží tak i když to očistím za chvíli je to to samý.

(-deaktivovaný profil-)
10.12.2017 / 20:49
http://www.youtube.com/watch?v=8wtdHnvLui0

Adaptive Cruise Controll OFF ,0:40 :)

greenhorn
12.12.2017 / 20:15
Jj, dík.Já už to vyvinul. Cestou přes Belgii nechutně sněžilo, tak jsem mačkal až jsem na to přišel.

greenhorn
03.09.2018 / 13:23
Ahoj, už jste si někdo u tohoto tahače zařadili zpátečku (velké R) v plné jízdě 85kmh? Já už dvakrát.
Stane se to poměrně jednoduše. Vytahnes si z té šachty na láhve za pravou rukou plnou láhev pití a držíš ji za hrdlo. Bimcne do voliče rychlostí a přepne ho na R. On je chytrej a začne pipat, tu zpátečku nezaradi. Naštěstí.
Dobrej dolet.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp