VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Béziers Montblanc Sud
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
06.02.2020 / 10:05

HLEDÁM SLUŠNOU FIRMU

HLEDÁM SLUŠNOU FIRMU

Zdravím všechny řidiče a řidičky.
Chtěl bych vás touto cestou poprosit o radu, nebo doporučení slušné firmy. Hledám práci na C+E, všechny papíry a formality samozřejmostí stejně jako praxe (MKD plachta, tandem i návěs, sklopka, podval)... s platem 50 000 plus. Chceme rekonstruovat a nechcem si půjčovat, tak to chci nasetrit a dělat postupně..
Děkuji za odpovědi a hezký den Vraťa

Zakladatel: The Dog 

Rotaran
06.02.2020 / 11:37
Kterákoliv firma v Německu nebo Rakousku. U nás takovou budeš hledat těžko .

San Pedro
06.02.2020 / 12:10
Dvě karty a máš to i v CZ.....

The Dog
06.02.2020 / 14:10
Na dvě karty nebo přes aetr nejezdím a pokud je to fakt že bez toho tady nenajdeš firmu tak je to hodně smutný.. Máte někdo zkušenost s německou firmou alwin Mayer? Možná je někde vlákno, viděl jsem teď inzerát...

D/r/iver
06.02.2020 / 17:21
The Dog
Alwin Mayer mívá často inzerát i tady..Slibují hory doly,ale asi bude něco špatně,když se to pořád opakuje.Dej si do vyhledávače tady vpravo nad fotkou a uvidíš,co ti vyjede.Nebo si otevři všechny fora a podle abecedy najdi požadované,kliknutím se otevře,co se tu k tomu psalo..

rochuss
06.02.2020 / 17:42
Párkrát jsem se s nima bavil na Rockwoolu v Neuburgu/Donau, dost jezdili po stavbách vaty, polystyreny,nonstop provozy.Tyhle firmy jsou o tom,že jim udeláš plno vykládek a pak ještě šviháš odpoledne naložit,nebo nakládáš ve 3h ráno po 9h pauze.Proste absolutní stress,pořád absolutne využitý pokud možno bez 11h pauz.Nemci tyhle sr.čky delat nechtejí.Ale okolo 2000€ si asi vydeláš a o víkendu toho moc doma asi nenaděláš

The Dog
06.02.2020 / 18:07
Díky za info chlapy, nemáte pro mě nějakou firmu na doporučení?
Nemyslel jsem že to bude takový oříšek najít spolehlivou firmu... Šel bych do svoji bývalé firmy, ale platí od kilometru a hlavně se z toho stal pruchodak, teď tam má nějaké belorusy, snad makedonce a podobně, tak tam už nechci...

koras
06.02.2020 / 18:57
Většinou lafeťáci nabízejí tyto peníze. Inzeráty jsou, Asbena trans vůbec neznám ale píšou 70tis +, Mosolf 50tis +diety, Turinsky 50tis+,ale za jakou cenu to je, asi 30dni v ty pidi boudě a lítat a lítat. Znám nějaký kluky z Litry, tak říkali co jízda to škodní událost. Pokud vozej nový auta. Hold prodejci taky šetřej. A proč to nehodí zase dopravce.

The Dog
06.02.2020 / 20:25
Tu asbenu jsem taky viděl, ale nezdá se mi tech 70+...
Turinsky a mosolf, ti všichni mají jak píšeš mini kabiny a já mám dva metry a nejsem zrovna jak proutek ????

koras
06.02.2020 / 20:46
Chápu, já bych to taky nedal.

The Dog
06.02.2020 / 21:21
Tak třeba někdo poradí :-)

D/r/iver
06.02.2020 / 21:51
The Dog
Hodně záleží,jak daleko jsi chotný a schopný dojíždět za slušně placenou prací..

The Dog
06.02.2020 / 22:05
Žádná dálka pro mě není překážkou pokud to bude dobré placené!!! Musí se to vyplatit ta dálka... :-)

D/r/iver
06.02.2020 / 22:30
Tak potom hledej v D a raději v bývalé BRD,...i když tvrdí,že mezi bývalým DDR a BRD není rozdíl,není to pravda...Je tam hodně znatelný rozdíl v platech..jinak by bývalý dederoni nejezdili dělat do bavor a ostatních bývalých západních spolkových republik..

rochuss
06.02.2020 / 23:11
Pravděpodobně ti všude dají ze začátku ve zkuš.dobe trochu lepší práci a peníze,abys jim hned neutekl. A neco ti nakecají.A pak se to zhorší.A když jim s tim budeš chtít seknout, tak si nechat v záloze CMR a dodáky,abys nebyl okradený o posl.výplatu.A shovávat si od všeho kopie a data.Podnikatelé jsou většinou všude stejný xindl a západ už většinu východních manýrú přebral. Už se to vlastně liší asi jen tak o 400-600€/měsíc ve výplatě.

Maxák
07.02.2020 / 07:51
V Germánii je mrak hajzlů,jako všude jinde.Jediné společné je to,že se všude vesměs dělá od pondělí do pátku.Čím dál od hranic,že jsou lepší prachy,na to zapomeň.Dělal jsem na Heilbronu a bral jsem tam o skoro 450e míň,než tady v Bayernu.Pokud alespoň trochu mluvíš germánsky,tak zkus nějakou stavební firmu v Bavorsku.Ty končí jednou za 14 dnů ve čtvrtek,prac.doba 12h,hodina na oběd,ubytování,denně teplá sprcha atd.Jediné mínus je,že tě v půli prosince vykopnou a zase ti zavolají koncem února.To můžeš vesele rekonstruovat,nebo to někde přežít.Rada zní:Pokud stav.firma,tak velká.Žádnej pseudo stavitel,co má +- 3lidi.Hledají se lidi na sklápěčky,dempry,válce atd.Není to nic težkého.Přeji Hodně zdaru.

koras
07.02.2020 / 08:00
Jak píše rochuss, je to všude stejný. Jak jsem psal kam stoupí Ro noha ale i Pl tam deset let tráva neroste. Ale záleží jak jsi vybavenej jazykově. Pokud mluvíš plyně fr tak bych se pohlédl švajc, ale tam je to trochu složitější. Ono i samotná fr je lepší akorát oni moc mezinárodku nejezdí, to odtaháme mi a jiné pořádné státy EU. Hodně finančně zajímavé je Norsko, tam stačí angličtina , ale musíš najít fa kde jsou jen Norové a těch bohužel taky moc není. Nebo ať poradi mateo někam za louži. Možnosti je hromada, záleží jen na tobě a jak jsi vybaven jazykově. Tak ať něco najdeš, sorry že to jsou jen planty a nic konkrétního.

The Dog
07.02.2020 / 08:49
Díky pánové za názory, člověk si rád počte.
Dříve jsem jezdil max víkend doma, víkend venku, později jsem to vychytal že jsem byl každý víkend doma. Někam za louži, to už je daleko.
Co se týče němčiny tak jsem na tom tak A2, nic moc...
Tak pořád čekám na někoho kdo mě spasí :-D
Jako inzeráty jsou, píšou že dají 50 i více, ale nenajdeš žádnou recenzi na ně, nic... Tak ty obavy jsou na místě, nechci nastoupit k někomu a za měsíc zase jinam atd...

rochuss
07.02.2020 / 14:21
Tak jestli jsi ženatý tak bys mel všude jít na tech 2000-2400€ netto,svobodný tak o 200-250 méně,ale zase na konci roku by ti mohli více vrátit z daní.Je už 9 let dovoleno pracovat v EU a za tu dobu je to už dobře zprasené,zčechizované,ale co je horší,zpolakizované a zrumunizované, jak tady kluci píšou.Dobré,rozumné firmy asi tady i jsou jako u nás,ale kdo se tam se štěstím dostane,tak si to bude hlídat a určitě to nebude vykřikovat.Asi nezbývá než zatnout zuby a vydržať a po rozkoukání a pár platech hledat a jít dál

MarekN
07.02.2020 / 17:26
Roschuss urcite s tebou nesouhlasil s rozdilem 400 az 600 euro je to 100 az max 200 euro. 2200 ti da kazda spedice na zapade a 2100 mi nabizel reinert na vychode. Pokud se bavim o normalni 40tune bez extra pridavnych kktin jako je nadmer,jerab,ruka,silo a jiny kktiny a jezdis po-pa. Na zacatek ti 90% spedic neda vic jak 2200,ani teda min a na vychode pod 2000 ti taky nikdo neda,naopak tech 2200 bys taky ukecal,to by vsichni utikali na vychod a nejezdil by tam nikdo,kdyz si stejne berou lkw nach hause.

The Dog
07.02.2020 / 17:43
Dneska jsem přijel z práce úplně odrovnanej, vynervenej, šéf dělá naschvali, už musím něco sehnat, v pondělí zavolám do GW logistic (inzertujou 55 000,tak uvidím co mi k tomu řeknou) z budejic a do alwin Mayer (vůbec neznám, ale pro zenate prej 2400eur)... Uvidíme...

rochuss
07.02.2020 / 17:58
Marku,ten rozdíl 400-600€(t.j.10 000-15 000Kč) byl myšlený rozdíl ve výplatě mezi českou a německou firmou.A co jsem byl naposled u jednoho germána tak tam meli ženatí 2350€ v podstatě paušál a svobodný 2100-2150€.Skoro taky paušál.

MarekN
07.02.2020 / 22:51
Roschuss,ok,ja myslel,ze myslis rozdil mezi zapadnim a vychodnim Nemeckem. Sem spatne pochopil.

MarekN
07.02.2020 / 22:53
Dog jak muzes byt z Budejic nebo vubec ze zapadnich Cech a delat pro Ceskou firmu ? To mi hlava nebere.

Rotaran
08.02.2020 / 06:58
Pokud bydlíš někde okolo Českých budějovic tak bych nějaké české dopravce vůbec neřešil.

sibrsibr
08.02.2020 / 08:40
Kdo hledá slušnou firmu, písněte něco rozumného sem: http://kamionaci.com/?forum=3799

coolio
08.02.2020 / 09:37
Potkal jsem tuhle Čecha v automobilce v Mnichově, přijel s wechselbruckama, říkal že má přes 2400e s dvouma dětma, jezdí po-pá 12h denně, spí někde u Dingolfingu na ubytovně.

U nás v ČB (Linci) je to bohužel jen kolem 50, nebo lehce pod když se vezme počet dní a že koruna mrcha posiluje. S víkendama by to bylo víc (lze max 2 měsíčně), možná i přes těch 55.

The Dog
08.02.2020 / 14:31
Já nejsem z budejic, jsem od Olbramovic, střední Čechy, ale jak jsem psal v jednom z mých příspěvků, dojíždění pro mě není problém...
:-)

The Dog
08.02.2020 / 14:32
Coolio
Nevíš u u koho jezdil? Co měl na kabině za firmu?

coolio
08.02.2020 / 14:51
Je mi líto, víc nevím. Byl prý někde od Vimperka, čili pro něj dobré.

The Dog
08.02.2020 / 17:44
I tak děkuji

rochuss
08.02.2020 / 18:01
Mezi Passau a Munchen jsou různé firmy co dělají 12h den a 12h noc,střídání asi po týdnu,ale když vidím jak celou noc mění po fabrikách vekslbedny POTMĚ! Tak mě z toho jímá hrůza, jestli jsi to nekdy v noci delal. A taky jim asi neco strhávají za ubytovnu.

The Dog
08.02.2020 / 18:05
No po tmě si to nedokážu představit, možná s nějakou silnou celovkou
. Klidně budu týden, max dva venku a pak pauza doma. Jak říkám, potřebujem penízky na bydlení, tak je holt prostě potřeba tomu něco obětovat!!! Mě ta práce baví, tak v tom nevidím nějaký větší problém...

The Dog
13.02.2020 / 21:59
Musím vám říct kolegové, že najít seriózní firmu tady v Čechách, je řekl bych nereálné.... Nebo hledám špatně... Mám podány inzerát, kde uvádím veškerou svoji práci a to nejenom na mkd, také na bagrech a podobně. No a nikdo nic, ticho po pěšině... Myslel jsem že po mě skočí jak slepice po flusu když mám takovou práci a volali dva, firmy neznáme, a ještě nějaké fixní odměňování na den... Pche....
Ty v.le,to jsem z toho úplně v prdeli.
...prece nebudu jezdit mkd za 30 fiku komplet? Kde to jsme?.?.?
Veliké zklamání

The Dog
13.02.2020 / 22:00
Oprava, místo práci má být praxi...

rochuss
13.02.2020 / 22:30
To víš,pro ty dopravní zm.dy je zajímavý pouze určitý zisk z auta,jinak radši nechaj to auto stát na place. A ještě, aby si nějaký řidič kladl nějaké nemístné mzdové a časové požadavky,no to by ještě tak scházelo!?!☹

coolio
14.02.2020 / 09:21
Dávat si inzerát, to nebude fungovat. Musíš aktivně hledat.

MarekN
14.02.2020 / 09:41
Se mi libilo,jak sem byl na pohovoru,tak sef prej. Vis ja jsem rad,kdyz ridic prijde za mnou,ne ja za nim,takze jsem rad,zes prisel. Jako by mi chtel rict,ze prosim o praci,tak ze budu poslouchat jak opicka,ja jsem prisel zadonit. To sem hned vedel,ze to bude nejakej ferda. Jestli si mysli,ze budu nekoho prosit. Ja sem se prisel zeptat. Jestli se mu to nelibi,muzu odejit. Se kazdej tvari,ze sou jedina firma na svete,co se nade mnou slituje a zamestna me. Pritom vyplata stejne bidna jako vsude a jeste vic prace nez jinde. Sou vsichni stejni.

The Dog
14.02.2020 / 10:00
Já samozřejmě hledám aktivně, ale překvapilo mě že nikdo až na ty výjimky reagoval na ten inzerát...
A už mě to nebaví, jsem z toho znechucenej a vlastně teď přemýšlím jslestli jít vůbec jezdit nebo co dělat.
Nechci totiž makat třeba celej měsíc jak hňup a pak dostat polovinu co mi někdo nabídl... To by moje povaha asi neunesla a bylo by zle... Jsou to šmejdi...

rochuss
14.02.2020 / 10:30
Kup si ,,Nemecky za 3 mesice"od Very Hopnerové. Je to malý sešítek A 5 a furt to nos u sebe furt si v tom čti. Ještě je pokračováni Po 3 mesících. A pust si k tomu radio nebo TV v nemčine a určitě ti to neco dá.Víc než Gutntág a láden/abláden.A v Čechách nic nehledej, v Reichu si múžeš našetřit 600litrú za rok a za pár let si múžeš zrekonstruovat nebo koupit co chceš,já jsem to také tak udelal.Lituju jen toho,že jsem starší ročník a nemel jsem tyhle možnosti jako mladší.

sibrsibr
15.02.2020 / 08:15
Rochuss. 600 litrů za rok? To je 2e měsíčně. Při jakém výdělku tolik ušetříš? Vždyť málokdo vydělá přes 2,5e.

rochuss
15.02.2020 / 09:03
Šíbře a proč ne? Jsou firmy které platí 2450€ ženatému tj.61 250kč. Měsíčně dám za dojíždení do práce 1200km ca 3000kč za benzin, 6000kč za jídlo takže mi 50 tis./mes.zbyde,krát 12 je 600 000/rok.Samozřejme nežiju rozmařilým životem, nemám předražené zotročující hypotéky, pújčky a nelítám 2x v roce na Tahiti a nebydlím v drahém podnájmu v Praze,to pak těch 61tácú k nule pojde.

mateo
15.02.2020 / 09:23
Rochuss,nech toho.A co dalsi...Pohadky vypravej deckam

D/r/iver
15.02.2020 / 09:27
rochuss
Nechaj to bejt,stejně nás pomluvěj.To někdo,kdo neumí telefonovat,nepochopí,že se dá vydělat a ušetřit 100000 za dva měsíce.A při tom žít normálně,vést domácnost atd,já jsem to měl dokonce bez KG..Ovšem za podmínek,jak píšeš,nehejřit,nechlastat,jak carský důstojník,nehulit,jak strašnické krematorium. a hlavně necpat bubáky do automatů....A ani nemuset po večerech chodit k marketu vybírat smeťáky,kam vyhodili věci po záruce a pekárenské výrobky,co se neprodaly. nebo po parkáčích slídit v koších na odpadky a hledat zálohované flašky a plechovky...

mateo
15.02.2020 / 09:43
Driver,na jednu stranku tady vystupujes jak vseznalek,ale ted ze sebe delas peknyho blba i s rochusem.Tak za prve.Taky jsem nejaky cas delal tam u Vas.Je to uz dost davno,ale tech 6000 v prepoctu na tehdy DM a pak EUR stacilo akorat na chleba a kus salamu.Tak nezvante.A zeptam se rochus a chytraku driver.To zijete ve stanu?Co naklady na barak,elektrika,plyn,voda atd...A ze to tam zrovna moc levny neni.Rochus a driver,kdyz vam zustane ubohych 20000,tak jste radi.A uz tady neblejte ty picoviny

rochuss
15.02.2020 / 10:27
Tak žena přinese z pošty ca 15000kč/měs. ,elektřina/plyn ca 4000/mesíc, voda ze studny zadara,mestská voda + stočné ca 1500/rok,popelnice 1500/rok,domovní daň 2000/rok,pojistka na fabie kombi 2200/rok.Pravda ženin plat se každý mesíc rozplynul,ale můj vetšinou zbyl.A jednou začas se třeba koupila nová pračka za 12t.,nová televize za 7,5t,oprava auta nebo rozvoďák za ca 7-10t. Nejsou to žádné extremní sumy. A mateo vždyť v USA se taky žije docela dobře a levně, napiš nám neco o tom.

mateo
15.02.2020 / 11:46
Rochus,uz jsem to tady psal nekolikrat.Zije se tady daleko levneji nez tam,to mi muzes verit.Mam dum i tam.

sibrsibr
15.02.2020 / 15:03
Rochuss, proč se mně ptáš "proč ne", když já jsem nepsal, že si tolik ušetřit nemůžeš. Jen jsem se zeptal z jakého příjmu lze ušetřit 2e měsíčně, když tam dělá spousta řidičů za méně než 2,5.
Asi se shodneme aspoň na tom, že každý si tolik neušetří, protože má buďto nižší příjmy, nebo žije s většími výdaji... Je dobré číst tak, aby byla možná shoda, než vyhledávat jen neshody.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp