29.01.2020 / 12:05
Zavrazdeny majitel klatovske autodopravy
Myslim,ze nemusim hadat 2 krat kdo je pachatel. Byvaly ridic,ktereho honil jak psa a neplatil. Je jen otazka casu,kdy to dojde tak daleko i u ostatnich.
29.01.2020 / 12:12
Ty jsi majitele firmy znal?
Víš co byl zač?
Víš co pro tohoto řidiče vše udělal?
Víš jak se mu tento řidič odvděčoval?
Víš uplný hovno co byl majitel zač a co byl zač řidič jen meleš SRAČKY.
29.01.2020 / 12:21
Ono to nemusí být jen u autodopravy, třeba včera běžel v TV Pohlreich a v tý restauraci kde natáčel k tomu taky nebylo daleko :)
29.01.2020 / 12:28
liposa: máš nějaký konkretní informace?
29.01.2020 / 12:36
Řidič nastoupil a bydlel v autě, majitel mu sehnal byt.
Dostal nové auto, x krát ho odrbal bok, střechu a nakonec to položil.
Porád byl zaměstnancem.
Svojí vinou přišel o papíry to už se s ním rozloučil a takto dopad.
29.01.2020 / 13:18
Umřel protože pomáhal, nebo z určitého důvodu neměl dost slušných zaměstnanců?
Vzal tohoto jen protože chtěl pomáhat, nebo spíše okrádat dalšího zoufalce bydlícího v autě?
Někdo o tom ví určitě více než novináři a policie.
Možná se blíží doba, kdy dopravci budou raději zaměstnávat slušné řidiče, se kterými lze spory řešit soudně podle zákonů. Než příjmat individua, kteří jim rovnou vrazí kudlu do zad...
Každý svého štěstí strůjcem.
29.01.2020 / 13:39
Tak nevím jak to bylo v tomto případě, ale někteří majitelé by si za své hanebné jednání ten nůž zasloužili. Tím neříkám,že by měli být hned zavražděný,ale takovej deseticentimetrák(povolený i v Německu) vražený do jedné pr.elní půlky, doplněný občasným pootočením by byl jediný argument, kterému tyhle hovada rozumí.A nekteří uředníci by ho měli nosit na podobném místě.
29.01.2020 / 16:22
Ja nic nevim,nebylo tam nikde napsany ridic,bylo tam psano jen majitel firmy. Zbytek jen tipuju,ze to je ridic,ktery byl oskuban jako 90 procent ridicu v cele teto branzi. Jen tak pro nic za nic nikdo nikoho nezabiji. Jen tipuju a jsem jen zvedav,co z toho vyleze. Pokud se pletu aspon trochu a majitel byl opravdu stedry dobrak a 1% tech nejlaskyplnych souciticich dopravcu,kteri pomahaji chudakum v nouzi,omluvim se.
29.01.2020 / 16:25
Slyšel jsem to stejně jak píše liposa.Ostatni sracky raději nekomentují.
29.01.2020 / 16:39
A kde psal liposa proč se to stalo? Tady psal jen o nějakých dobročinnostech. To asi nebyl ten důvod...
(-deaktivovaný profil-)
29.01.2020 / 18:28
1)Nejobsáhlejší je o tom psané v klatovském deníku.
2)v diskuzi pod článkem na seznamu je celé jméno a !!!prej!!! 17 let tomu oskubal řidiče
3)všechno může být jinak, zaměstnanci říkají, že byl divný a měl psychické potíže, zvláštní, zeje neobjevil psycholog.
4) jestliže zaměstnanci vidí že kolega je zralej na psychinu jak to, že to nevidí šéf?
5)40t kamion v rukách šílence,psychicky narušeného jedince se stává nebezpečnou zbraní. Viz. Francie, Berlín atd.
6)o tom, že to byl psychos svědčí jeho čin, ale proč ztratil řidičák o tom můžeme jenom diskutovat. Třeba ho ztratil protože nedodržoval přestávky, nebo jezdil rychle....kdo ví.....
Každopádně pomáhat psychicky narusenemu bezdomovci (jak ho popisují kolegové z prace) tím že ho nechám ridit 40t kamion nebylo asi nejlepší rozhodnutí. Nechci být cynický,ale jestli to byl psychos a Všichni to věděli tak je bohužel lepší že to dopadlo takhle a ne že najel do davu lidí.
Teď bych chtěl vidět jak z toho vybrusli ten psycholog co mu dal papíry..ale jsme v bananistanu takže zodpovědnost za to nikdo neponese....
29.01.2020 / 19:27
Podle inicialu to zatim vypada na jmeno Jiri Zabka. Neznam.
29.01.2020 / 19:49
Psychotesty jsou tak na 60%, vetší účinnost nemají.Je to spíš jen takový alibismus,protože v 90.letech v nové době vystudovaly tisíce psycholožek a muselo se pro ně najít uplatnění.Tak se jim po fírech,tramvajácích,autobusácích,vojácích,policajtech,obsluhách složitejších zařízení,vedoucích funkcí aj.předhodili ještě řidiči C+E,vybodovanci aj..Až vystudují další mozkošrabky, tento módní obor, tak se jim předhodí majitelé zbrojákú, řidiči AB apod.Znal jsem i řidiče,kteří by podle mozkoškrabek jezdit C+E neměli,že měli některé reakce pomalejší a jezdili celý život v pohodě, slušně a bez nehod.A taky jsem poznal v podstatě psychopaty/sociopaty, kteří v pohodě meli A,B,C,E a taky třeba zbroj.prúkaz.
29.01.2020 / 20:10
Psychotesty řidičů nejsou zaměřeny na osobnostní stránku. Spíše na schopnost soustředění a reakce, jak správně píšeš. Magoři i psychpopati procházejí běžně.
29.01.2020 / 20:20
Psychotesty mají zjišťovat jak má rychlé reakce, zda nejsi extrémně agresivní, jak se pod tlakem mění Tvoje emoce ( to třeba u mě moc nevychytali, protože tam mě od vraždy jednoho blba dělili vteřiny ), jak reaguješ pod tlakem ( tomu taky moc nerozumí, protože jinak budu reagovat když zapadnu ve sněhu a jinak když se se mnou potopí Kursk ). Tímto bych chtěl ještě pozdravit Ruskou tajnou službu, protože tohle jméno jim vyskočí, a budou se pídit po příčině.
rochuss: napsal velmi výstižně. Nebyla by pro ně práce, tak jim stát nějakou vymyslel, aby my jsme to zaplatili. Nic víc, nic míň.
29.01.2020 / 20:24
A k té vraždě. Můžeš jezdit pod hovadem, ale do někoho bodnout, nebo střílet / nic o tom nevím /, to prostě ne. Tohle ODSUZUJI!!!
29.01.2020 / 21:15
dami0001
Pod tlakem 0,6MPa mám pocit,jako po půl flašce bošácké 52°..A máš zprávu..
30.01.2020 / 01:58
Sibr,ty jsi tak vymletej,ze to neni mozny.Kazdy podnikatel v doprave je zlodej,zeptam se.Kdo te zamestnava?
Sibre,v zadne company nemas vsechny ridice 100%.Vzdy se tam vetre nejaka svina hloupa jako ty,to nema sanci zadny sef ukoucovat.
30.01.2020 / 06:53
Musí se delat obojí. Myslím si,že na reakci jsou hlavně ty barevné svetýlka či shluky teček,nebo hledání ve sloupečkách,ale malování stromu,postavy a nejakých 350 zkoumavých otázek je osobnostní test.A ono často platí jaká jsi osobnost,charakter,zásadovost apod.jako člověk, tak takový jsi pravděpodobně i řidič.Povahové hovado proste bývá zpravidlai řidičské hovado.
30.01.2020 / 07:15
Rochuss, v tom základním rozsahu ano. Ale nejdou třeba po psychické odolnosti, tak daleko, jako třeba u vojáků. Ani u ten řidič nemusel být tak divný jak jeho kolegové soudí. Mrkni se tady. Čím větší blázen, tím větší obliba mezi řidiči. Ty úsudky řidičů jsou stejně hodnotné jako jejich IQ. Nebo v tomto případě spíše EQ. A to maji řídíči obecně ještě nižší..
(-deaktivovaný profil-)
30.01.2020 / 10:56
2sibr a dami nevím kde jste dělali vy testy, že jste nedělali osobnostní. To že nejsou tak dokonale jako pro pilota kosmické lodi o tom žádná. Ale jak píše Rochus rychlost a soustředění jsou ty mačkací a pár otázek, zbytek je osobnostní. Ty nesmyslné otázky které tam jsou dokáží schopnému člověku hodně hodně napovědět o clovicku co na ně odpovídá.ale jak píše Rochus profesionální hodnota psychologů asi nebude valná a nebo za 2500kc na správném místě je nemusíte ani dělat. Což by klidně mohl být i tento případ. Ruku na srdce kolik z Vás si papíry jen koupilo.
2sibr co tím myslíš, čím větší blázen tím větší obliba tady? To je hodně offtopick!!! Ale vlastně máš pravdu i ten D/r/iver je blázen kdo normální by se furt potápěl....
Jsou tu lidi, kteří nenadavají, po můžou jsou zábavní a vypadá to že jsou i oblíbení no a pak je tu i opak. Ale nemyslím, že největší prudic zde je i nejoblíbenější v kolektivu. Zas takový tupci všichni řidiči nejsou.
30.01.2020 / 12:40
Tekczek, nevím, o co ti přesně jde. Můj názor je, že psychotesty řidičů nejsou zaměřené na to, aby se zabývaly otázkou, zda se zkoumaná osoba dopustí zločinu, nebo ne. Nebo zda je psychicky dostatečně odolná, aby unesla hlubší životní stres. Například z přímého ohrožení života, budoucnosti a podobně.
Vím, že si o sobě hodně řidičů myslí, že jsou výjimeční, když zvládli testy řidičů. Nebo protože řídí náklaďák. Ovšem je třeba si uvědomit, že testy řidičů jsou stavěné tak, aby je zvládnul běžný občan. U lidí, kteří se pohybují například ve válečných zónách, nebo v přímém ohrožení života (např. URNA) jsou psychotesty zaměřeny jinak.
Zločinů i vražd se ovšem dopouštějí i lidé, kteří prošli náročnějšími testy.
Příčinou vraždy, o které, tu je řeč, určitě nebyly dobré skutky zaměstnavatele. Mezi obětí a pachatelem zřejmě vznikl spor, nebo jiná příčina, která měla za následek toto událost. Co to bylo, zatím asi nebylo objasněno. Předpokládám, že bližší informace o motivu asi nebude zveřejněna ani po objasnění. Takže veškerá teorie tady jsou jen zábavné drby. Nic víc, nic míň. Pokud jim někdo přikládá větší váhu, tak jen potvrzuje, co jsem výše napsal.
A pokud jde o zábavnost, tak s tebou souhlasím. Dost dobře se bavím, jak si tu někteří hrají na neomylné, vševědoucí, všeschopné, nadané… Ovšem zdraví rozum, nebo střízlivý úsudek lze zde přečíst jen velice sporadicky. Schopnost diskuse, tady vůbec neexistuje. Vlastní názor má jen málokdo. Většinou je to jak ve školce. Já si myslím to stejné co tenhle, nebo tamten… Prostě ve srovnání s fory jiných profesí, je tady úroveň velice nízká.
30.01.2020 / 12:47
Ano je dobrá určitá rovnováha mezi IQ a EQ,ale to nebývá obvyklé a bohužel EQ nejde ani změřit.V Česku je bohužel plno lidí,kteří nedělají co mají a vyčurane všechno oj.bají a stačí jim pak něco vytknout a je oheň na střeše a neoblíbenost a pomluvy začínají.Proste ,,smějící se bestie".A jsou jak mezi temi dole tak i mezi temi .nahoře
30.01.2020 / 14:06
To určitě. Jen u těch dole, to nedělá takovou paseku, jako u těch výše.
Jak už jsem kdysi psal. Pokud je spor mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem neměl by to brát zaměstnavatel jako válku, ale jako příležitost vypořádat se podle zákonů. Bohužel zaměstnavatelé často každý spor vnímají tak, že buďto bude podle nich, nebo válka…
Možná si vzpomenete na příklad z Prostějova, kdy dostal dopravce podmínku za útisk svých zaměstnanců (řidičů). Odkaz by měl být někde v mých dávných příspěvcích.
Jistý útisk zaměstnanců, jednání z pozice síly, či jiné jednání na hranicích zákona považují za běžné. Vis popis zde:
http://kamionaci.com/?forum=3880
Nebo třeba předpoklad Liposy zde, že když pro něj zaměstnavatel něco udělal, tak za to asi vůbec nic nechtěl a nemohl později zadat příčinu nějakého sporu. A mnoho dalších Liposových samozvaných rozsudků na základě vlastního výkladu jediného paragrafu.
Například zde:
http://kamionaci.com/?forum=3561
Co bylo v tomto případě motivem, se asi nikdy nedozvíme. Jisté je, že jsou u dopravců časté případy, kdy lze tragický konec očekávat. Jen se odehrávají mimo pozornost medií, protože nejde o vraždu, ale jen smutný krach rodinného života nějakého zaměstnance (řidiče), kdy často ani nelze dokázat přímá souvislost.
(-deaktivovaný profil-)
30.01.2020 / 14:13
2sibr já si spíš myslím, že psycholog má možnost primhourit ocicko nebo zavřít obě oči. Nebo si vzít 2500kc a testy si napsat sám než se napotřetí dívat na matlaka co je nedává.
Takže nemáš pravdu!!! Spousta řidičů testy neprošla a tak jim někdo pomohl a už jsou znich kolegové. A ví to všichni že to tak funguje v bananistanu. Rozhlédni se kolem sebe po parkovišti, to si vážně myslíš že všechny ty individua udělali psychotesty? Kdyby se v ČR dělali testy poctivě tak půlka řidičů háže lopatou nebo stojí každý den v 6rano u pichacek do Kolbenky.
30.01.2020 / 14:57
Já to vidím spíše tak, že ti neschopní, kteří si neumí vydělat v Kolbence, jdou jezdit. Proto jsou psychotesty tak lehké. Tomu odpovídá i žalostný obraz týpků na parkáčích. A potvrzuje to i úroveň mnohá příspěvků zde.
30.01.2020 / 15:01
Pro upřesnění je vhodné doplnit že tu nepíšu jen řídíči. Mnoho nesmyslú pochází od dopravců, dispečerů a dalších, kteří se tu snaží tvářit jako řídíči.
30.01.2020 / 15:06
Jinak výhrúžka zaměstnavatele ,,já tě vyrazím za branou čeká 10 dalších" je na podobné úrovni jako od zaměstnance ,,já ti rozbiju hubu"
30.01.2020 / 15:15
To jsou jen takové plky. V praxi jdou zaměstnavatelé o hodně dál. Mohl bych ukázat prstem na některé, kteří se chlubí, že takzvané potížistúm
30.01.2020 / 15:17
To jsou jen takové plky. V praxi jdou zaměstnavatelé o hodně dál. Mohl bych ukázat prstem na některé, kteří se chlubí, že takzvaným potížistúm přivodili infarkt, nebo dohnali k rozvodu, nebo zničili finančně, či do vězení..
30.01.2020 / 19:06
tekczek
Nepotápím se furt,občas chodím i do práce..Tak jsem jenom poloblázen..
30.01.2020 / 19:22
Dovykende,to mas pravdu.Hlavne tvoje prispevky,moudra,to je teda poctenicko.IQ houpaciho kone
30.01.2020 / 19:24
Ted stojim v Texasu na jatkach a kazdy to prase,co sem privezou,ma vetsi IQ nez ty,blbe
(-deaktivovaný profil-)
30.01.2020 / 20:35
D/r/iver a právě takový poloblazni jsou kořením tohodle fóra. Akorát že jich je jak šafránu.
2sibr já to vidím tak že spousta řidičů bylo srdcaru. A miluje auta a dálky.
Psychotesty budou vždy tak těžké jak těžké je přesvědčit psychologa aby primhouril očko.
Myslíš, že vsichhni vojáci nebo policajti či strážníci by přišli kdyby se nemhourili oči i tam. Zas nebuď naivní, v zemi kde můžeš vystudovat právníka za 6 měsíců si můžeš koupit co chceš.
31.01.2020 / 05:47
Kdyby byly psychotesty zaměřeny tak jak si predstavuješ a doktoři maximálně přísní, tak by právě ti srdcaři neprošli. Nebylo by to škoda? Když má člověk srdce v nádrží a místo mozku AETR tak to není zrovna ideální z hlediska psychologie.
31.01.2020 / 08:07
Ja jsem jeste musel delat na KŘK psychotesty ve vojenske nemocnici neprosla 1/3. Mel jsem teda QL3 ale to nas bylo asi 6 ze 100.
(-deaktivovaný profil-)
31.01.2020 / 10:02
2sibr tu tvoji poslední teorií zase nechápu!!! To jako, ze ti srdcari, které to baví jsou ti psychousi?
Ty dneska strilis vážně husté teorie, tak je pátek, že jo. Dispečera co pracuje a umí počítat a pomoc řidiči by jsi vyhodil z prace, nechal by si jezdit jen ty co je nechcou vzít ani do fabriky a psychousi za volantem jsou ti které to baví a dělají to protože miluji náklaďáky vuni nafty a 1.80x1m flat screen metr před posteli. No ještě že je pátek začínáš být přeražený.
31.01.2020 / 12:05
Tekczek, to co píšeš, nejsou moje teorie, ale tvoje překroucení mých teorií.
Já jen píšu, že srdcař, není zároveň to nejlepší. Zejména když je to jeho srdcaření až za rámec zdravého rozumu. Jak se říká: „všeho s mírou.“
Bude lepší, když nám napíšeš vlastní teorie, než abys překrucoval moje.
31.01.2020 / 12:11
V Klatovech jezdím denně..
Podrobnosti tu šířit nebudu,ani rozvádět "zaručené" spekulace a teorie...
Jen žasnu,co tu dokáží někteří z nás "vypotit"....:-(
Odpočívejte v pokoji,pane Žabko.....:-(
31.01.2020 / 15:39
Ňoumo
"Nevíš a meleš"
Mamlas, co odhaduje a tipuje a mele jen sračky! Jestli děláš takhle vše, tak se nedivim, že každý pátek brečíš kousek od domova, že nemůžeš dojet domů k mamince :-D
Sibrsibr
Že ty dokážeš nasrat k čemukoliv pořád stejný hovadiny, co tu sereš několik let?!
(-deaktivovaný profil-)
31.01.2020 / 17:17
2sibr možná jsem tu tvou teorií překroutil. Tak to můžeš klidně vysvětlit proč si myslíš, že zrovna srdcari by neprošli? Ty si odporujes snad v každé větě. Trochu míň nenávisti a trochu víc radosti z práce.
31.01.2020 / 17:44
Nenávist ani radost z práce neznám. Jen sranda a radost ze života.
01.02.2020 / 14:18
Antikomouš, když si všimneš, že ses k tomuto konkrétnímu případu vyjadřoval jen ty a liposa. Možná ještě někdo, kteří tamější poměry znáte. Tak tu snad nikdo nic hrozného nevypotil.
Hrozné je, že je hodně pravdy na příspěvcích, které se k tomuto konkrétnímu případu nevztahují a vypovídají spíše o obecně častých případech, kdy si mnoho zaměstnavatelů o podobný osud přímo koleduje. Vis zde:
http://www.kurzy.cz/tema/detail/brnensky-soud-uznal-jednatele-stv-trans-prostejov-vinnym-z-1263493.html
Samozřejmě nelze spojovat případ z Prostějova s případem z Klatova. Motiv klatovské vraždy může být podobný, ale také zcela jiný. Také nelze ospravedlnit vraždu tím, že zaměstnavatel mohl pachatele utiskovat.
01.02.2020 / 14:28
Že zrovna měl takový zmetek z Prostějova advokáta Sokola,který je pěkně drahý. Známý mi říkal jeho ceny,ale zapomněl jsem to
01.02.2020 / 14:51
Když si vyhledáš počet zaměstnanců té firmy, vynásobíš počtem dnů, měsíců, let, dojdeš k číslu, že i po odečtení směšné pokuty zbylo na Sokola i celý jeho tým hooodně peněz. Ještě více zůstalo samotnému odsouzenému. Dokud se zaměstnanci nezačnou častěji bránit podobně jako ti Prostějováci, tak okrádání zaměstnanců zůstane tak výhodným byznysem, že se kvůli němu vyplatí riskovat případný trest.
Jestli byl podobný motiv i v Klatovech, to se asi nikdy nedozvíme.
01.02.2020 / 15:34
Mnoho lidí vidí věci zjednodušeně, jako v tomto úryvku z novin:
"„Neznám souvislosti a příčiny, které k takovému činu pachatele vedly. Pana Ž. jsem znal osobně obchodovali jsme spolu, byl to pro mne normální slušný člověk. Když někoho propustí, tak je tam asi nějaká příčina. Pro zaměstnance bude šéf vždy ten špatný,“ uvedl jeden z klatovských podnikatelů."
Ovšem málokdo si připustí, že slušně se jevící člověk, se může chovat v jiné společnosti úplně jinak. Už jsem psal, že znám více podnikatelů, kteří se "mezi svými" rádi pochlubí, kolika zaměstnancům zničili život. Považují to mezi sebou za jakýsi výraz moci nad zaměstnanci a úspěchu v podnikání.
Je logické, že se touto svoji odvrácenou povahovou vlastností nechlubí do médií, nebo v místní sámošce. A nebudou to vykládat ani vyšetřovatelům... Odsouzený podnikatel z Prostějova se určitě taky "mezi svými" vytahoval jak on si umí se vzpurnými zaměstnanci poradit.
Škoda jen, že postižení zaměstnanci si sami mezi sebou nepomůžou. Chovají se jako ovce. Když jednomu z nich ubližují, ostatní se raději odvrátí, aby nedopadli stejně...
Těžko soudit jestli jsou hnusnější povahy těch pomyslných vlků, nebo ovcí. Obojí je ubohé.
03.02.2020 / 17:31
sibrsibr
Označení kretén je pro tebe lichotka.Znevažovat cizí smrt slovy,že si o to koledoval,to chce teda hodně hroší kůži.Takže ubohý jsi tady jenom ty sám.
03.02.2020 / 19:07
Jen kretén překroutí moje řádky jako ty. Hodně zdaru v okrádání všech co ti to žerou :-)
03.02.2020 / 20:40
Všem:Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
04.02.2020 / 14:53
Jedna z reakcí od řidiče na podobné keci jako jsou od některých zde a není to pouze tato řidička
Dana Volvo Level Kamil Grunert co to meleš za hovna??? Právě naopak pan Žabka mu pomáhal jako všem řidičům a on ho za odměnu zavraždil, kecy typu jeden řidič to povídal si strč víš kam, jezdí nás tady spousta už hodně let a všichni si šéfa vážíme, to že daný řidič byl neskutečný průserař už nevidíš, soudiš a nevíš neznáš, jak by se ti líbilo být dopravcem mít řidiče který každý týden rozbitý auto, jednou bez střechy, pak to položil na bok, finále přišel o papíry svou blbostí, svou jízdou vždy ohrožoval lidi kolem sebe, a co rekneš na to jak týral a kopal do vlastních dětí a škrtil manželku, ještě pořád je to chudaček řidič?? Kdyby bylo víc šéfů jako byl náš šéf bylo by to fajn, nás šéf nenutil porušovat aetr ani vyhlášku 561 !!!!!!!!!
04.02.2020 / 15:08
Je až neuvěřitelné kolik lidí chce uvěřit, že ho zabil protože mu pomohl...
(-deaktivovaný profil-)
04.02.2020 / 22:53
Ono jedna věc je že nenutil porušovat AETR a druhá věc je tolerovat porušování aetru. V obou případech je ten samý magnet na tom samém místě.
Ty vole, co to muselo být za šéfa A kolegy, jestli věděli, že kope do dětí a týrá manželku a vy jste mu ještě pomáhali?
Tomu kdo kope do dětí by jedině pomohlo kdyby do něj někdo nechtěně zacouval na place.
A ještě se chlubit, ze pomáhám debilovi co týrá děti a ženy. No já nevím kam ten svět spěje. Ty vole co jsme to za lidi kdyz nikdo ani nerozbije tlamu curakovi co týrá bezbranné?!?!
05.02.2020 / 05:32
Svět je jako církev. Kázat, hrát si na ctihodné, držet celibát a za oltářem zneužívat moc (třeba i děti). No a k tomu potřebuješ bandu vyčüraných, kteří profitují z toho že nechtějí vidět co se děje za oltářem a poukazují jen na to ctihodné. V našem případě na takzvané dodržování AETRu. Porušování jiných zákonů, pravidel a dobrých mravů, jako by neexistovalo. Penize za slepují. No a jestli byl ten vrah tak nízkých mravů a inteligence jak zde zmiňují, tak asi pracoval podle liposova AETRu. To se pak může stát že se octl každou chvíli v příkopě až mu z toho jeblo úplně.
05.02.2020 / 06:35
Se mi libi,ze firmy zamestnaji takovy totalni asocialy,o kterych je znamo jen vse spatne. To je prave vetsinou vyhodna sance pro firmu takovej asocial,zamestnat takovyho vola,dat mu ty nejhorsi ksefty,rozbity auto,protoze nikdo jinej mu s tim nechce jezdit,tento skousne vsechno,protoze je rad,ze u me jezdi a kdyz tak na nej vytahnu,ze mu pomaham. Neznam dopravce,ktery by nekomu pomohl. Ze nekoho zamestnam a on pro me jezdi a ja mu zaplatim,nemuzu brat jako pomoc. Takhle si nekoho pockat a chladnokrevne zabit,to uz muselo byt silny kafe. Nemuzu uverit,ze mu tak strasne pomahal a on ho za to zabil. Pomahat znamena udelat neco neznamena,ze v dobe nedostatku ridicu zamestnam ridice,kteryho platim jako ostatni. Pomoc znamena,ze udela neco navic,treba,ze mu da vetsi plat,protoze ma financni problemy,cemuz neverim,ze by nekdo udelal. Furt bych chtel znat tu formu pomoci.
05.02.2020 / 14:40
Nejdříve bych chtěl rodině p. Žabky projevit moji hlubokou soustrast. A teď k některým vaším příspěvkům, hnus, hnůj, stydte se a zamyslete se nad sebou. Ať byl jaký koliv bylo především člověk. A ten řidič, je mi zle když to si uvědomím že to vlastně byl můj kolega???? i když ani jednoho jsem neznal.
05.02.2020 / 16:51
Koras, kdybys četl pořádně tak by ses dozvěděl že mi okolností taky neznámé a k osobě zavražděného ani pachatele se konkrétně nevyjadřujeme. Když to nechápeš je pochopitelné že se zbytečně pohoršuješ. Když tě baví obracet to, tak to dělej :-)
05.02.2020 / 18:20
Sibr,kazdy umi cist a ty jsi to nejvetsi hovado,ktere je.Jsi uplna spodina,na kterou je skoda se i vychcat,kretene
05.02.2020 / 21:33
Sibrsibr
Jak to myslíš? Mi bo my??