VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Ashford
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
30.04.2019 / 21:35

Právní pomoc

Právní pomoc

Ahoj kolegové,
Prosím můžete někdo doporučit právníka na pracovněprávní vztahy. Nejlépe Jižní Čechy. Děkuji za pomoc.

Zakladatel: Barva 

nicky
01.05.2019 / 10:11
Nač hledáš právníka, který bude nekřesťansky drahý a výsledek nejistý? Při zastupování při pracovněprávních vztazích není třeba advokáta, ale stačí zmocněnec s plnou mocí.
A pro tyto případy tady máme Odborníka na pracovněprávní vztahy. Stačí ho jen oslovit, nastíninit mu svůj problém, zaslat mu pár dokumentů a budeš bez veškerých pracovněprávních problémů a navíc Tvůj zaměstnavatel bude dlouhá léta litovat dne, kdy Tě zaměstnal. Kontroly si u něj budou podávat ruce a až skončí, tak, dle výsledku těchto kontrol, Ti náš Odborník vypracuje i žalobu, se kterou se nedá prohrát. Odborník za Tebe vše vyřeší k Tvé maximální spokojenosti. Má jen jedinou podmínku: Musíš být pojištěn u pojišťovny DAS a tato pojišťovna musí být Tvému případu příznivě nakloněna.
Není sice od Českých Budějovic, ale dnes 400 km vzdálenosti nic neznamená. A navíc, jako bonus, on své služby poskytuje naprosto nezištně!
Stačí nahlédnout na tomto foru do jeho složky a musí Ti být jasné, že nikoho lepšího v celé republice neseženeš. A pokud by jsi ho nechtěl obtěžovat, v té jeho složce najdeš vše potřebné ke zdárnému vyřešení svého problému, tedy,pokud jsi chápavý a umíš číst mezi řádky, ale určitě tam je napsané vše, alespoň do této doby každý, kdo tam něco hledal, to tam, dle slov našeho Odborníka, našel.
Tak směle do toho, ať tady máme další úspěšný případ, kdy někdo zamává se svým zaměstnavatelem!
A kdyby se to nepovedlo, tak nevěš hlavu, někdy se to nepovede a v každé kauze musí někdo prohrát.

nicky
01.05.2019 / 10:24
Oprava:
Místo nastíninit jsem chtěl napsat jen nastínit a rovněž je mně známo, že za interpunkčním znaménkem (čárka) za slovem se dělá mezera v každém případě, nejenom občas.
Omlouvám se, bylo to způsobeno mojí nepozorností a nepřečtením textu před odesláním....

tyrak
01.05.2019 / 15:53
nicky má pravdu D.A.S je opravdu pro tvůj případ nejlepší a nejlevnější.Ale musíš s daskou uzavřít smlouvu na zastupování v pracovně právních vztazích.Mám snimi osobní zkušenosti v kauze s LKW Augustin.Sice mi tenkrát vyplatil jen 30000kč ale zaplať za ně bůh.Pracoval jsem u nich jen asi necelý půlrok.

tyrak
01.05.2019 / 16:00
Ještě doplním,určitě máš někde poblíž dýlera od D.A.S.Zjisti si ho zavolej mu on přijede s tebou sepsat smlouvu a pak pojistnou událost.Nebude to záležitost jen na14 dní,ale zaplatíš jen za uzavření smlouvy,to on ti už vysvětlí.Nenech se zbytečně dotlačit k podepsání ochrany na další věci.

tyrak
01.05.2019 / 16:01
Taky oprava ode mne je to pro Brvu.

tyrak
01.05.2019 / 16:01
Ne pro Barvu

nicky
01.05.2019 / 17:56
tyrak.
Pravděpodobně tlačíš Barvu do pojistného podvodu. Já bych byl opatrný, dnes už to mají všechny pojišťovny docela ošetřené. Ale třeba Barva má už to pojištění uzavřené ještě před tím, než nastala pojistná událost a pak je vše v pořádku.
Já nejsem rozhodně odborník na pojišťovnu DAS a ani jejich příznivec, na to jsou tady jiní. Ti se určitě brzo ozvou a vysvětlí jak to je doopravdy a mé laické názory dokonale rozbijí. Ale tak už to chodí a já jsem připraven nést následky.

Barva
01.05.2019 / 18:15
Děkuji za pomoc. Problém je v tom, že do sporu půjdu proti firmě. Firma má DAS ochranu.

sibrsibr
01.05.2019 / 22:38
Barva odpověděl jsem ti zde, protože tam máš i jiné názory. Sám si vyber, čemu věříš: http://kamionaci.com/?forum=3683

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp