VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Motorest u Nováků
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
20.01.2020 / 13:53

Dotaz na práci Kroměříž a okolí.

Dotaz na práci Kroměříž a okolí.

Dobrý den. Chci se zeptat, ke které firmě v Kroměříži jít a najít. Slyšel jsem, že v okolí Kroměříže nejsou moc dobre firmy. Většinou slybotechny, neplatiči rád....Tímto vás žádám o radu kde se případně zeptat. Děkuji a hezký den

Zakladatel: Frantakouzelnik 

jozin
21.01.2020 / 20:50
yvete camion ti nepracuje proč třeba?

dami0001
22.01.2020 / 02:24
jozin: můžeš mi to přeložit do češtiny. Díky :-)

MarekN
22.01.2020 / 06:44
Ja bych chtel prelozit do cestiny jak jozina,tak frantukouzelnika.

Frantakouzelnik
22.01.2020 / 18:38
Dobrý den. Chci se zeptat, ke které firmě v Kroměříži jít a najít slušnou firmu. Slyšel jsem, že v okolí Kroměříže nejsou moc dobre firmy. Většinou slibotechny, neplatiči atd....Tímto vás žádám o radu kde se případně zeptat. Děkuji a hezký den

MarekN
22.01.2020 / 20:43
Nevim,nejvetsi firma je tam Vodica a nikde jsem tu nevidel zadny negativa na nej,takze si myslim,ze to spatny nebude,ale z vlastni zkusenosti nevim,jen od znamych. Dole za technickyma sluzbama smerem na Plesovec.

jozin
22.01.2020 / 21:03
Gugluj a nestresuj.Yvete je název.

sibrsibr
23.01.2020 / 06:12
Kdo neví co chce, narazí při podobném vyptávaní na slibotechny a neplatiče všude. Nejen kolem Kroměříže.
Jak popsali kluci tady: http://kamionaci.com/?forum=3880

jozin
23.01.2020 / 18:01
Zmíněný Světě potkávání u nás v servisu nebo na nakládce.Jezdi jen Španělsko, Portugalsko,tudíž se doma určitě každý víkend neobjevis.Kdyz jen do Porta jedeš 5 dní jen směrem tam.Auta mají pěkné,nemyslim to zmalovani tomu moc nefandim ale zbytek hraje větší roly,myslím tím pneu,motor atd.Zadarmo to řidiči určitě nedělají,od pohledu to nejsou žádné špíny.Udivuje mě jak se někdo ptá jak dítě věčně,stačí se jen koukat kolem sebe.

jozin
23.01.2020 / 18:02
Zmíněný Světě potkávání u nás v servisu nebo na nakládce.Jezdi jen Španělsko, Portugalsko,tudíž se doma určitě každý víkend neobjevis.Kdyz jen do Porta jedeš 5 dní jen směrem tam.Auta mají pěkné,nemyslim to zmalovani tomu moc nefandim ale zbytek hraje větší roly,myslím tím pneu,motor atd.Zadarmo to řidiči určitě nedělají,od pohledu to nejsou žádné špíny.Udivuje mě jak se někdo ptá jak dítě věčně,stačí se jen koukat kolem sebe.

jozin
23.01.2020 / 18:03
Mělo to být zmíněný Yvete,přeskočilo to,.

MarekN
23.01.2020 / 19:34
By me zajimalo,jestli sef je zenska. Yvette

chiquitita
23.01.2020 / 20:28
Ne, šéf je muž

Frantakouzelnik
28.01.2020 / 23:37
Moje zkušenost je taková, že už jsem tam v jedné firmě byl. Že začátku celkem dobrý. Tak jako to je všude. Řekneme, že po roce to začala být tragédie. Celou dobu jste si dělali svou práci, ale ono se jim to zdálo málo. To nebyla kamionva firma, ale letecká. Byli tam i takový co neměli problém jezdit na druhou kartu. Nevím. Ale ta doba kdy se jezdilo na druhé karty, magnety už je vážně pryč. Tak ať si to ty firmy uvedomi a nechtějí dělat psi kousky.

sibrsibr
29.01.2020 / 07:54
Neexistuje žádná doba, kdy se jezdí, nebo nejezdí na druhé karty, magnety…
Možná jsi tak kdysi jezdil. Možná ses již změnil.
Ale pořád existují řidiči, kteří právě nyní prožívají svoji dobu, kdy tak jezdí…
Jde jen o to, zda lze sehnat řidiče, kteří to dělají, nebo je sehnat nelze…
Je to tedy hlavně o řidičích a jejich inteligenci. Firmy a doby jsou stále stejné...

Frantakouzelnik
02.02.2020 / 11:23
Firmy jsou stále stejne ???? A jak je vidět, tak takový řídící stále jsou. Ještě teď mají nekteri hnědé usi. Ono by stačilo začít udávat takové řidiče co si nedají říct. A pcr by mela dávat za to 150k pokutu a bez papíru na 5-10let. Myslim, ze po takove pauze a pokute by to uz nikdo neudělal. Jinak já nejsem a nikdy jsem nebyl zastánce druhých karet. Nikdy Ti to nikdo nezaplatí, tak proč to vůbec začít dělat.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp